Valborg

Valborg, en stor kväll för många i Sverige..dock inte för mig. Hade tänkt att festa till ordentligt, men så blev det inte alls tyvärr. Alla andra ska ner på stan och loda... Vissa ska in på krogen, men eftersom jag inte är 18 år än kommer jag inte in där. 2 månader kvar! Nej..jag sitter hellre och moffar chips framför datorn än att stå på stan. :)

Puss och Kram


Bra jobbat, Sandra!

Idag var sista dagen i skolan för denna vecka!! ;D Jag tackar Magdas son som är sjuk!
Jag körde bil idag! Och denna gång var det inte bara runt kvarteret...utan jag körde upp mot Laggarhult! Det gick faktiskt riktigt bra, förutom en gång då jag fick motorstopp i en backe, haha! Han i bilen bakom mig var nog inte speciellt glad... men men...jag lär mig ju bara fortfarande. :)
Måste berätta en sak jag blev riktigt stolt över...jag kunde köra upp på vår uppfart!! :o

Just nu är jag barnvakt åt Samuel...han sitter vid datorn bredvid mig och spelar. Janne har åkt på någon flugfiskekurs..och resten är nere på stan. Vad de gör där vet jag inte.. kanske köper något åt mig? ;) Inte långt kvar nu!!

Puss och Kram


Det är mycket!"

Vill bara notera att jag har nu räknat alla kliande prickar på min kropp...25 stycken! Varav 13 av dem sitter på min ena vad...

Äntligen kanske jag slipper prickar

Oooh shit vad det ska vara varmt! Tror inte att man behöver åka utomlands i sommar!

Nu har vi behandlat katterna mot fästingar, loppor och löss...så det är braa... pratade med skolsyster idag om alla bett jag fått på kroppen. Berättade om de små djuren jag hade sett i min säng när Kalle legat där, och ja...det var loppor. Jag har nu även bäddat om sängen, så jag får hoppas att min kropp inte fylls på med ännu fler bett! Usch, vad det kliar!

Just nu vet jag inte vad jag ska göra... har egentligen lust att lägga mig och sova en stund...men samtidigt vill jag sätta mig ute på altan och sola lite. Jag vet!! Jag ska sätta mig ute på altan och sola samtidigt som jag läser engelska boken... ^^ Smart..

Puss och Kram

Små möss

En ganska lyckad och glad dag idag för mig, trots mensen! Hade muntligt framförande på svenskan, och det gick väl okej i alla fall... ^^ Självkritisk kallas det!
Snart ska jag till tallåsaulan och titta på Isabelle och Victoria som har Disney musikal.. HIhi, jag fick måla dem! Victoria blev målad till Musse Pigg, och Isabelle till en vanlig liten brun mus... :) Faktiskt riktigt kul att måla dem!

Hoppas jag kan köra lite bil imorgon! Är grymt sugen!

Puss och Kram


Mens suger

Jag hatar mens...det är inte kul att varje månad behöva bli helt deppig! :( Jag vet knappt ens vad jag är deppig för...det är just det som är det mest störande! Känner inte för att gråta...men känner inte heller för att skratta. Vill sova samtidigt som jag vill ut och träffa folk. Blä, vad störande det är! Och ni killar klagar så fort ni fått en liten förkyldning...pfft! Ni skulle inte överleva som kvinna i en månad!

Sommar!

Oj, jag glömde nämna...grymt skönt väder!! NU känns det som sommar! I like!

Puss och Kram

Varför gör du såhär?

