Shook



Shook- Shawn Desman <3


Vad gör man?



Vad gör man om man blir osams med sin eller sina kompisar? Det beror ju helt på situationen... men vad är viktigt att tänka på?

Detta är en vanlig händelse bland tjejer, och hur vi ofta försöker lösa våra problem:

Din bästa vän har precis skaffat en ny pojkvän, och till en början tycker du det är okej, men den tanken förändras snart när du inser att allt inte är likadant som innan. Hon börjar ta honom före dig, vilket du aldrig hade föreställt dig skulle ske! Hon är ju din bästa vän, så du försöker visa att du är glad för hennes skull, men egentligen önskar du bara att det tog slut mellan dem. Du vill ha tillbaka din kompis!
Det har nu gått två månader, och de är fortfarande tillsammans. Hon är inte med dig lika mycket som hon var innan den stora kärleken. Omedvetet börjar du ignorera henne, för att visa att du är arg.
"Om hon ska ignorera mig, ska jag ignorera henne!"
Snart märker hon att allt inte är som det ska, och frågar dig via mess varför du ignorerar henne. Du säger lugnt som det är, att du känner dig utanför. Hon förstår inte vad du menar, och det gör dig ännu argare. Nu kan du inte längre hålla inne allt, utan rabblar på om ALLT du stör dig på med henne. Som försvar är det vanligt att din vän också blir arg, och gör exakt samma sak. Detta leder tillslut till ett krig!

Vad gör man istället?

1. Diskutera aldrig saken via sms, telefon eller internet. Ta det face to face!
2. Säg försiktigt och lugnt vad du känner, men gå inte för långt. Håll dig till ämnet, och få inte henne att känna sig skyldig till världens undergång.
3. Om du känner att ilskan ska koka över inom dig, ta då ett djupt andetag, och fundera över vad du verkligen vill få ut av detta.
4. Om din vän lätt blir arg, och direkt börjar döma dig, hantera då situationen på ett moget sätt, genom att bestämt säga att du inte tänker bråka om detta, utan vill lösa problemet! Lyssnar hon inte på dig, utan fortsätter, gå bara därifrån då och ta det någon annan gång när båda är lugna och sansade. Det är inte värt att bli ovänner för.




Ensam hemma



Åååh jag känner mig grymt positiv och glad idag! :) Sov underbart skönt inatt...och snart blir jag ensam hemma! Minna ska ut och kolla på revyn med Anette, Emma och Camilla..^^ OCh Janne jobbar ju på revyn...fixar ljuset! Isabelle och Samuel ska sova över hos farmor och farfar...jag hade ingen lust med det, så jag stannar hemma med katterna!
Synd att Teqla inte är i stan i helgen...skulle vara kul att vara med henne annars. Men myskväll ensam hemma, med en godispåse och två mysiga katter, är aldrig fel!
Idag är det ju lördag, och det betyder Stand up comedy, på Comedy Central! Kul, kul!

Puss

Vad är det som händer?




Jag och säkert många andra undrar ofta, vad lever vi i för värld? En sådan tanke kan göra en galen, eftersom man inte vet, eller man vill rättare sagt inte veta.

Om du fick förklara världen och samhället idag med ett ord, ur just din synvinkel, vad skulle det då vara? Alla ser saker och ting på olika sätt och vis, men vad tänker just du på för ord?
Mitt ord skulle vara "knepig". Det finns mycket bra i vår värld, det måste jag erkänna! Vi har stor frihet, men inte för mycket, vilket bara är en bra sak. Vi kan yttra oss, men det är farligt att gå för långt.
Sen kommer vi till det mer negativa med vårt samhälle, och vad är det då?
 Utseendefixeringen!
Det är svårt att leva i den här världen som ung.. inte svårt för alla, men för ganska många faktiskt. Idag handlar mycket om skönhet, att vara vacker, eller snarare snygg. Självklart vill man se bra ut, och få en positiv uppmärksamhet, men nu känns det som det har gått lite för långt.
Jag säger inte att jag inte bryr mig alls om mitt utseende, för då skulle jag ljuga, och jag ljuger sällan. Men jag har nu äntligen börjat kunna hantera min syn och mig själv i samhället.
Alla dessa foton på modeller och kändisar påverkar oss starkt, på ett negativt sätt, tyvärr! Bilder redigeras, tills personen på bilden ser ut som en helt annan människa. En människa som inte existerar. Varför?! Än en gång...skönhet! Ur mitt perspektiv, falsk skönhet!

