???

Är det något fel på denna dator, eller ser texten annorlunda ut i vissa inlägg?

Taktlösa jävel

Jag vet inte om jag sagt det förut, men vi har än en gång fått en ny lärare...great... Denna gång är det en ny idrottslärare! Jag som älskade Susanne!! :(  Hon peppade oss så bra, och man hade nästan alltid kul på lektionerna! Nu har vi fått någon jävla otrevlig kille UTAN TAKTKÄNSLA!!! Det är verkligen inte kul att ha honom...förut ville man nästan ha idrott, nu vill man det inte alls. Han sköt en innebandyboll på två personer i klassen, utan att säga förlåt..vad fan är det för stil?!! Skärpning!!

Jag tycker det är skönare att ha en tjej som idrottslärare... det känns som att man som tjej blir mer sedd på lektionerna, och att det blir mer varierat... skulle inte förvåna mig om vi nu mest kommer hålla på med typiska killsporter.
Men allvarligt... är det ingen som håller med mig? Jag känner mig i alla fall mer trygg med en tjej som lärare...

Puss och Kram

Stress!

Första dagen i veckan är igång..inte den bästa starten dock! :/ Men, men...life goes on!

På onsdag och fredag har vi prov, så jag måste erkänna att jag känner mig aningen stressad! Ändå sätter jag mig inte och pluggar!? Vi frågar varför, och svaret på den frågan är så klart: "Jag orkar inte!" Imorgon ska jag i alla fall plugga hemma, det är en sak som är säker! Jag kommer knappt vara i skolan imorgon, eftersom jag kommer spendera ganska lång tid hos tandläkaren...hihi! Tandställningen ska av! :) Snacka om lycklig! Men aa..när jag kommer hem från tandläkaren ska jag börja med att le stort mot Janne, och sen upp på rummet och plugga! :)

Ta det inte personligt... vissa människor står jag bara inte ut att vara bland. Tyvärr! :/ Och utan att låta elak...du har ju klarat dig bra utan mig ganska länge nu, eller hur? Som sagt..menade inget illa med det. :) :) Grattis i efterskott förresten!
Puss och Kram


Aaaj..min rygg

Tråk! Denna dag har verkligen varit tråkig! :( Jag har riktigt ont i ryggen, så jag har svårt att röra mig... har därför mest legat i sängen med Kalle och lyssnat på musik. Kvällen blir väl inte heller speciellt rolig eller intressant..resten av familjen sitter just nu och kollar på Robinson..något jag inte vill kolla på! :o Allvarligt...Robinson?!! Det var bra när man var liten, men vafan...lägg ner programmet!
Jag får väl lägga mig i Minnas & Jannes säng och kolla på tv eller något...


Någon som vet en bra sida där man kan spela originalet Zelda online? Hittar inga riktigt bra versioner... :/

Puss och Kram


Men blä

Åh, det känns så tråkigt att blogga nu när jag inte kan lägga upp bilder... orkar inte hålla på och installera så jag kan föra över bilder från mobilen till denna dator. :/

Söt liten lägenhet

För det första... Ni som kommenterar, tack! Men skriv gärna namn, så jag vet! Mycket roligare då! :)
För det andra...trevlig helg! ;D Ahh, livet leker verkligen ibland!
Vi körde ordleken på samhälleslektionen idag, eftersom datorerna inte fungerade, så vi kunde inte göra vårt arbete. Mitt lag, som bestod av Linn, Helen, Hanna och jag själv, vann så klart! Hurra för oss! :) Efter skolan kom Linns mamma och hämtade upp oss...jag skulle för första gången se hur Linn bodde. En liten och söt lägenhet över brandstationen, toppen! :p Jag måste dock säga att köket var väääldigt litet...man fick plats typ två personer där haha! Vänta med att skaffa barn, Linn...annars är det nog bäst att ni flyttar. :)


Nyss kom jag hem...blev hämtad av Janne vid stan, tack! Ville absolut inte gå hela vägen hem i det här vädret! Usch, jag hatar snö! Kan inte vintern vara över? Det var ju så fint väder igår...:'/
De andra sitter och käkar middag nu..tacos! Jag har redan ätit hemma hos Linn, och är fortfarande proppis! ;)

Puss och Kram

Och hon är tillbaka i matsalen igen!

Torsdag, dagen innan fredag! Skolan idag gick bra, förutom att jag försov mig en och en halv timma...! :/ Men, men! Imorgon ska jag komma till skolan i tid!
Som sagt, skolan gick bra idag...vi hade mest bild, så det var ganska lugnt. Jag åt i matsalen idag också! Stjärna i kanten för mig!! ;D Eftersom jag fortfarande är ganska förkyld så kände jag varken lukt eller smak...så maten gick ner! Linn däremot satt och gjorde grimaser åt min tallrik, haha! Hon nöjde sig med ett glas äppeljuice, den lilla pricken. :)

Appropå mat, har jag precis ätit middag! Den gick dock inte ner lika bra... jag äter väldigt mycket med synen. Ser maten inte god ut, då är den inte god! Blä! Det var någon fisk vi åt...jag gillar inte fisk. Kommer nog aldrig riktigt tycka om det heller. :/

Nu ska jag gå ner och checka lite tv tror jag!