Fan, jag blir så arg...nu vill jag ju bara ta hand om dig, ordentligt! :( Jag trodde ett tag att det var påväg att bli bättre..men nu blir jag ju väldigt tveksam. Jag älskar dig, mamma.. otroligt mycket. Trots att du gjort en hel del dåliga val i ditt liv, så kommer jag alltid älska dig, och uppskatta de bra saker du gjort för oss. <3


Idag var det ju utställning på Ängeln, och det gick väl bra tror jag. Fick en hel del blommor, hihi! ^^ Jag kan väl inte säga att det var speciellt kul...men det var inte helt hemskt heller!
Jag, Linn och Billy gick sen till donkan för att käka lite burgare, gott! Många säger att deras mat är äcklig, men fan...det tycker inte jag! Visst, hamburgarna kan vara lite salta ibland, och stripsen kan vara lite kalla ibland...men vafan det duger! ;D
Efter donkan satt vi och väntade på bussen, då vi fick ett råd av två alkisar.."Drick inte alkohol!" Det är sorgligt tycker jag... de vet att drickandet inte leder någonstans, men ändå kan de inte sluta. :/

Nu sitter jag här och har ont som satan i fötterna! Efter en hel dag med klackskor...ajj! Appropå skor...haha Josefines ena klack gick av under utställningen! Pinsamt, men framför allt synd...skorna var faktiskt riktigt söta!

Puss och Kram

Vill ha, vill ha!!

Åh, jag måste verkligen ha en sån där Spindelfritt Silverline! :o TAck för tipset, Emma! Shit vad bra... om den nu verkligen fungerar vill säga! Men man måste ju chansa! ^^

Igår körde jag bil...men denna gång var det inte bara på en parkering, utan runt om i vårt kvarter! Fatta..JAG körde på riktiga gator! Grymt kul! Nu vill jag bara köra bil hela tiden!! ;D

Antingen så var det igår eller i förrgår...Samuel rymde hemifrån haha! Han cyklade hela vägen till sitt dagis, som ligger runt en kilometer bort..själv!  "Jag skulle bara säga Hej!" xD Vi måste verkligen sätta på honom en GPS! Det är ett antal gånger nu som han försvunnit...

Idag var skolan precis som vanligt, och jag gick på alla lektioner! Dock somnade jag på historian när vi kollade på en tråkig film om Gustav den andre Adolf. Försökte faktiskt hålla mig vaken, men det gick inte! Nickade till ett antal gånger. Som tur var märkte inte Martin något, haha! ;)
Snart ska vi nog äta mat tror jag..  det börjar lukta gott! Åh, jag älskar mat!

Puss och Kram

Kanske bör köpa en sådan!

Haha tack för tipset, Eve, om Bug Buster! ^^ Sån skulle faktiskt jag behöva...inte för att jag tror att jag ändå skulle våga ta de små jävlarna... För det första måste jag vara minst en meter ifrån dem hela tiden. För det andra klarar jag knappt av att ta i saker som har haft kontakt med dem. För det tredje är de så snabba att jag i alla fall inte skulle hinna suga upp dem! Och för det fjärde ska de inte släppas ut... de ska dö!! -.-'

Jag, Isabelle och Victoria var på spindeljakt på mitt rum igår, och det gick väl ganska bra tror jag... Vi hittade typ tre stycken, dock inte den som hade krupit vid min säng.. Det var Isabelle och Victoria som fick äran att döda dem! Tack! Eftersom de gärna villa krypa in i små hål så sprejade vi in en massa hårsprej, och det fick faktiskt ut dem! MAHHAA! Jag vågade så klart inte kolla på spindlarna, utan höll mig på några meters avstånd. Blev lagom pissnödig för det!

Idag har jag varit hela dagen på Ängeln för att hänga upp allt inför utställningen. Ganska soft, men man blev hungrig! :o Marcus stod i alla fall för lite av underhållningen med dans!

Puss och Kram

Hemska varelse!

Skola, skola, skola! ^^ Har dock inte haft några lektioner på ett antal timmar, men jag har inget att göra..så jag sitter och väntar lite på Sanna som ska skriva CV. Jag vågar inte heller åka hem än, på grund av en fet spindel på mitt rum! :o Jag kan meddela er att jag spenderade hela natten på soffan i vardagsrummet. Jag vägrar sova på rummet när jag vet att det finns en spindel där.. Det var inte så trevligt att upptäcka den heller... skulle precis lägga mig för att sova..vänder mig mot väggen, och mitt framför näsan på mig satt där en fet spindel!! :( Ja, jag började skrika och gråta! Janne fick komma upp för att döda den, men den var försvunnen!! Sug!

