Ny soffa



Yes, vi har äntligen en ny soffa! Både snygg och skön som satan! :) Janne ligger och sover i den just nu faktiskt... han somnade som en stock! :)

Nu när Minna fått det hon velat ha så länge... undrar vad hon ska tjata om härnäst..? :p Ett nytt soffbord! Som ni ser på bilden är bordet ganska litet...men det är bara tillfälligt! Vårt andra bord fick inte plats...Johanna eller jag ska få det vid utflyttning. :)

Puss och Kram


Så söta..



I fredags blev det lite fest hemma hos Tommy, och självklart kunde jag inte låta bli hans ormar! :) Så söta! Jag vill också ha en orm... men samtidigt inte, ty jag skulle inte klara av att mata den..usch så hemskt! Stackars små möss... Aja, Tommy! Jag kommer hem till dig när jag känner för att mysa med någon orm. ;)

Puss och Kram


24 november- En månad <3

I förrgår, 24 november, firade jag och älsklingen en månad. Jag trodde inte han skulle komma ihåg! :) Jag fick ett jättefint nattlinne av honom, vilket behövdes! :) Jag gav honom en söt liten sten med texten "älskar dig" på, och massageolja, vilket också behövdes eftersom han har problem med sin rygg. Nu har han lovat att kolla upp det, och jag ska följa med! Tycker inte om när han har ont hela tiden... :/ I love you! <3

Jag hade muntligt idag på svenskan, och som vanligt gick det bra! Jag vet inte hur det kan gå så bra för mig... jag menar, när jag väl ska köra igång blir jag hur nervös som helst! Mitt hjärta går i högvarv, och jag står verkligen och skakar...något som tydligen inte syns. Det är väl tur och bra det, men... efter att ha haft så många muntliga redovisningar borde jag inte bli så nervös längre.

Imorgon ska det tydligen vara något speciellt på Picasso för alla studenter. Det fick jag reda på igår! Weo... Vi får se om jag ska ut eller inte. Har fortfarande riktigt ont i armen... det är illa! Och självklart skulle ju Janne hålla på och försöka känna på armen när jag kom hem idag. Jaaa, jag är en klenis! Men jag har inte lika mycket fett på armen som han har. ;p

Puss och Kram

Då var det gjort

Ja, då har man tagit sprutan då... Foffo följde också med och utsatte sig för denna hemskhet. Självklart började jag gråta när det var min tur, men lyckligtvis nog fanns älsklingen där och kramade om mig. <3
Det känns som när man varit hos tandläkaren och fått bedövning, fast i hela kroppen...man är helt avdomnad, men börjar känna hur smärtan kryper fram sakta men säkert. Armen är svullen iaf, och nacken är stel som satan... :/ Ena stunden fryser jag, och i nästa kokar jag nästan... illa! Feber kanske... känns som det. Men nu är det gjort i alla fall, och jag ska vara stolt över mig själv...det var ett antal gånger på vägen dit som jag bara ville vända på klacken och gå hem igen. Aja...ska försöka sova nu i Saids famn. Godnatt!

Puss och Kram

Vaccin

*Suck*... då har man fått lite gjort i alla fall. Hämtade ut nya p-piller direkt efter skolan, och sen var det bara att direkt pallra sig hem och plugga! Inte direkt det roligaste, men väl gjort lättar det hjärtat en aning. Jag hatar när vi får en massa läxor på en gång! Sådan stress... Det går bra en liten stund när man sätter sig och pluggar, men sen börjar man ju tänka på att man har så mycket mer kvar! "Kommer det någonsin ta slut?" Något som blockerar hjärnan. Det känns som att hur mycket man än anstränger sig att få högen med böcker att försvinna, så växer den bara. För varje bok man kan plocka bort, läggs två nya på. Man börjar nästan undra om det ens är någon ide att anstränga sig.  
Jag har nu i alla fall övat och förberett mig lite inför muntliga som vi har på torsdag, läst igenom historian och gjort en av två engelskaläxor. Har på två timmar fått ganska mycket gjort egentligen...men det är mycket kvar! Och ovanpå allt...teori! Jag offrade min träning idag för plugget, vilket känns hemskt eftersom jag knappt minns när jag tränade sist. Aja.. jag antar att jag får försöka fokusera på att vara i alla fall en aning nöjd med min prestation.