Puss och Kram

Mina pengar...:(

Tjo, igen! Jag har precis kommit hem...skönt... om 45 minuter kommer jag sitta klistrad framför tv-rutan, med förhoppningsvis både skratt och tårar involverat! Jag älskar serier och filmer där känslorna verkligen nästan kokar över! Visst, det finns väl komedifilmer som är kul...men det finns även komedifilmer som är KUL! ;D Men ja, som sagt...jag ska kolla på tv, och ni som har koll på mitt "tv-schema" vet att det är Grey's Anatomy jag ska titta på. Den serien ger tårar! Det säger jag bara!

Jag undrar vart Kalle är någonstans... har inte sett honom sen jag kom hem. Visserligen har jag bara varit hemma i knappt en halvtimma, men ändå! Den lilla kakan kommer alltid springandes när jag kliver in genom dörren. :) Puss på dig!

Sanna ville att jag skulle följa med henne, My och Frida till Stockholm i Maj någon gång. Frida och My ska tydligen träffa några kompisar till My... så kunde jag och Sanna stå inne i en klädaffär, som bara har typ hiphopkläder, och dreggggla! Tydligen ska det vara ganska billigt...jag måste börja spara pengar! Om jag ska gå in där...så måste jag ju självklart köpa något. Och grejen med mig är att om jag ska åka iväg någonstans och shoppa...då ska jag shoppa! Inte bara köpa ett par byxor eller ett linne...det ska vara mycket! I alla fall minst tre plagg! (A)

Det känns som mina pengar bara försvinner huxflux! Jag har ingen aning om vart de tar vägen...My är skyldig mig pengar...ungefär 190 spänn! Ge mig! Men resten vet jag inte...kanske borde sluta köpa tidning varje helg? :) DET har blivit en drog för mig! Tidningar! Jag vill samla på tidningar! Vecko revyn, Solo, Cosmopolitan...I love it!

Jag måste börja vara mer noga med hur mycket jag spenderar...borde kanske börja skriva upp allt jag köper och hur mycket det kostar. Ja! Det ska jag nog göra! Då har jag även en bra anledning till att spara mina kvitton! Sällan som jag lämnar tillbaka grejor, så mina kvitton ligger bara och skräpar i min plånbok... ^^ Toppenidé, Sandra!


Puss och Kram


Imorgon blir det skola igen

Äntligen börjar jag friskna till! Febern är borta och jag känner mig mycket piggare! Är fortfarande förkyld och lite slemmig i halsen, men annars är det bra. Det har varit ett par sköna dagar utan skola, men nu måste jag säga att jag saknar skolan lite...^^ Bara en vecka kvar sen, och efter det är det lov! Weeoo! :)
Jag har ont i ryggen!! Det känns precis som nackspärr, fast i ryggen... :/ Det är tydligen inte bra att få massage när man är förkyld, så det är uteslutet. Fick i alla fall ligga en stund på jannes spikmatta igår! :) Smärtan försvann för en liten stund i alla fall... ^^


Jag sitter just nu hemma hos Sanna... Frida och My är också här. Trevligt trevligt att träffa folket igen! Just det...bra att Sanna är okej! Hennes mobil hade bara pajat, så det var inget mer med det...! :)

Jag tycker om DIG

Puss och Kram

Snorigt

Sjuk, sjuk, sjuk... :( Näsan rinner hela tiden, jag hostar och nyser som jag vet inte vad..på toppen av allt det så har jag fått en massa små blåsor på sidan av min tunga! Är inte livet underbart ibland?
Jag sitter nu vid Minnas dator, eftersom jag inte kan sitta vid min. Uttaget till adaptern är paj, så den tar ingen ström, toppen! Vill ha pengar så jag kan köpa en ny! :(


Jag har inte gjort så mycket idag...har mest sovit och kollat på film. Ganska skönt, men ändå tråkigt i längden. Måste nog dock vara hemma imorgon också...känner mig inte alls bättre! Nu ska jag ner till vardagsrummet och kolla på film med Samuel..."Grönsakspiraterna"! :)

Puss och Kram

Boom boom room



Boom boom room- Dre & Daywu <3


Hittar inte honom..

Ja, nu är jag ensam hemma...egentligen skulle My ha kommit hit och kollat på film med mig, men jag känner mig en aning febrig, så det är nog ingen bra idé. Känner mig en aning uttråkad, men samtidigt har jag ingen ork att göra någonting..! Sitter just nu i vardagsrummet och tittar på America's funniest home videos, samtidigt som jag har datorn i knät och knapprar på tangentbordet. ^^

Vad ska man tro egentligen? Det känns för tidigt för att bli riktigt orolig...har hon inte kommit hem på måndag, då är det dags! Det mest skumma är att man inte kan hitta denne MAX någonstans... hon har skrivit i sin blogg att han har lunar, kamrat och bilddagboken, men jag hittar inte honom... visserligen så vet jag inte mycket mer än hans förnamn och vart han bor, men..

Nog om det.. om man bortser från min hals och att jag nog har lite feber, så känner jag mig glad! Jag vet inte varför...har känt mig såhär glad hela dagen. :) Jag har fått så mycket gjort idag... jag har gjort läxan i sam, plus läxan i svenska! Jag har även hunnit städa rummet...ingen press alls! Grymt skönt!