Hoppas vi ska äta riktigt god mat ikväll! Min mage kurrar nu ganska ordentligt kan jag säga! Åh, jag är sugen på spagge med köttfärssås...eller chilli con carne... eller...åh prinsesstårta!! :o

Nu skriver Sanna ut, så jag tror att vi ska sticka snart...

Puss och Kram

Bra betyg

Utvecklingssamtalet gick bra... jag ligger på Vg eller högre i hela sex ämnen! :) Bra jobbat, Sandra! Fick dock reda på en dålig nyhet...Britt-Marie kommer tillbaka i trean!! Det är en bildlärare vi hade i ettan...och jag hatar inte henne lite! Men men...jag får la ta och bita ihop. Förhoppningsvis har vi inte henne så länge! :)

The Mentalist! <3

Nu ska jag upp på rummet och mysa med Kalle ! :)

Puss och Kram

Ingen skola! Gött...

Godmorgon! :)
Idag är jag skolfri! Härligt värre! Dock måste jag vara i skolan vid två eftersom jag då har utvecklingssamtal. Känner mig faktiskt ganska nervös!
Jaooo...får la se vad mer som händer under dagen, men har inget mer planerat än. Hoppas alla har en trevlig dag!

Puss och Kram

Intresse för en ny film!

Jag insåg precis en sak..och därför gör jag detta val... 

Idag var det faktiskt ganska kul i skolan... vår "elaka" idrottslärare sa till och med Bra jobbat till mig! Mmm...kanske finns en del godhet inom honom också! ;)
Clara och Marcus hade idag muntligt framförande på svenskan, och Claras framförande fick mig verkligen att bli intresserad av en film som heter "Pianot". Någon som sett den? Den verkar riktigt bra! :) Ska se om jag kan låna den av henne någon gång... :)
Marcus snackade om graffiti, haha och jag kan väl inte säga att jag är förvånad! Framförandet var bra, och jag fick reda på att det hänger en tavla i skolan som faktiskt är gjord av en riktigt känd graffiti målare, Nug. Intressant... ^^


Jag tränade idag..och det gick väl ganska bra tror jag. Dock tror jag nog att jag måste öka vikterna ganska mycket nästa gång...har varit tvungen att öka vikterna varje gång. Men men! När jag gick på ett löpband som motion, så var det en kille som sprang bredvid mig...fan jag blev nervös! Han sprang så jäkla fort, ¨så allt jag tänkte var att han snart kommer snubbla! Han gjorde inte det som tur var, men läskigt! Jag vågar inte springa på ett löpband! Snubblar man så skadar man sig nog ganska rejält...
Nej, nu ska jag ner och slappa framför dumburken tror jag...

Puss och Kram

Tack, Sakib!

Hihi tack Sakib! :) <3 Nu kan jag äntligen ladda lite låtar... underbart!

Jag har idag varit duktig och pluggat lite matte... bör egentligen göra samhälles uppgiften, men har ingen ork eller lust för det. Kanske kan göra den ikväll! ^^
Jaa...vad jag ska göra nu vet jag faktiskt inte riktigt...jag får la ta och hitta på något!

Puss och Kram

Snart kan jag ladda!

Snart ska Sakib hjälpa mig med vart jag kan ladda musik säkert! <3<3

Ny favoritlåt... "Out from under- Britney Spears"... Lyssna!! <3

Puss och Kram

Om ni tycker jag ska säga upp kontakten, så säg inget.

Jag har egentligen ingen lust att lägga upp detta, av någon anledning...känns som jag vill hålla detta för mig själv och inte berätta för någon. Anledningen till detta är att jag VET att de flesta kommer säga vissa saker jag inte vill höra... visst, det kanske är sant det jag får höra, men ändå. Jag är jag, och jag kommer ta mina egna beslut...blir jag bränd av det så får jag väl bli det helt enkelt.