Det finns tre slags personer i detta samhälle.

Den instängde
Hon mår dåligt över sitt utseende, och hon kan inte hitta några vägar. Hon ser sig själv som ful, medan alla andra är vackra. Detta är ett svårt läge, och hon undviker gärna stöd och hjälp. Varför gör hon det? Hon är rädd och hon är osäker. Det är svårt att lita på folk, och det är svårt att lita på sig själv.
Om du känner igen dig, ta då mitt råd... ta emot hjälpen som du blir erbjuden! Ta även själv steget att skaffa hjälp, ty det behöver du! Spelar ingen roll hur läskigt och svårt det är.. försök vara stark.
En liten uppgift till er som känner igen sig:
Skriv ner tre personer du/ni beundrar.. det kan vara vem som helst! En familjemedlem, en vän eller en kändis. Skriv sedan vad dessa personer har som gör att du beundrar dem så mycket. Det kan räcka med ett ord, om du inte kan komma på mer.
Dessa saker som de du beundrar har... det har just du! Hitta det!

Den fria
Den här personen älskar jag! Hon bryr sig inte om hur andra ser ut, och hon tycker om sig själv. Hon kan hitta något vackert i varje människa. Hon är inte rädd för att prata med en person som har dålig självkänsla. Den här personen har lyckats helt enkelt! Klart att alla har komplex, men den här personen kan fokusera på det positiva!
You go girl!

Den svage
Det är dessa personer som är mest svaga. De har en del av "den instängde" inom sig, men vägrar tillåta sig själva att inse det. Detta är ingen bra sak, även om det kanske låter som det. Är man en sådan person, är det lätt att man börjar döma andra för deras utseende och mående. Detta gör man för att försöka bevisa för sig själv att man är stark. Man är rädd för att hamna på bottnen.
Att hålla inne sina inre känslor och tankar om sig själv, och att döma andra, äter upp en inifrån. Nu säger jag inte att jag hatar dessa personer, utan jag tycker synd om dem. Försök att acceptera om du faktiskt mår dåligt...öppna upp dig och tillåt andra att må bra. Varje gång du dömer någon person, så dömer du även dig själv. Ingen är värd dömande ord. Ingen ska behöva få höra dem.



Alla har vi nog varje del inom oss, men det gäller att kunna balansera, och tillslut hamna i mitten: "Den fria". Att kunna balansera det är verkligen en frihet. Ta vara på ditt mående, inte bara fysiskt utan psykiskt. Var realistisk mot dig själv och ta vara på andra människor runt om dig.



History of violence



History of violence- Belly <3


Skogens hjälte



Nyss satt jag och Samuel och kollade på Robin Hood, hihi! Det var grymt längesen man såg den faktiskt.. Lille John är så rolig haha! Gammal men söt film... <3

Nu rullar det på!



Åh, så är det äntligen fredag och helg! Toppen!
Jag skulle egentligen ha varit barnvakt ikväll, men det blev inte så som tur var hihi! ^^ Just nu sitter jag och väntar på att Minna och Janne ska komma hem med maten...McDonalds! Där jag även ska på jobbintervju den 19 februari! :) Haha jag vet... mcdonalds...men man måste ju ha lite pengar! :) Ska även söka på Willys och lite annat ifall jag inte får jobbet.

Nu börjar det verkkligen hända saker i Samuels nya rum! Jag måste säga att den där väggen blir grymt snygg! Resten av väggarna ska bara bli vita...så funderar vi på att skaffa lite svart- silvriga tavlor att hänga upp.. snyggt! Sen ska ju golvet bytas också... gillar inte det nuvarande golvet...plast...usch, det är så fult!
Hoppas att Samuel blir nöjd i alla fall! <3

Minna fick reda på att det tydligen var säsongsuppehåll på True Blood... synd..riktigt synd! Vad ska man nu se på onsdagar? Det kommer ju inte kännas rätt...:'/ Kommer sakna att se Bill.. jaaaa jag tycker han är het! ;) Haha med de där huggtänderna...grr!