Puss och Kram

Highway



Highway- Jason Gill <3

Vi får hoppas på det bästa

Imorse vaknade jag upp med en ond hals...ändå var jag med på idrotten- idiot! Så nu är min hals ännu värre...kan fortfarande svälja, så får hoppas på att det inte blir värre. Jag tycker om att äta.. :) Det är faktiskt sant! Vissa dagar kan jag få något ryck och bara tänka på mat! Fet mat dessutom! Nej, jag äter ju inte i skolan...men det finns en anledning. Jag tänker klaga till elevrådet! Det känns som matfrågan har kommit upp i flera år, men inget har hänt. Vi går i skolan för att lära oss, och tror de att vi kan klara hålla humöret och orken uppe med den maten? Ingen jävla näring alls! Det måste ske en förändring!

Jaha, nu är Sanna borta då...förhoppningsvis har inget hänt henne, men man vet aldrig. Allvarligt, att åka själv ner till Skåne för att träffa killar...dumt, dumt, och ännu mera dumt! Jag tror inte att något hemskt hänt henne...men jag kan ju inte vara helt säker på den saken. Det sker så mycket hemskt i världen.
Janne hade en teori om vad som kan ha hänt henne, men vet inte om jag bör lägga upp det här. Hoppas att hon hör av sig snart och säger att hon typ bara...har glömt att ladda mobilen eller något.


Puss och Kram

Du är underbar





Hihi, jag hade lite kul med Kalle nyss! ^^ Putta boll under mattan heter vår lilla egna lek..och ja, ni hör väl vad det går ut på! :p Han ligger under mattan, så puttar man en boll till varandra...! :)
Min mysis! <3
Usch, ibland tänker jag på hur det kommer vara när han försvinner...vet att jag inte ska tänka på det nu, men kan inte låta bli ibland. Älskar min lilla Kalle så otroligt mycket...vet inte vad jag skulle göra utan honom.

Annorlunda målning



Haha vi fick måla på ett lite annorlunda vis idag med Mats... utan pensel! :) Det var faktiskt ganska roligt, eftersom man lätt kunde få till snygga mönster. Men, men...nu orkar jag inte med någon mer bild för den här veckan! :) Åh, det är Fredag imorgon! Trevligt trevligt...får la se vad som händer då. Ska börja min fritid efter skolan åt att städa rummet lite...kanske plugga lite om jag orkar.
På lördag ska jag vara ensam hemma, ty Minna och Janne ska på Ulf Lundell i Globen...gött!

Puss och Kram


What I need



What I need- Deepside <3

Min målning





Där har ni min målning! :) Måste säga att jag är nöjd med den...

Estetiska drag



Bild, bild och ännu mera bild! Så ser vår torsdag ut i es2b! Vi redovisade våra självporträtt idag i klassen..och ja, den där på bilden är Linns! :) Visst är den ball?! Kladdigt kan vara snyggt...

Jao, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra..det är så fint väder, så jag har bara lust att gå ut! Men vad ska man göra ute då? Skulle ju kunna gå en promenad, men det skulle vara skönare om det var lite varmare ute... blåser fortfarande ganska kallt. :/

Puss och Kram

Tips för er som gillar kläder med attityd



Det finns en sida med kläder från USA, som jag älskar! Kläderna är snygga, sexiga och med attityd! Och det är billigt! Precis vad jag gillar! Liksom kolla på det där linnet...vem vill inte ha det?! Det enda som jag stör mig på med denna sida är modellerna...i alla fall vissa av dem. Brösten är ju så fejk! Visst, folk får väl förstora sina bröst om de vill, men grejen är ju den att jag inte vet hur kläderna kommer sitta på mig, som inte alls har sådär stora bröst. Därför vågar jag inte alltid beställa kläder därifrån.
Jag har i alla fall skickat ett mejl om detta, och faktiskt fått svar... de tänker försöka fixa modeller med mer "normala" kroppar, haha! :p

www.yria.se


We as americans



We as americans- Eminem <3


Onsssdag :)

Panik! Jag har inte tränat på en vecka, om inte mer! Nej, jag känner mig inte fet, men jag känner mig...ur form! Totalt ur form! Jag vill börja träna på gym, nu, nu, nu! Kanske inte säger det så ofta som jag borde, men jag uppskattar allt ni gör för mig! Tack, Minna och Janne! <3 (De ska betala gymkortet åt mig)

Jag ber om ursäkt...jag har varit dålig på att ta bilder att blogga med. Det är ju mycket roligare att läsa en blogg om den har lite bilder, men jag vet inte...jag har inte tänkt på det alls! :o Ska försöka bättra mig!

Jaa, jag vet inte riktigt vad mer jag har att skriva idag...det har varit skola idag som vanligt. Jag fick reda på matten att jag och alla andra i klassen som börjat på matte B inte ens behöver komma på lektionerna, eftersom vi egentligen inte ska börja med matte B förrän i augusti. Skönt! Men jag kommer nog komma på de flesta mattelektioner i alla fall..både för min egen och Linns skull.
Linn...du måste hänga med och fika och festa någon gång! Bara att slagga över hos mig eller någon... dåliga busstider!