Du tjatar om att jag ska skicka bilder på mig själv till dig... Du säger att jag gör dig glad... Du har nu sagt att du vill träffa mig igen. Självklart blir jag lycklig av detta! Du gör mig glad... och jag vill träffa dig igen... men sen är det ju den där frågan om vad som är rätt att göra. Jag vet att om jag träffar dig igen kommer mina känslor för dig bli ännu starkare, och jag tror inte jag klarar av ett förhållande på så lång distans igen.
Det har gått jag vet inte hur länge sen det tog slut mellan oss, men jag känner fortfarande att jag inte skulle kunna tänka mig att vara med någon annan än dig. Visst, man kanske blir lite nyfiken på andra killar, men det känns bara ytligt. Så fort någon kille försöker ta den där speciella kontakten med mig så tänker jag direkt på dig. Det är inte skuld jag känner... utan jag vill helt enkelt inte bara. Det känns fel, för det är inte du! När någon frågar om jag är singel vet jag seriöst inte vad jag ska svara...svaret blir oftast ett tveksamt "Ja..", men i tankarna är svaret "Nej!"

Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska göra...funderar på det. Jag vill vill vill...men vad är rätt?!! Dock tänker jag ofta på vad min psykolog sa om detta... "Man behöver inte alltid bestämma hur någonting ska vara, utan bara låta det hända av sig självt. Se vad som väntar." Jag gillar det. Det låter...rätt. Men jusst nu vågar jag inte låta det komma till mig... jag vågar ingenting just nu.

Puss och Kram

Hypnotiserar de verkligen?

Jag vill ha ett extrajobb nu! Sökte till den där nya postutdelaren och netto i förrgår...hoppas helst på jobbet på Netto! Tycker det verkar så kul...

Minna, Janne och Samuel sitter och tittar på Robinson just nu... och jag sitter här och väntar på bättre tider. Haha nej inte riktigt, men väntar på "Jag vet vad du gjorde förra Lördagen". Gillar det programmet... ^^ Asso jag tror på att de hypnotiserar...Janne är lite skeptisk (som vanligt), men jag tror i alla fall på det. Eller...tror väl inte på det till 100%, men man vet ju aldrig! ^^ En sak är i alla fall säker... det är kul att titta på!
Jao...så min kväll blir väl mest att sitta framför tvn och lata mig...trevligt!


Jag har fått träningsvärk, och snacka om att det är skööönt... äntligen känner man att man har tränat! Weoo! :) NU känner jag mig verkligen peppad! Jag SKA och jag KAN träna tre gånger i veckan! Kanste till och med lite dans på rummet några gånger om veckan! För det sa min instruktör...motion flera gånger i veckan är ok! ^^

Puss och Kram

Så kan det vara

Solen skiner ute, men Sandra mår inte speciellt bra... har pms så känner mig aningen off, huvudet dunkar och jag kan inte sluta tänka på sötsaker! Tog nyligen en alvedon, så jag får hoppas på att värken försvinner snart. Då är i alla fall ett problem ur vägen.

En positiv sak för dagen- Sketans god mat ikväll! <3

Puss och Kram

!!

Jag vill ladda ner musik!! :o Finns det ingen sida som är säker?

Otroligt sugen!

Jag vet inte om det beror på att jag ska ha mens om någon vecka, men jag känner mig otroligt sugen på sötsaker hela tiden!! Det jobbigaste är att jag precis börjat träna, så jag vill försöka hålla mig nyttig om veckorna..! Åååhåhåhå....någon chokladbit och Fanta exotic thrill... det är så det vattnas i munnen på mig!! Blä jag hatar att onyttigheter ska vara så otroligt gott!