Puss


Human Nature



Human nature- Michael Jackson <3


Jag ber om ursäkt!

Shit, jag vet att jag är dålig på att uppdatera, men jag har faktiskt inte haft någon lust att sitta vid datorn! :o Men nu kände jag att det var dags..!

Måndag- Idag efter skolan skulle jag övningsköra för första gången! Jag åkte med Janne till parkeringen vid Duveholmsskolan, och nervositeten ökade starkt! Jag skulle sitta bakom ratten!! Jag skulle driva bilen framåt helt själv! Nervööös! ;o
Jag skulle ju bara lära mig växla lite, så Janne satt först och förklarade lite hur man gjorde..sen sa han den gyllene meningen: "Nu kan du starta bilen.." Shit, shit, shit!! Jag vred om nyckeln med stora förhoppningar, men det var inte lika kul när bilen inte ville starta, och vi insåg att vi inte hade någon ström kvar i bilen! :( Vi var tvungna att ringa farfar som kom med startkablar så vi kunde åka hem haha! Lyckat!

Tisdag- Jag var med Teqla en stund på kvällen! ^^ Vi gick en liten promenad och satte oss sedan på en bänk vid Vasabron och bara snackade. Kallt, men ändå en trevlig stund! Hon funderade på att starta en dansgrupp, och det hoppas jag verkligen! Både hon och jag är i stort behov av dans!

Onsdag- Idag fyllde Emma 33 år, grattis! ^^ Jag, Minna, Isabelle och Samuel åkte för att fira henne lite..Janne kunde inte följa med, ty han hade revy.
Vi blev bjudna på riktigt god mat, och jag fick träffa Andreas syster...snacka om att de två är lika på sättet!
Det var ingen True blood idag av någon anledning...:( <3

Torsdag- Nyss har jag ätit lite mat...tror jag måste plugga lite snart, eller kanske städa. Tror inte att jag hinner träna idag...jag kanske får en ny chans idag att starta bilen! ;)

Puss

Forgot about Dre



Forgot about Dre- Dr Dre ft. Eminem <3


Jag känner mig kreativ



Helgen har varit lugn för mig som vanligt...^^ Igår satt jag med MInna och Janne och kollade på Mumien 3...var inte första gången jag såg den, i alla fall inte början haha... Såg den hemma hos Faj första gången, men somnade totalt i slutet haha!
MItt humör har väl inte varit det bästa i helgen om man säger så..anledningen till det vill jag helst inte prata om här, men jag mår bättre nu i alla fall, det är en sak som är säker!

Japp! Som ni ser på bilden gör vi om ett rum, ty Samuel ska flytta in dit. Eller...de andra i familjen gör det i alla fall, haha jag har inte hjälpt till något än. ^^ Kanske kan göra det någon gång i veckan! Har nästan lust att sätta på mig min målarrock (som vi fick från skolan) och bara måla! Jag ska i alla fall måla om i mitt rum någon gång! En vägg ska bli mystisk lila <3, och de andra ska bli vita...^^ Shit vad lycklig jag blir! Jag har bestämt att jag på den lila väggen ska ha lite krumelurer i guld eller silver!
Men det första projektet är Samuels nya rum...det ska bytas golv och tapetseras om...:)
Nu ska jag nog ner och kolla på tv eller något...^^
puss

...

Dåligt humör...:'/

Blä!!



Igår när jag tränade hände något riktigt hemskt! :o Jag låg på golvet och gjorde rygglyft...så såg jag en spindel precis vid  min byrå!! Fatta hur rädd jag blev! Haha jag började gråta och allt! Varken Minna eller Janne ville hjälpa mig att döda den så jag var tvungen att försöka göra det själv! Men grejen var den att spindeln hade gömt sig just då...den hade krupit under byrån så jag fick ju inte tag på den... försökte med dammsugaren, så förhoppningsvis har jag tagit den nu! :o Men usch..får rysningar hela tiden...kan inte låta bli att kolla mot byån ifall den är kvar.. :(
Haha jag kunde inte ens ta en vanlig bild på en spindel till detta inlägg...kan inte kolla på bilder heller! Usch usch usch!