Puss och Kram

Lycka

Jag kan inte förklara känslan...jag känner mig så lycklig. Även om jag inte har dig helt tillbaka så hoppade mitt hjärta över ett slag när du sa sådär. Kanske det finns en chans trots allt...? Tänk vad så få ord kan göra..

Sweetest love



Sweetest love- Robin Thicke <3

Sämst dag..



Idag har det väl inte varit min bästa dag, om jag säger så. Jag sov inte så bra inatt, så jag har varit en aning trött...och när jag väntade på bussen imorse så började det regna! Så typiskt! Jag som hade fått till mitt hår ganska bra...:/
Och jaa..tisdag, vilket betyder foto, förstörde hela min dag! Jag vet...jag klagar! Men jag blir verkligen deprimerad av den lektionen. Vill ni veta något kul?! Vi ska ha mer foto imorgon bitti!! Ingen mer sovmorgon...

Jag har lite goda nyheter! Idag gjorde jag avtryck hos tandläkaren, så den 31 mars blir jag av med den! Äntligen, äntligen, äntligen! Det skålar vi för! <3


Puss och Kram

Varför?

Det är en sak jag funderar på...det är många, bland annat jag, som tycker att man själv ser helt annorlunda ut på foton. Varför? Jag menar...när jag tar foto på mig själv så kan jag tycka att det ser ganska bra ut, och det ser ut precis som i spegeln. Men så fort någon annan håller i kameran och klickar.. då ser man helt annorlunda ut, på ett negativt sätt! Hur kommer det sig egentligen?
Vad är det man kan lita på i det läget? Är det bilden man ser i spegeln eller själva fotot?

In your phone



In your phone- Trey Songz <3


Det känns inte bra..



Usch, nu har jag än en gång kommit in den där jobbiga perioden då man bara känner sig skoltrött! Ingenting i skolan är roligt längre...inte ens svenska! Ja, ni läste rätt! Jag gillar inte svenska längre! :( Shit, förlåt Bosse Björn...jag får fan skuldkänslor!
Jag hatar att känna såhär...det känns hur jobbigt som helst att stiga upp på morgonen..och vägen till skolan känns längre än någonsin. Hoppas att jag kommer ur det här snart!

Jaa...jag ringde till Willys idag om sommarjobbet, men de hade knappt börjat kolla på alla Cv! Så jag får ringa upp igen någon gång...blä, vad lång tid det ska ta! :(

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och vila lite...får se om jag måste vara barnvakt ikväll.
Puss och Kram


Criminal



Criminal- Eminem <3

Neej, jävla skit!

Tjo!

Snart ska jag ta bussen hem till Frida...hon och My bakar, så jag hoppas på en superb doft när jag kommer! ;) Jag måste tyvärr meddela om att det var inte det Zelda jag ville ha...jag hatar att vissa saker ska utvecklas! Jag vill ha den i 2D...men det är nu i 3D istället.. Fel, fel, fel!! Känns inte som Zelda! :(




Jag känner mig...

Överlycklig!

Godmorgon! :) Ja jag är barnvakt nu såhär på morgonen, för Minna och Janne skulle ut och göra några ärenden. Jag vet att de ska köpa ZELDA, eftersom de tog med sig alla småmynt vi sparat ihop för att köpa det!! GAAH! Jag älskar Zelda!! Jag kommer känna mig som ett litet barn igen...ahh! Då kanske den där ålderdomsnojan försvinner för ett tag? ;)
Men nu ska jag ner och kolla fim med Samuel...Dumbo! Ååh..än en gång, ett litet barn!

Puss och Kram

Attans..

Jag övningskörde nyss med Janne.. kändes inte lika bra denna gång av någon anledning. Jag har fortfarande samma problem, att få en mjuk körning i första växeln. Visst, har bara kört två gånger men ändå! Mitt tålamod är inte riktigt det bästa alltid om jag säger så! :p
Fick köra lite åttor också..och det gick väl ganska bra tillslut. Måste tänka på att svänga fort och lite tidigare, bara! :)

Puss och Kram

Yes!



DETTA är vad jag kallar lördag!

Covergirl



Covergirl- Brooke Valentine <3


Mmm..

Nu har jag fått mitt svar om min uppblåsthet...checkade på nätet efter jag skrivit inlägget. Det kan ha med kosten att göra...jag har ju ätit väldigt fet mat den här veckan, så det kan bero på det. Sen kolsyrade drycker..det har jag även druckit mycket av. Stress kunde vara något som påverkade.. vet inte om jag har känt mig stressad på senaste tiden. Har mer känt oro och ångest. Men, men... efter helgen ska jag vara mer nyttig i veckan! Idag tänker jag faktiskt äta lite godis och läsa tidning! Men först...storstäda! Och då menar jag verkligen STORSTÄDA! Turn the music up!! ;D

Puss och Kram

Jag spricker!