Puss och Kram

Grattis!<3

Grattis Evelina, som fyller år idag! :) <3

Idag var det ju mässa i Duveholmshallen, eftersom åttorna ska välja program till gymnasiet. Min grupp som bestod av Linn, Jonas, Maria och jag själv, var där mellan halv nio och elva...och sen skulle man vidare till Mats lektion om man inte var klar med hans uppgift. Som tur var så var jag det, så jag kunde sticka hem!
Det var faktiskt ganska kul att dela ut blad om vårt program och att få stå och berätta om det... åttorna var så klart ganska blyga, så det var svårt att få deras uppmärksamhet ibland, men men... man var ju så själv i den åldern! ^^

Jag fick inte jobbet på Willys! :( Känns lite dumt att jag var tvungen att ringa dit och fråga...de kunde väl ha ringt mig?! ^o) Jaja, får helt enkelt söka vidare... se om jag hittar något.


Puss och Kram

Haha!

Vissa människor är bara patetiska... ni vet vilka jag menar. Jag tycker seriöst synd om er.


Vågar man?

Haha yes, Eve! My man is back! ;D Tycker verkligen om de nya låtarna...men måste säga att Crack a bottle är bäst!! ^^

Jag tränade idag efter skolan...inte så kul om jag ska vara ärlig. Skönt...men inte kul. Det är så tråkigt att träna med maskiner...men Minna och Janne vill inte betala 150 kronor i månaden bara för att jag ska få gå på ett löpband, och träna styrka som jag kan göra hemma. Aja...tråkigt får det väl vara, jag måste träna tre gånger i veckan!!

Jag nämnde ju att vi hade prov veckan innan lovet...två stycken för att vara exakt! Jag nämnde även att båda gick åt helvete..? Men jag kan nu informera er om att engelska provet inte gick så himla dåligt trots allt. Fick godkänt! :) Jag känner mig aningen nöjd med det resultatet, men samtidigt inte...blä!

Jag vill ladda musik!! Jag vet inte hur det ligger till längre med det där..det känns mer allvarligt nu. Visserligen har jag ingen egen dator för tillfället, så jag kommer ändå inte ladda något... men sen när jag väl köper en ny. Vågar man ladda? Jag har inte följt det där speciellt mycket...
Frida...du får fråga Kim om han kan dela med sig till mig! :D

Puss och Kram

Saknar er som klasskompisar

Tisdag, och första dagen i skolan efter lovet! Gick bättre än jag hade förväntat mig, måste jag erkänna. Tisdag betyder ju foto...foto betyder ett helvete för mig vanligtvis! Men idag gick tiden ganska snabbt i alla fall, som tur var! Jag, Linn och Billy sprang omkring utanför skolan och försökte fota lite på olika sätt med blixt... :) Nästa tisdag är det ingen foto, eftersom det är Casablanca grejs, weoo!! Detta betyder att vi bara har en lektion den dagen... nästan så man får lust att skippa det. Jag vet att Linn kommer göra det, men jag ska nog FÖRSÖKA vara duktig och gå på lektionen i alla fall.. hoppas man inte måste gå och kolla på filmerna. I så fall går jag med er Frida och My! :o
Just det...måste säga att jag saknar er! Saknar er som klasskompisar... det känns helt dött när man inte är mer er längre. Ni är ena riktiga upplivare i nöden, haha!! ^^Puss!

Snacka om skönt...jag tog en tupplur med Kalle när jag kom hem från skolan... mysstund! ^^ Sååå jaa...för tillfället är jag pigg och alert! :) Extra glad är jag också eftersom det är "The Mentalist" på tv ikväll...HIHI!! :) Faj har fått en konkurant! ;D
Nej, nu ska jag nog ner och äta min glass...88! :) Göttans! Blir verkligen hårdträning imorgon efter allt påskgodis och alla andra onyttigheter!! Är så glad över att äntligen få träna igen... aahh...

Puss och Kram

Det är 2 månader!

Imorgon börjar skolan..blä! Jag blev helt deprimerad igår när jag tänkte på det...vill ha lov i minst en vecka till!! :( Och efter detta är det ca 8 veckor kvar till sommarlovet...fatta! 8 hela veckor utan ett enda lov! Det är 2 månader! 2 månader med foto varje tisdag...suuuug! -.-' Man får väl försöka ha så roligt man kan på fritiden så kanske dagarna går lite fortare.