Snart ska jag vaccinera mig, något jag haft mardrömmar om i flera nätter nu. :( Många frågar varför jag då ska ta den där sprutan... ja varför...eller varför inte? Jag vill inte bli sjuk i över en vecka så jag missar mer av skolan, jag vill inte dö..även om risken är väldigt liten vill jag hålla mig säker... Jag har ingen direkt speciell anledning. Men nu har jag bestämt mig! Said ska följa med mig... måste bara ta modet till mig och ringa honom, så ska vi gå dit tillsammans. Usch! Önska mig lycka till!

Puss och Kram


tårar

Trots att det har gått flera månader så rinner det fortfarande tårar för dig, Michael. Har pms, så jag är aningen extra känslig just nu... har precis storbölat till hans musik. Känns lite bättre nu, men fortfarande känner jag saknad. ÄLsklingen gör pizza nu...så det blir nog bättre snart.

Fall again



Fall again- Michael Jackson <3


Usch vilken känsla..

Jag känner mig inte riktigt hel utan din närhet... Du behöver bara vistas i samma rum som mig för att jag ska känna mig gladare. Jag får fjärilar i magen så fort jag ser dig, trots att jag ser dig nästan varje dag. Så fort du skickar ett sms hoppar mitt hjärta över ett slag. Jag älskar dig.


U and Me



U and Me- Brick and Lace <3


Sansuni <3



Jag älskar den här bruden! Utan henne hade jag aldrig varit där jag är idag. Gumman...vi hade vårt uppehåll, men det var den första och sista gången! Det kommer alltid vara du och jag, babe! <3


Foto i provrummen!

Trots min otroliga trötthet som jag får av penicillinet, lyckades jag gå på stan med Sanna efter skolan. Jag var tvungen att kolla efter skor, men hittade inget speciellt. Eller, jag hittade ju en massa snygga och sköna skor, men inte av den sorten jag var ute efter...tyvärr! :/
Efter skojakten gick vi in på H&M och efter tre minuter hade jag hittat tre plagg att prova. Grymt! Nu börjar det komma lite mer saker i min stil. :) Här är lite bilder!







Söta va? :) Tyvärr har jag inga pengar för tillfället, och kunde inte köpa...*snyft*


Fan jag hatar att jag blir så trött av medicinen... Jag gick aldrig till skolan idag. Hade ingen ork! Och det enda jag gör på lektionerna är att försöka koncentrera mig på att inte somna. Hur kul är det? Imorgon ska jag iaf försöka gå..hatar att missa skolan.

Puss och Kram


Älsklingen :)



Hade lovat älskling att rita en bild på honom, och jag höll mitt löfte. :) För att inte ha ritat på flera månader blev jag ganska nöjd...dock inte helt! Men det är jag väl aldrig? ;)


Jump off



Jump off- Sterling Simms <3


Urinvägsinfektion

Yes, och det är lika kul som det låter! Symptomen började i söndags när jag var hemma en liten sväng för att hämta grejer för att kunna sova hos älsklingen. Sved som satan, och precis när man kommit ut från toaletten var man tvungen att hålla sig igen. Anade direkt att det var just urinvägsinfektion, så på vägen till Said köpte jag med mig Tranbärsjuice, och gode gud vad den vägen kändes lång! En grymt tung väska full med böcker, en tranbärsjuice i handen...och på toppen av allt var den där känslan av att blåsan skulle spricka när som helst! Jag ska säga er att det var en otrolig tur att Said just i den stunden stod vid köksfönstret och rökte, för annars hade han aldrig sett mig utanför och jag hade aldrig kommit in! Min mobil hade dött, och nyckeln till porten fungerar inte av någon konstig anledning. :s Men den ska fixas! I alla fall så rusar jag in på toan...blod! Nu har jag i alla fall fått penicillin, så det är inte lika illa längre. :)

Idag har jag inte alls mått bra! Har gått omkring i skolan som en zombie...grymt trött, hade ont i hela kroppen och var svag i hela kroppen, och det känns fortfarnade likadant. Janne säger att det kan bero på penicillinen...jobbigt! Jag som måste ta den i en hel vecka! Blä! Vi får se hur det går på dansen imorgon...får väl ta det lite lugnt om det fortfarande är så illa.
Nu ska jag nog sova lite tror jag.