Aahh jag känner mig så uppblåst...vill bara träna och äta nyttigt! Har blivit en hel del onyttigheter den här veckan, skärpning!
Hatar när min mage blir sådär uppblåst så man ser ut att vara lite smått gravid. Vad beror det på? Jag ska inte ha min mens än, så det är inte en anledning... det måste ju ha något med mat att göra? Någon som vet? Asso min mage är verkligen som en ballong..typ spänd. Neeej, jag är inte rädd för att jag har gått upp i vikt... bara lite irriterande att se gravid ut när man slappnar av och verkligen andas ut. Jag har haft såhär förut ibland, och nej jag inbillar mig inte. Folk tror att jag spänner ut magen, men det gör jag inte. Jag slappnar av! :p Hjälp miiig... :)

Godnatt Puss och Kram

Fresh Azimiz



Fresh Azimiz- Bow Wow <3

Hemlighetsstämplat

Det är fan så man skäms..



Nu är Emma och Andreas här...de ska hjälpa mig att vara barnvakt, och tack gode gud för det! :p Vi har precis ätit mat..jag åt kebabtallrik! Haha nej fyfan vad äcklad jag blir när jag tänker på det..kebab tre dagar i rad! Kanske bäst att man dubbelcheckar andedräkten?!
Jaaoo...Frida och My ska väl kanske festa idag antar jag...jag skulle nog också vilja, men kan inte. Varför säger jag inte!! :o
Eller...kan kan jag väl men, jag har inte den där festkänslan just nu, och den behövs! Annars blir kvällen tråkig!
Mm..så jag vet inte riktigt vad som händer ikväll för min del. Ska väl sitta här vid datorn eller framför en film och slappa bara.

Puss och Kram



Faan...

Jag har ingen aning om vad jag ska göra längre.. vad jag än gör så känns det fel, men samtidigt rätt. Varför kan jag inte släppa taget om dig? Du säger att du saknar mig jättemycket, men att dina känslor inte är lika starka som mina är.. fan nu bölar jag igen. Jag vill gå vidare, men i så fall tillsammans med dig... Jag försöker tänka realistiskt...men det går inte. Det går inte att sluta drömma och hoppas på en framtid tillsammans. Jag borde ge upp, va?
Fan jag blir så jävla arg! En önskan är vad jag behöver...

...

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga...det är sorgligt! Verkligen! Tre ungdomar som krockade..en av dem dog. Jag har tur som inte kände någon av dessa människor, men jag känner mig ändå ganska nere. En i min klass var ju tillsammans med den person som omkom...jag kan bara inte förstå hur det känns. Tror jag inte man kan göra föränn man sitter i den situationen. Kan man egentligen någonsin bli riktigt hel efter en sådan händelse? Fan, jag känner mig verkligen tom på ord just nu...började nästan gråta jag med i skolan idag. Tårar kan verkligen smitta av sig.

R.I.P.

Flummigt värre!



Jaa..vad ska jag säga om detta? Det är en uppgift vi har i en av våra bildlektioner. Vad föreställer det då, tror ni? :)
Min mobil så klart! Det ser väl vem som helst! ;) Haha, nej nu ska jag förklara... vi skulle först rita av en sak, och jag tog min mobil...nästa uppgift var att välja en liten del av den bilden som vi skulle rita av och förstora. Tredje uppgiften var att än en gång förstora en liten del av den senaste teckningen, men nu skulle vi använda färger! Vi skulle rita denna förstoring två gånger...ena skulle färgläggas med kritor, och den andra med färgpennor. Det är typ meningen att man inte ska se vad det är haha!

Det blå/lila uppe i hörnet är alltså nederdelen av min mobil.. Det röda/gula är en skugga! :)
Hm?

Diva



Diva- Beyonce <3

Frossa!



Åhh, jag är så onyttig! Jag vet! Men detta gjorde jag faktiskt för Frida och My! Fattar ni hur mycket jag offrar för er skull?! Haha nej då, jag bara skojar flickor...^^ Naw!
Notera att pizzan är hjärtformad...! Allas pizzor var det, haha! Skrämmande...
(Kärlek med vitsås) Haha ni förstår vad jag menar!

Ja, pratade med Sanna lite idag efter skolan...känns väl ganska skönt på ett sätt. Vi har ju ändå varit vänner sen vi var små. Vet inte om det kommer bli som förut, men nu är det löst mellan oss i alla fall, och det är ju alltid något!
Skulle egentligen vara barnvakt idag, men så blev det inte alls. Ändrade planer! Janne har slutat på jobbet, och det var väl bra på ett sätt. Trivs man inte, så har man inget där att göra! :) Eller aa..ibland får man väl lida lite, men nu var det ju även andra anledningar också.

Puss och Kram

Nej..det är för privat

Jag ska ju förmodligen börja träna på Nautilus snart, men det är en sak som hindrar mig från att verkligen vilja göra det. Duschen! Jag känner mig verkligen obekväm när det gäller sånt..att duscha tycker jag är något personligt. Det är okej om de har draperier, men det är inte ofta det finns! Står man hemma och duschar med hela familjen? Nej, det gör man inte...inte här hemma i alla fall! Varför ska jag då behöva stå och duscha med en massa främmande människor? Detta handlar inte direkt om att jag är osäker på min kropp eller så...jag gillar min kropp som den är.. jag tycker bara att det är något privat. Och nu kanske ni undrar hur jag gör efter idrotten i skolan... nej jag duschar inte! På lektionerna tar jag aldrig i speciellt mycket...jag ser till att jag inte blir svettig.