Nu ska jag nog ner och checka lite tv... kanske se en Patrick Jane på reklam...? ;D Otroligt! Jag får tillome ont i magen när jag ser honom på tv haha! Nästan så man skäms lite...:)

Puss och Kram

Farligt snygg!



Yes...Sandra har fått en liten förälskelse i en blond och lockhårig kändis. Simon Baker som spelar Patrick Jane i "The Mentalist"... grymt het!! :o Att han alltid är så charmig i serien gör honom ännu sexigare! Hihi! :)
Erkänn...ni håller med mig? ;)

Puss och Kram



Glad påsk

Yes, glad påsk allihopa! :) En dag försent, jag vet...men bättre sent än aldrig! Janne kom upp på mitt rum med mitt påskägg..jag sov! xD Fick lite godis och en parfym...tack! <3 Åh, den luktar verkligen gott måste jag säga! Faktiskt lite som en blandning mellan en mans- och kvinnoparfym, great! :)

Idag skiner solen härligt! I love! Gick ut på en liten promenad genom stan för en stund sen...precis när jag hade svängt ut från vår väg fick jag ett mess av Christer! :) Han var tydligen hos min granne Anton, och hade sett mig strosa förbi! På vägen hem mötte jag honom vid sjukhusparken...han skulle hem och fräscha till sig lite. ^^ Alltid trevligt att träffa Christer!
Han och Anton ska på bio senare..Fast and Furious...jag vill också se! Vin Diesel......dreeeegggelll....

Jag kom på en sak idag...jag tycker fan att Faj på något sätt liknar Xzibit...!! Det är ansiktsformen och ögonen...läskigt lika! :o Båda har den där lilla mystiska, busiga klimten i ögonen haha!! ^^

Puss och Kram

Det var inte helt hemskt

Igår blev det grillning på Betlehemsberget med Sanna, Frida, My, Jossan och Richard. Jag är inget stort fan av skogen direkt..men jag följde med för att vara lite trevlig. Säger inte att det var helt hemskt...men det tar nog ett tag innan jag sticker mer ut dit igen.
Jag måste ha fått ett bett igår! För när jag kom hem började det klia som satan på ryggen...så jaa, jag har ett sår där nu haha! Trevligt!


Idag blir det bara softa för min del... lösa korsord!! :) Me love!
Vill be om ursäkt för att jag inte skriver så ofta.. är inte speciellt kul att blogga vid någon annans dator, eftersom jag inte kan föra över bilder från min mobil till den. Men men! Jag försöker uppdatera så ofta jag kan och orkar... ^^

Puss och Kram

Känns inte lika kul..

Igår var jag först hemma hos Frida en stund...njöt av solen! ^^ For sedan till hennes lilla farmor och snackade lite skit om allt och inget! Trevligt! :)
Senare var vi en stund hemma hos Sanna, men vi blev snart utslängda av hennes bror...mens? Han ville spela tv-spel...!? Haha jaao, men vi satte oss på donkan som alla andra fjortisar i stan...måste säga att jag kände mig nyttig! Där satt en massa folk och proppade i sig läsk och hamburgare, medan jag satt med min vattenflaska haha! Kanske därför så många glodde? :p

Idag har jag premiärtränat lite på Nautilus... känns bra att äntligen vara igång med träningen igen! :) Det bästa med Nautilus är att de gör i ordning ett träningsprogram åt en, tummen upp för det! Jag ska försöka träna tre gånger i veckan...måndag, onsdag och fredag. Alltid direkt efter skolan! :)
Får se om det blir någon övningskörning senare...men ska jag vara ärlig har jag ingen lust med det. :/ Jag vet inte varför, men det känns inte kul att köra bil längre...kan ju bero på att jag bara åkt på en parkering, men ändå! Jag tänker på isbjörnarna...tycker så synd om dem. Jävla människor...
Vi ska köra en sista gång på parkeringen, och sen köra lite runt vårt kvarter... förhoppningsvis blir det lite roligare. Läskigare kommer det bli, det vet jag! Får hoppas att jag inte krockar eller något haha! Jag tycker gatorna här är så smala... usch! :(

Idag skulle My och Frida plugga lite matte...känner att jag också behöver det, men jag vet att jag måste ha Minna i närheten... Det går skit i matten för mig nu! Jag gör typ bara 2 uppgifter per lektion för att det ska vara så komplicerat... bra att man har en mattelärare hemma!!

