Grattis Isabelle

Smidigt... nu har jag gått och blivit sjuk. Två veckor innan studenten... men jag hinner nog bli frisk innan dess! :) Halsen är svullen och det gör ont när jag sväljer. Hade lite feber igår, vet inte om jag har det idag men jag känner mig väldigt seg. Ska ändå försöka ta mig till skolan imorgon. :) Vi har ju redovisning i sam om jag inte minns fel! Kanske den redovisningen kan påverka mitt betyg?

Isabelle fyller år idag förresten, så grattis till henne! :) 13 år, tonåring... jag är glad att den tiden är över för min del! ;) Tydligen har hon fått en hel del presentkort, så det blir nog en hel del shoppande för henne nästa månad. JAg vill också!

Puss och Kram


Mösspåsättning

"För vi ska ta studenten, fyfan vad vi är bra!" Mösspåsättning, som Minna säger! ;) Trots ösregnet blev det lyckat, och vår klass vann för den snyggaste kalendern. Som pris fick vi en stor korg full med kondomer, läsk, choklad och mycket mer! Precis vad en estetare vill ha! ;)

Ikväll blir det lite förfest hemma hos Maria, och efter det kanske safiren, eller Harrys. Vi får se hur det blir! Det bästa är i alla fall att Linn ska vara med, något jag aldrig varit med om förut!

Harrys

Imorgon börjar Harry´s med nattklubb varje onsdag under hela sommaren. Åldersgräns 18! ;) Självklart ska klassen dit och parta loss! Om vädret är bättre än idag har jag för mig att det även blir lite brännboll innan. Kul! :)

Puss och Kram

Det lönar sig att råplugga

Provet gick suveränt! Mycket bättre än jag trodde det skulle göra, trots att jag rent ut sagt råpluggat i helgen... :) Jag gjorde även muntligt nationella i engelska..men vi var tvungna att avbryta mitt i på grund av ett jävla brandlarm! Jag vet inte riktigt om det brann på riktigt eller om det bara var test, men det var i alla fall en massa rök. Även efter ungefär en halvtimma när vi fick komma in i skolan igen var det rätt rökigt. :s

Jag hade egentligen tänkt att gymma idag..hade till och med packat träningsväskan och satt mig på bussen, men jag blev inlurad på American Pizza till Said, Fofo och alla. Jag har ju inte träffat Said på hela helgen.
Jag kan stolt säga att jag inte åt något! ;) Ingen skräpmat för mig mitt i veckan, förutom vid speciella tillfällen. :)
Det blev i alla fall lite träning, en promenad genom stan och hem till Jonas, plus lite extra träning ty vi har varit duktiga och städat lite. Stolt!

Puss och Kram

Klar!

Jag känner mig verkligen stolt över mig själv nu! Provet imorgon blir nog inga problem och religionsuppgiften är klar och inskickad. Nu kanske jag hinner göra andra lite roligare saker i veckan...träna, köra och umgås med folket! :) Det lönar sig verkligen att ligga i.

Usch vad jag vill shoppa kläder! Jag känner mig helt manisk! Men snart är det ju en student och en födelsedag, och då kanske man får lite pengar att handla för..? ;)

Puss och Kram


Instängt

Jag förstår inte ens hur jag orkar hålla på så länge. Det är så lite tid kvar i skolan, men så himlans mycket att göra. Min lördag har jag spenderat till största del framför datorn, trots det underbara vädret! Att titta ut genom fönstret och se solen skina, men inte kunna känna den... Det jobbiga är att jag vet att det kommer vara likadant imorgon. :( Måste man så måste man... ingen ide att ge upp skolan nu när man snart är klar. Men nu tänker jag inte plugga mer idag. Det räcker!

Puss och Kram

Klassfest

Klassfest hemma hos Josefine! En onsdagkväll jag vet... Men humöret är på topp!

Sol

Äntligen ett väder man verkligen kan börja njuta av! Bort med jackan och alla överflödiga ytterkläder, snart börjar bikini säsongen! :) Men fan..det är ju nu man vill börja köpa en massa snygga kläder, men det går ju inte när man inte har några pengar... Appropå att köpa kläder så var vi ju i Norrköping i lördags för att köpa lite skor, bland annat till studenten. Lyckades där hitta ett par snygga tygskor som passade perfekt, men av någon sjuk anledning kändes de för små när jag kom hem... ?!? Plutt!

Nationella i Matte hade vi idag. Jag vet inte riktigt hur det gick, men hoppas ju på det bästa... Godkänt blir det nog i alla fall! :) Men det fanns ju några riktigt sjuka uppgifter..haha fattade nada! ^^ Skönt att det är gjort!

Puss och Kram

Äggallergi

Vi har nu kommit fram till att jag ska hålla mig borta lite från ägg, ty jag kanske kan vara lite av en äggallergiker! Jag som älskar ägg! :( Det gör väl inget att äta det då och då, men blir det för mycket får jag bara en massa kliande utslag på kroppen. Uschi! Åh, allt detta snack om ägg har gjort mig hungrig... Jag förstår dock inte hur jag kan vara det, ty Said bara för två timmar sen lagade en jättefin och god middag åt mig. Mysig kille det där...^^

Imorgon blir det Ängeln hela dagen igen, och sen har vi bara en dag kvar i skolan den här veckan! Grymt skönt! Äntligen kanske man får ordentligt med tid åt att plugga! Guh vilken nörd jag låter som... men det är ju faktiskt en massa nationella prov nu för tiden. Redan nästa tisdag är det nationella i matte B, vilket kan påverka om jag får Vg eller Mvg! Nästan så att svetten börjar rinna i pannan! :o 

Men nu ska jag titta lite på tv och mysa med pöjken... :)

Puss och Kram 


Så var min valborg

Lördag, klockan är strax efter nio på morgonen och jag kan inte sova. Nog för att jag vanligtvis brukar vakna rätt tidigt dagen efter att jag varit ute och festat, men grannen har spelat hög musik hela natten och håller fortfarande på! Man undrar ju vad de lever för partyliv? Said ligger kvar på madrassen i vardagsrummet och sover... Vi är alltså inte hemma, utan hos Jonas som för tillfället inte är här. Han firade valborg någon annanstans i Sverige! :) 
Grymt kul hade jag igår i alla fall! Kvällen började hemma hos Johanna där bland annat Christer, Bella, Lovisa och Dennis var. Festen förflyttade sig sen till en lägenhet på Trädgårdsgatan, men det var väl ingen direkt höjdare där. Halva gänget satt i soffan framför datorn och valde musik, och resten var bara allmänt osociala. Den enda filuren där man gillade var lilla kissemissen! :) Jag, Christer, Dennis och Bella stack i alla fall ner till Harrys där jag träffade älsklingen. ^^ Det blev inte lite dans! Grymt kul i alla fall, om man bortser från att jag lyckades slå låret i något hörn så jag har ett ganska stort lila blåmärke nu. :( Inte skönt!

Puss och Kram

RSS 2.0