Är det någon mer än jag som känner såhär?

Puss och Kram

Beds



Beds- Lil Fizz ft. Ray J <3

Kebab!



Dagens höjdpunk, kebabrulle! ;D
Jag och Myzan var ashungriga och tänkte först gå till donkan och käka, tills Frida påpekade att det säkert skulle sitta en massa människor där. Lunchtid! Sorry gumman, men jag har stort problem med att äta ute bland folk sådär av någon anledning...i alla fall sån där slabbmat. Haha så pinsamt om man slabbar ner hela tröjan..xD
Men Myzan stack hem till Sanna istället, så följde Frida med mig till parken där jag köpte en kebabrulle!
"Snälla, snälla! Du får mitt kort och min kod! Jag vill inte beställa!"
Hihi, ja men vafan det är läskigt att beställa mat sådär! De är så... på...! Men, men det var värt besväret...aahh jag älskar kebabrulle!


Nu ska jag se om jag kanske kan plugga lite svenska... men inte för mycket! Annars blir det som förra gången, att jag sitter på varje svenska lektion utan att ha något att göra haha! Men herregud, de planerar så många lektioner vi ska hålla på med en uppgift...typ 10 lektioner!?! Shit jag kan göra det på 2 lektioner...utan att skryta! ;) Nej, ska vara snäll nu...finns ju folk som inte tycker om att skriva lika mycket som jag.

Puss och Kram

Jao..

Jag tänker inte säga att jag orolig för dig..jag vet att du klarar dig. Men jag måste säga att du bör tänka lite på vad du gör med ditt liv...vilka människor du hänger med...vilka du glömmer bort. Eller..kanske inte glömmer bort...men fryser ute lite...eller aa, typ...

Ålderdomsnoja!



Jao, barnvakt igen..nästa gång blir på torsdag, vilket betyder att jag har tid att träna imorgon! :) Snart ska jag börja träna på Nautilus också...mycket skönare att gå på sånt där rullband än ute. Då behöver man inte bekymra sig om vädret! ;)
Och eftersom det ligger precis vid skolan blir det ännu bättre!
Ja..Samuel ville diska idag haha! Åh, jag kommer ihåg när jag var liten...det var så kul att stå och "diska"! Man kände sig så duktig och vuxen..aahh det var tider det! Nu får jag istället ålderdomsnoja...shit räknade ut att när Faj är 25 så är jag redan 21!! :o Asso...shit shit shit! 21 år..mitt liv är snart slut! Åren går så fort...:( Snart är det dags att skaffa barn och familj..och ett seriöst jobb..blä!

Puss och Kram


Remember me



Remember me- Josh Groban <3

Jag vet att videon är lite före..:)

Jag kallar det smärta..



Godmorgon! :)
Japp, nu sitter jag framför datorn och äter lite frukost/lunch! :) Brunch med andra ord! Jag är hemma från skolan idag på grund av mina jävla tänder...har så jävla ont i några tänder, så huvudet bara dunkar! Därför är det lite svårt att tugga utan att göra grimaser, hehe..
Borde egentligen inte heller sitta vid datorn med den här huvudvärken, men tänkte bara blogga lite snabbt...^^ Ska lägga mig i sängen och vila lite snart igen.

Puss och Kram

Kolla på den!

Minna tipsade mig om en bra dokumentär, som jag nu kollat på. Den var verkligen bra, och jag tycker alla ska/bör se den!

Den handlar om thailändska Mio, som blev skickad till Sverige av sina föräldrar när han var 8 år. Det var meningen att han skulle skaffa en bra utbildning och ett bra jobb så han kunde skicka pengar till sin familj. Det blev inte som tänkt...han hamnade i fel kretsar.


http://svtplay.se/v/1462597/dokumentar/mio

Puss och Kram


Du..

Gör mig glad

Put it on ya



Put it on ya- Plies ft. Chris J <3

Första dagen i veckan, alltid sämst!

Måndag, och det var ett helvete att komma upp imorse! ;o Ville bara ligga kvar och sova i några timmar till, hihi! :) Men jag var duktig och gick upp i alla fall...har försovit mig allt för många gånger på måndagar. Eftersom jag är klar med alla uppgifter inom kulturhistorian, så fick jag fortsätta med min målning... jag fixade en ram till den, så det ser skitsnyggt ut! :) Stolt!
Kan visa bild på den någon gång...^^

Linn var inte heller i skolan idag, så det var extra tråkigt! Stackaren är sjuk så ofta...hoppas det blir bättre! Eller...det måste bli bättre! Jag vill inte vara ensam i skolan hela veckan! -.-' Nästan så att jag hoppas att mitt herpes i ögat ska bryta ut haha, då får jag vara hemma i några dagar...^^

Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova en stund, haha! Jaa, jag vet att jag är lat! Men jag ska faktiskt vara barnvakt senare idag...måste få vila ut en stund. Jag har ju lovat att vara barnvakt 2-3 gånger i veckan, i 3 veckor, så får jag 500 kronor av MInna och Janne! Och det kallar jag en bra deal! Åh, jag älskar pengar!^^

Puss och Kram

Check ya swag



Check ya swag- Young Bree ft. Shawty Redd & Killer Mike <3

Usch, usch!