Case of the ex



Case of the ex- Mya <3


Är det något jag funderar över eller?



Jag fattar inte... jag drömmer så ofta om att folk omkring mig dör! :s Inatt drömde jag att Clara i min klass hade tagit livet av sig...och bara några i klassen var ledsna. Varför drömmer jag sånt så ofta?! Drömde ju samma sak om Linn för ett tag sen... riktigt obehagligt! Men den här gången låg jag inte och grät i sömnen i alla fall...<3

Smärtan är värre än man kan tro..

Idag har jag varit hemma från skolan... hade riktigt ont i huvudet och tänderna, eftersom de spände igår. :( Känns så jobbigt att vara hemma faktiskt...känns som man missar en massa grejer i skolan! Idag skulle vi glasera på drejningen, så det var synd att jag missade det... och så har jag säkert även missat en massa på foto. VIsst, jag gillar inte foto..hatar det rent ut sagt, men ändå...vill ju få betyg i det. Jag får försöka ta igen allt nästa vecka helt enkelt!
Men det har börjat bli bättre nu som tur är, så kanske kan vara med Teqla en stund senare, och jag kan gå till skolan imorgon. ^^

<3

Den du!

En kväll för några år sedan...en familj sitter och kollar på konståkning i OS... En konståkerska från Schweiz ska nu framföra sin dans på isen, och lilla Evelina känner igen landets flagga, och utropar: "Kolla! Nu kommer hon från aids!"

En vacker dag... familjen har precis flyttat in i ett område där även invandrare bor. Lilla Evelina på 4 år har aldrig sett en invandrare förut, och viskar tyst till sin mamma när de går ut: "Mamma kolla...de har inte tvättat sig..."

Fuck you



Fuck you- Lilly Allen <3


Aldrig som planerat..



Nu blir jag nästan arg! :o Jag har fått en liten glipa mellan framtänderna, så det blev inget avtryck idag...-.-' De har spänt för att få ihop tänderna, och det är ju bra...men så sur att det alltid ska komma upp saker! Jag har i alla fall fått nya tider, och nu har de LOVAT att det då ska bli avtryck och sen att den ska av...februari!!

Jag och Linn hade egen idrottslektion, och det gick väl ganska bra..^^ Men känns som att vår nästa lektion kommer gå bättre...då blir det lite mer styrka, vilket jag gillar! Haha! :)

Ikväll blir det nog lite träning för min del...sen kanske sitta vid tv eller dator. Borde nog plugga på engelska glosorna också, men får se om jag orkar. Vi ska kunna typ 25 konstiga glosor till onsdag, och jag började kolla igenom dem i helgen...oops! :o

P.S. Jag gillar godis!


Winning women



Winning women- Rihanna ft. Nicole Scherzinger <3


Mycket smågrejer som kan betyda så mkt



Idag är det Söndag, alltså min lilla lördag! ^^ Så nu har jag suttit och bränt skivor och gottat mig lite...hihi! Lite nyttig är jag i alla fall...dricker vatten istället för läsk. Jag måste verkligen lära mig dricka mer vatten...dricker alldeles för lite! En annan sak jag försöker lära mig är att gå på toa lite oftare...haha det är sant! Man ska gå typ 4-9 gånger om dagen har jag för mig.. jag brukar gå högst tre gånger...:/ Men försöker att gå lite oftare nu...så det är bra! :)

Isabelle hade simtävling idag, men blev tyvärr diskad...först gjorde hon något fel i starten, och sen i vändningen. Synd det, men sånt är livet...^^
Imorgon missar jag individuella valet, för jag ska till tandläkaren och göra avtryck! Äntligen! Nu känner jag verkligen att den snart ska av! Vad skönt det kommer bli att vara utan en massa metall i munnen...och alla gummisnoddar...shit vad skönt! Jag blir så glad! ;D
Nu ska jag ladda lite musik tror jag...behöver lite nytt! ^^
puss

Hands up



Hands up- Lloyd Banks ft. 50 cent <3


Min dag helt enkelt

Imorse vaknade jag av min underbaraste lilla Kalle! Han kom och la sig i sängen för att gosa en stund...:) Efter en stund gick jag ner för att äta lite frukost och göra mig redo för min städdag! Blev inget noga städande, men jag dammsög i alla fall, och det ser någorlunda fräscht ut! :) Jag har inte gjort så mycket mer idag faktiskt...pluggat lite svenska för skojs skull, och bara lyssnat på musik, musik och musik!