Puss och Kram


Akta, han sparkar äpplen!

Jo jag måste ju berätta om min dröm! :o Jag brukar ju oftast drömma ganska sjukt... men nattens dröm slår fan allt!!

Jag och min klass, där även Frida och My gick, var ute i någon stuga. Vi tre såg någonting som satt i hyllan så vi gick fram för att kolla...det var någon slags alien som liknade en nakenråtta typ haha! Bredvid denna nakenråtta stod en cd-spelare, som spelade musik. Snart slutade musiken, och nakenråttan blev helt konstig... ögonen blev mörkare hela tiden, och snart började den tugga fradga och skaka som jag vet inte vad! Av en ren reflex började jag sjunga "Bä bä vita lamm" för nakenråttan, och då blev den normal igen. Det var precis som om den inte kunde leva utan musik. I alla fall så tog jag hand om den där nakenråttan i några månader, och tillslut hade den blivit en människa. Jag var tvungen att sjunga en massa visor hela tiden! Jag fick ju panik ett antal gånger och visste inte vad jag skulle sjunga för något, och varje gång jag slutade sjunga så började han bli sådär konstig igen...inom 3 minuter hade han blivit det där tecknade lejonet i Madagaskar, och sprang omkring ute på stan och desperat plockade tior och sparkade på äpplen! :s Alla i stan fick panik av detta tecknade lejon, men jag räddade dem genom att sjunga "Imse vimse spindel"!!!!

Slå det om ni kan!! xD

Puss och Kram

En..ganska lyckad kväll.

Gårdagen var väl inte direkt en av mina bästa dagar, men det blev bättre till kvällen! I'm feeling better! <3 Så jag stack till Sanna för lite party! Vi var sju tjejer som hade en trevlig men högljudd middag! En hel del prat och gnat, speciellt mellan Josse och Jossan. Efter den goda maten, och den utsökta efterrätten (bra jobbat Frida och My), så var det dags att knalla vidare till Larsson..soom vanligt! :p Eller...jag knallade mig dit, de andra åkte bil! Men jag klandrar er inte girlz, ni hade ju faktiskt höga klackar på skorna...förstår er! :)
Det var väl si sådär hemma hos Larsson... de roligaste personerna stack ganska snabbt...men vi kom ju också dit ganska sent. :/ Men, men!


Shit vad det är varmt idag... puh! Trodde jag skulle smälta bort när jag gick ut... visserligen bara typ 15 grader i skuggan, men det var ett tag sen sådan värme visade sig! Men nu måste jag faktiskt städa mitt rum...

Puss och Kram


Uppdatering!!

Jag har varit dålig på att skriva nu på ett tag...jag har mina anledningar, men tänker inte ta upp dem här.

Men jag kan väl berätta lite om vad som hänt de senaste dagarna...inget speciellt! :) Det har varit skola mest...vi hade två prov denna vecka, och båda gick rent ut sagt åt helvete! Men men! Ena provet gick dåligt på grund av min lärare faktiskt...det är sant! Hon sa inte att jag skulle kunna hela texten utantill...-.-'
Minna åkte iväg igår..hon skulle på någon kurs eller något, jag vet inte! Men hon kommer inte vara hemma förrän söndag kväll.. hoppas hon har trevligt! De skulle bland annat äta räkor...yum! :)

Just det, nu är det lov! Yes yes yes! ^^

Puss och kram

RSS 2.0