Planksteken igår var superb!! Bra gjort, Janne! :) Han passar verkligen för det nya jobbet på Picasso! <3

Inatt drömde jag en massa konstigt...först att jag började blöda ur röven av någon konstig anledning. Det var inte lite blod heller! Minna sa att jag skulle gå till toaletten, så det gjorde jag...där inne satt en präst. Han sa att det var vanligt att vampyrer börjar blöda sådär om de inte druckit blod på länge...såå jag var alltså vampyr, haha! I like! ;p
Sen drömde jag att det var en lärare på skolan som dödade en massa elever...han tog mig och Frida till en strand och tvingade oss att bryta ben i våra egna kroppar. Sen försökte han tvinga oss att strypa oss själva med ett rep! :( Usch ja, det var verkligen äckligt!


Nyss har jag tränat och duschat, så nu blir det bara att ta det lugnt och hälla i mig vatten..! Kanske ska sätta mig i sängen och lägga lite patiens? :)

Puss och Kram

Hailie's revenge



Hailie's revenge- Eminem, D12, Obie trice <3


Vad som helst, bara inte vitt!



Söta va? :) Tydligen har de tänkt att vi ska satsa på blått i köket, och det har jag inga som helst problem med! ;) Hade de valt helt vitt..hm, nja då hade jag inte varit lika nöjd. Vitt är tråkigt! Men det är ju bara min åsikt så klart...^^

Hehe, jag har legat och sovit i några timmar nu, så jag är utvilad och redo för plankstek! ;D Ååh, vad gott det ska bli! Jag blir ju helt crazy!
Just det...Isabelle är med Bea och farmor & farfar på andra chansen på melodifestivalen ikväll, såå...för er som kollar på det... leta efter en liten gris, så ser ni henne! :)

Puss och Kram

Lördag

Godmorgon! :) Nu ska jag vara kreativ...städning! Ska dammsuga min madrass och allt! Och nu har jag tagit beslutet att sluta äta ägg för ett tag... kan vara så att utslagen beror på en överdos av äggmackor!? ;p
Får se vad som annars händer ikväll...blir nog bara att ta det lugnt framför en film eller datorn. Vi ska äta plankstek ikväll, så något riktigt positivt i alla fall! :D

Puss och Kram

Jag känner mig frusen!

Okeej, vad ska jag säga om kvällen? Chrizter skulle festa hos Emil idag, så jag var ju bara tvungen att sticka dit och umgås! Inte ofta man träffar den pricken nu för tiden...jävla 08! ;D Hihi nej men det var väl ganska trevligt, förutom det att de stora pojkarna skulle ut på krogen.. eftersom varken jag eller Myzan är 18 år! Hon stack iväg med Jossan och några, och jag tänkte sticka hem.. hehe, var väl inte på det bästa humöret just då...ville ju umgås och snacka med Chrizter...-.-'
Det blev att jag satte mig på en bänk på stan och ja...bara satt och funderade på saker och ting. Nej jag var inte full!
Chrizter fick skuldkänslor och tjatade om att han skulle fixa efterfest så jag kunde vara med..så efter en stund gick jag och satte mig utanför Emils port och väntade. Observera "satte"! Ja, jag frös som ett as och min röv hade ingen känsel över huvud taget. Trodde jag skulle dö, haha! När jag hade suttit där och halvsovit i 45 minuter så bestämde jag mig för att gå hem. När jag sedan är precis utanför mitt hus får jag mess av Chrizter..det var dags för efterfest! Weeoo... !

Haha jaaa... varför jag inte bara gick hem från början vet jag inte riktigt. Kändes ganska skönt att bara sitta där och fundera på olika saker.. kallt, men skönt. Aa...tills jag endast kunde fundera på hur skönt det skulle vara att ligga i min säng och sova, vill säga! :p Plus att jag nu förhoppningsvis blir sjuk, och kan vara hemma från skolan ett tag! ^^ Har inte varit sjuk på ganska länge känns det som... det är dags nu tycker jag! :)

Men nu är jag hemma! Inte helt varm än, men temperaturen har stigit! Vilket nu påminde mig om att jag måste stänga fönstret! :o

Puss och Kram

Us against the world



Us against the world- Christina Milian <3

Ge upp, kvinna..



Är det bara jag som tycker att Petra Mede är sämst? Jag tycker verkligen hon är dålig... hon är inte rolig alls! :s Allt hon kan är att säga elaka saker till folk... Visst, klart såna skämt kan vara kul ibland, men det skulle sitta fint med lite omväxling.

Ehm..?

Usch, jag känner mig jättekonstig...det började igår. Känner mig halvt illamående...vill skratta samtidigt som jag bara vill gråta. Det känns som att jag har någonting inom mig som bara vill ut...men jag har ingen aning om vad. Tror inte det är allt med Faj...för det känns ganska bra för tillfället.
Skumt...

Saviour tonight



Saviour tonight- Akon <3

Vad fan är det för något?