Puss och Kram

21 Questions



21 questions- 50 cent <3


Min pojkvän pratar med sig själv!

Jag har nog den sötaste pojkvännen någonsin! Det går inte en natt utan att sötungen ska babbla i sömnen, och när jag säger babbla så menar jag verkligen BABBLA! :p Han har hela konversationer på flera minuter med sig själv! Jag trodde seriöst att han snackade i telefon imorse. Jag menar... det är som att han berättar något som hänt! "Jag ba Foffo, ska vi sticka? Hon ba, vänta...de ska bjuda på kaffe och kaka.." HAHA! I've got it recorded baby! ;)


Åh, jag känner mig så grymt glad nu! Äntligen har jag kommit igång med projektarbetet! Har nu hittat en bra lokal att dansa i. :) Det är inte speciellt mycket, men det är i alla fall något! Nu vet jag att detta projekt är genomförbart! Yes!


 Jag och Johanna sitter barnvakt åt Samuel ikväll. Kvällen kunde väl ha varit lite roligare, men men...det kunde ha varit värre! Jag kunde ha varit helt ensam och bara haft Kalle och Hobbe att snacka med. :)
Tydligen är jag bjuden hos Sanna nästa fredag, så.. Då jävlar ska vi ha kul! Det var några dagar sen man träffade dig gumman..saknar dig! :) Och imorgon ska du jobba, din jävel... jag får väl gå in och kolla på H&M själv då! ;)

Puss och Kram 

Hailie's revenge



Hailie's revenge- D12 <3


Nya linnen från Göteborg



Hade ju lovat att lägga ut bilder på mina nya linnen jag hittade i Göteborg, så varsågoda. :)



Grymt snygga enligt mig! Absolut min smak :)


Lockar!



Var bara tvungen att visa mina fina lockar jag fått nu när älsklingen klippt mitt hår. I love it! :) Det är bra att ha en pojkvän som kan klippa hår! Mycket billigare och roligare! ^^

Igår lyckades jag skrämma Said två gånger på fem minuter! Det roligaste är att jag aldrig gjorde det med flit haha! Eftersom jag har nyckel till hans lägenhet behövde jag inte plinga på, och eftersom han spelade musik hörde han inte när jag kom in. Jag la min hand på hans axel, oh gode gud vad pojken skrek! Självklart kunde jag inte hålla mig för skratt! ;) Han gick på toa, och samtidigt gick jag ut i hallen för att hämta min mobil från jackfickan...när han kom ut från toan märkte han ju inte att jag var bakom honom haha! Han såg mig i ögonvrån och skrek hejvilt än en gång! Stackaren... :)

Vi hade bara en lektion idag, dock med en av de sämsta lärarna... Kan han inte bli lite trevligare blir jag seriölst förbannad på honom! Usch, människa! Kunde i alla fall lugna ner min irritation lite smått när jag la mig bredvid älsklingen som fortfarande låg och sov. :)

Puss och Kram


<3



Jag älskar dig


Ring inte för fan!

Fan det känns inte som jag har något att säga...min helg har inte varit speciellt händelserik om man säger så. Jag har mest umgåtts med Said, Sanna och Ricko. Jo, i fredags blev det ju en liten inflyttningsfest, men vad ska man säga om den? Det var kul, absolut, men det har vi ju jämt! ;)
I lördags sov Said hos mig, och den jäveln väckte mig ett antal gånger! Först pressade han in mig mot väggen, så jag var tvungen att knuffa bort honom för att kunna andas ordentligt haha! Sen började han snacka i sömnen om någon 57 årig tant som sitter i köket på DUD. :s Skumt!

Idag tränade jag, men det blev inte riktigt lika hårt som jag hade tänkt mig ty det var fullt med folk! Man var tvungen att vänta på maskinerna hela tiden, blä! Hoppas det blir bättre på fredag, om jag hinner träna då vill säga...ska ju vara barnvakt hela kvällen. Men men!
På onsdag ska Ricko följa med till dansen..kanske han funderar på att börja dansa igen? ;)

Just nu sitter jag i mörkret hos älsklingen och bara njuter av hans närvaro. :) <3 Han sitter och spelar tv-spel som vanligt den nörden... och det ska komma från hon som sitter framför datorn! :p Nej, nu börjar jag bli trött...
Det blir väl att sova om en stund. Och imorgon är vi lediga så jag får sova ut ordentligt, om nu ingen måste hålla på och ringa Said tidigt på morgonen som vanligt. Så är det väl när man är populär! ;P Usch, jag hatar det... att vakna av att någon ringer. Blä!