Nyss åt vi lite mcdonalds mat här hemma, och jag är fortfarande proppmätt! Men det typiska med den maten är att man snart blir hungrig igen haha!
Försöker få tag på Teqla men hon verkar inte ha mobilen på sig eller något...hm, får hoppas hon svarar snart...har lust att träffa henne! ^^ Annars blire nog bara att sitta hemma och kolla på någon film eller något annat tråkigt..


The love guru



Tips till er som gillar sjuka komedifilmer lika mycket som jag... "The Love Guru"! Jag kollade på den nyss, och den var lika rolig som jag hoppats på! ^^

<3

Turn Around



Turn around- Samantha Jade <3


Äntligen kanske vi lär oss något



Igår fick vi äntligen träffa vår nya lärare Martin, som vi ska ha i Sam och historia! Första intrycket var väl sådär om jag ska vara ärlig haha, men kan ha berott på att han fortfarande var ganska sjuk..och säkert även nervositet! ;o
Självklart är han från Skåne och har den finaste dialekten! ^^
Vi hade honom idag igen, och nervositeten verkade ha försvunnit! Jag tycker han verkar vara en riktigt bra lärare faktiskt... han gör lektionerna så mycket roligare på något sätt! Vi ska inte bara behöva sitta och läsa i boken hela tiden, utan vi kommer göra andra saker också! :)

Igår var det genrep på Katrineholms revyn, men jag ska ärligt säga att den inte var speciellt bra.. Jag har sett bättre! Det var alldeles för mycket sånger, och för lite riktig teater. Kan ju bero på att de var väldigt få personer i år...men, men...får hoppas det blir bättre nästa år!
Nu måste jag hjälpa Isabelle med musik!
<3

Mercy



Mercy- Onerepublic <3


Jag hatar dem verkligen..



Säg hej då till lockarna, Samuel! Janne har tagit fram maskinen! :o
Det blev en hel del skratt från Samuels sida till en början...
men skratt blev till tårar, och den låtande maskinen fick bli ersatt av den hederliga saxen! ^^
Nästa gång får Emma komma hit och klippa, ty hon är lite bättre på det än Minna och Janne... hon brukar klippa sin son Antons hår ganska ofta, så...:)

På svenskan satt jag, Linn och Bosse och snackade om spindlar! Ni som känner mig vet hur rädd jag är för spindlar...jag blir allvarligt talat pissnödig och kan börja gråta när jag ser en spindel! Haha, det är sant... det spelar ingen roll hur små det är...usch! Asso spindlar är så grymt äckliga! Åtta ben...så springer de så jävla fort överallt...vissa hoppar till och med! Man ser fan aldrig vart de ska ta vägen! Jag vet att de inte är farliga..och att de säkert är mer rädda för mig...men ändå!! Det är inte jag som har åtta långa ben, springer omkring på väggar och tak och spinner nät...usch usch usch! Får rysningar bara jag tänker på det... byt samtalsämne!

Ikväll blir det True Blood igen! Om fem minuter måste jag springa ner! :o Stress, stress!
Puss <3


Kevlarsjäl



Kevlarsjäl- Kent <3


Syskonkärlek på hög nivå!



På grafiska håller vi på med kalligrafi, vilket faktiskt var mycket svårare än jag trodde det skulle vara! :o Det gäller ju att inte vrida pennan, och sen göra bokstäverna i rätt höjd och bredd...haha grymt svårt...ganska tråkigt i längden också faktiskt. Vi sitter liksom i en timma typ och bara skriver och skriver haha..:p
Vår lärare i drejning skulle på begravning idag, så jag stack hem...skönt att komma hem tidigt på en tisdag!