Det var skola idag, som vanligt, men först var jag hos skolläkaren och kollade utslagen igen. De vet fortfarande inte vad det är, men det kommer nya hela tiden. Nu har jag fått en prick som kliar mitt på halsen! De sa att det kan vara speciella loppor från katterna som även tycker om människor..men det tror jag inte att det är..för katterna kliar sig inte speciellt mycket. Det är verkligen skumt, det här!

Snart ska jag vara...gissa...barnvakt! Ifs är det i bara en timma som tur är...men ändå jobbigt. Han tjatar hela tiden om att han är hungrig haha! Lilla äpplet! :)

Puss och Kram

Bilden på skorna



Nu fungerar min dator igen, tack Jari! <3
Så jaa...nu kan jag visa skorna jag köpte! ;)

So hot



So hot- Jaden Michaels <3

Hjälp...

Jag känner mig verkligen förvirrad...har ingen aning om vad som är rätt och fel att göra. Det känns som att vad jag än gör, så kommer jag förlora på det på något vis...
Ja, vi ska ta en dag i taget och se vad som händer... men vad kommer hända? Vad är det vi väntar på egentligen? Vi kommer ju knappast bli tillsammans igen så länge vi bor så långt ifrån varandra.. åååh jag blir frustrerad! Jag vill ha dig så mycket...du har blivit den Faj jag blev förälskad i från början, igen! Det som gör mig mest ledsen är att dina känslor inte är lika starka som mina...de finns, men de tar inte lika stor plats inom dig längre. Och du säger att du inte vill träffa andra tjejer på grund av mig... vah? Då låter det ju som att dina känslor ändå är ganska starka, eller har jag helt fel?

Jag vill... vara din igen! Samtidigt vill jag det inte på grund av distansen... Jag kan inte prata med dig och bara se dig som en vän..det fungerar bara inte för mig! Verkar vara samma sak för dig, jag vet inte... aahh det är så komplicerat alltihop! Vissa skulle nog tycka att vi ska säga upp kontakten om det blir så jobbigt, men det kan jag inte tänka mig nu heller! Det känns som om vi är tillsammans, och allt är bra... kommer det nånsin bli det på riktigt? Jag önskar verkligen att dina känslor blev starka!! Jag vill att du ska vilja ha mig...

Hjälp mig någon...? Hur ska jag som tjej bete sig inför honom? Det låter knasigt, men jag vill liksom...få honom att bli riktigt kär i mig, vad gör jag då? Ska jag spela svårfångad och inte vara så angelägen? Eller ska jag visa mina känslor tydligt? Fan jag har verkligen ingen aning... Jag kan bara inte sluta hoppas! Jag vill inte att hans känslor ska försvinna! Jag vill inte att han ska gå vidare och träffa en ny kärlek... låter elakt och själviskt, jag vet! Men försök att tänka er in i min situation...snälla.

Jag tycker om dig... starkt! Får ont i magen när jag tänker på dig...:( <3 Vet inte om jag älskar dig...vet inte..

Döm mig inte, folket! Jag är inte en svag.... jag är bara människa! En människa som är förälskad på nytt... kanske jag gör fel, kanske inte. Men låt mig då göra det här misstaget, och lära mig av det... mitt hjärta säger att jag gör rätt...min mage säger tvärtom. Tror jag...

Puss och Kram

Senorita



Senorita- Jin <3

Köra brum brum bil

Usch, usch och återigen usch! Det är inte bara måndag...men det snöar också! Jag som var så säker på att det var slut på vintervädret! Blev så glad när man äntligen faktiskt kunde se asfalten...hoppas det slutar snöa snart och att det smälter över natten! :)

Säkerhetsbältet på, jag övningskörde igår för första gången! ^^ Jag satte mig bakom ratten, och Minna förklarade allt om växling för mig... till en början blev det panik! Det var precis som Minna hade varnat mig om..första gången man ska gasa känns det som bilen åker grymt fort, även om man bara kör i typ 5 km/h..! Men, men...tillslut gick det ganska bra!! Trodde att det skulle vara mycket svårare att svänga...det var ganska enkelt faktiskt. Det svåraste tycker jag nog var att växla ned till ettan...så mycket man måste komma ihåg! Bromsa in, trycka ner kopplingen, växla ner, och tillslut det allra svåraste...trycka ner gasen samtidigt som jag försiktigt lättar på kopplingen! Haha vi fick motorstop ett antal gånger! :)
Men jag måste säga att det var en underbar känsla! Riktigt underbar känsla! Jag kände mig vuxen för ett tag...^^
Förhoppningsvis ska jag få testa på att övningsköra igen imorgon...vill inte att det ska vara för långt mellan, eftersom jag då säkert kommer glömma bort det mesta haha!

Just nu är jag barnvakt...blä jag hatar det verkligen. Ifs är det ganska lugnt nu när han sitter framför tvn...men förut skulle han hålla på och spela Wii. *suck*

Vid åtta kommer Minna och Janne hem från träningen, och då är det min tur att träna! Ska ut på promenad med Fruttis och Myzan..förhoppningsvis! Blir lite tråkigt med det här vädret, om man säger så.

Ska bli skönt att kunna...prata ut! Tack för att ni finns där för mig, flickor! <3


Puss och Kram


RSS 2.0