Puss och Kram

Fredag

Sitter just nu i skolan och inväntar dagens och veckans sista lektion. Skönt! :) Vi har börjat med projektarbete, och jag ska självklart göra något som har med streetdance för barn att göra. Det är så mycket man måste tänka på...lokal, kostnader, ska man ha någon liten annons i tidningen? Vi får se hur det går! :)
Sov hos älsklingen inatt, men av någon anledning kunde jag inte sova speciellt bra. Kände mig pigg! Något man inte kan säga att jag känner mig idag... Men jag får väl ta en liten powernap när jag hinner. Och ikväll blir det en liiiiten inflyttningsfest hos Said. Det var inte speciellt många som kunde komma, men spela roll! Vi har ju alltid grymt kul ihop i alla fall. :)

Puss och Kram

Bortskämd eller vad?

Gårdagen i Göteborg var väl...sådär! Var tvungen att vakna en timma tidigare än vanligt, så jag kände mig som ett vandrande lik. Försökte sova på tåget, men det gick väl si sådär.
Det var inte speciellt mycket konst att studera. Det kändes som att vi spenderade största delen av dagen åt att gå till alla olika konstmuseum som låg i olika delar av staden. Smärta i fötter och ben är något man lugnt kan säga att jag hade! :o
Dagen slutade i alla fall bra...faktiskt toppen! Vi fick två timmar fritt, så jag letade direkt efter min favorit butik "Monsoon" där jag köpte två riktiga party- linnen. (Bilder kommer)
När vi äntligen kommit hem till Katrineholm stack jag direkt hem för att packa lite smått och sen dra till Said. :) Fick en riktig överraskning när jag kom dit! Sötnöten hade köpt en mini-laptop till mig! :o Fatta... jag menar... jag vet inte vad jag menar... Sanna måste hjälpa mig att hitta en bra present till honom till den 24 november, då vi varit tillsammans i en månad...plus en julklapp! :) Det är svårt att köpa presenter till killar!

Said var tvungen att åka iväg en snabbis till Vingåker imorse, så jag var ensam hos honom i några timmar. Under den tiden ägnade jag mig åt att diska och fixa lite i lägenheten. Jag måste säga att jag blev riktigt nöjd med mitt resultat! :) När Said kom tillbaka hade han mat med sig, vilket var tur eftersom jag nästan mådde illa av hunger! Du är så söt!

Idag var det dans, åh gode gud vad jag har längtat! Det var typ tre veckor sen jag dansade sist! ;o Längtar till nästa vecka. :) Nu ska jag fortsätta titta på Grey's Anatomy, och sen blir det True Blood. 

Puss och Kram 


Sovaaa...

Då var lovet över och en ny skolvecka har startat. Blandade känslor! Jag kan ju inte säga att det är helt hemskt att börja skolan igen, men det är ju inte heller direkt ett paradis. Imorse ville jag inte alls gå upp och fortfarande känner jag bara för att gå hem och lägga mig i sängen... Men samtidigt känns det ganska skönt att ha något viktigt att göra...ett mål! :)
Det stod fel på mitt schema av någon konstig anledning... Det stod att vi slutade redan vid elva, när vi egentligen slutar vid ett! Okej, det är ju inte heller speciellt sent, men ändå! :/
Efter skolan blir det att åka hem och äta något och sen vila i en timma eller två. Sen blir det träning för första gången på två veckor, grymt skönt! ;) Vi får se hur det går...har redan en del träningsvärk, men hur jag fått det är ett mysterium.

Said flyttar till egen lägenhet idag, så jag ska väl hjälpa till lite med det tror jag. Fett kul! :) Jag vill också ha en egen lägenhet...

Usch, jag måste lägga mig tidigt ikväll. Imorgon ska vi åka till Göteborg med klassen, och tåget åker 07.40! Det betyder att jag måste gå upp ca en timma tidigare än vanligt! Blä! Någon kommer sova på tåget! :p Men jag ska inte klaga allt för mycket...Linn stackaren måste upp ännu tidigare än mig. Men så går det om man bosätter sig i Vingåker! ;)

Puss och Kram


RSS 2.0