Jag har precis tränat och duschat, och snart ska jag ner och kolla lite på tv... MInna och Isabelle ska ut på en promenad, så jag får vara barnvakt en stund. Men det blir nog ganska lugnt i alla fall..Samuel kommer ligga och sova. ^^
Det ska bli skönt att få en lugn stund, för asso jag har blivit tokig på Isabelle och Samuel idag! Speciellt Isabelle...hon retar upp Samuel hela tiden, så han börjar ju slå och sparka henne...ändå klagar hon?!! Diva...haha ja, det är vad hon är! En riktig diva som bara ska ha som hon vill...och så fort hon inte får det, då kan man tro att hennes huvud ska explodera... undrar hur hon kommer vara när hon fått sin mens...:o

<3

The Business



The Business- Yung Berg ft. Casha <3


Kaninjävel



I helgen har jag faktiskt varit nyttig! :o Jag har ätit en massa morötter och druckit vatten! Klart att det varit en del onyttigt också, men till största delen nyttigt. Jag älskar morötter, haha jävla kanin... :p Det var faktiskt en film som fick mig att bli sugen på morötter..."Shoot them up".. en film där en kille dödar massa folk med morötter kort sagt haha! Den var så dålig att den blev bra!

Var grymt trött i skolan idag...och det var lång dag också! Imorgon blir det nog bättre, ty vi hörde att vår lärare i drejning ska på begravning...och då slutar jag isf typ halv ett! ;o Hah blir hem och sova direkt!
Jag var nyss med Teqla i ett antal timmar, haha! Vi satt hemma hos henne och snackade, snackade...och snackade! Blev en del sneglande på tvn också... Extreme homemakeover ... ^^ Gillar det programmet...är oftast ganska sorgligt, så man knappt kan hålla inne tårarna. :)
Nu ska jag lägga mig i sängen med Kalle och lösa lite korsord tills jag blir trött! ^^
Godnatt!<3

Rea, rea, rea!

Idag var jag på stan och shoppade lite för pengarna jag fick av mamma! ^^



Två snygga t-shirts för 199 kr - JC



Randigt linne för 75 kr - JC



Grymt snygg tröja för 200 kr - JC




Snygg lilabrun väska för 249 kr - Åhléns



Balla örhängen för 80 kr - Kosmetix




Sexual Eruption



Sexual Eruption- Snoop Dogg <3


Om jag kunde få en godnatts sömn...



De första skoldagarna har varit korta och bra! Vi har slutat tidigt varje dag, eftersom vår nya lärare, Martin, varit sjuk! Skönt, men samtidigt synd, eftersom vi gärna vill träffa honom..^^ Hörde från någon att han pratar skånska, vilket jag ÄLSKAR! Haha Pontus frågade en mycket viktig fråga till vår mattelärare..."Är han snygg?!" ;D

Igår kom jag alltså hem tidigt...runt elva tiden har jag för mig att det var. :) Jag åt lite mat när jag kom hem, och sen gick jag faktiskt och la mig en stund...^^ Låg och sov i några timmar, vilket var underbart skönt! När jag hade sovit i en timma kändes det som att jag hade sovit i tre timmar! Om det ändå kunde vara så på nätterna också, så man kunde vara någorlunda pigg i skolan. Har alltid svårt att sova på nätterna när det är skola dagen efter..

Jag har även gjort en massa korsord,haha! Jag älskar korsord, även om jag inte är den bästa på det...^^
Tyvärr har jag inte träna speciellt mycket...men jag får tvinga mig själv att göra det åtminstone varannan dag nästa vecka!

Puss




..!

Idag är det bästa serien igen! True blood! Jag är inte säker på att det var på julafton...om det var det, så missade jag! :o Hoppas i så fall att jag inte missade något riktigt spännande...! Eller hur skulle jag inte kunna missa det?! Det är alltid spännande! :o

Try Again



Try again- Aaliyah <3


Det var det lovet...



Jahopp! Då var skolan igång igen! Kul att träffa alla andra igen, men så är det ju det att man blir så grymt trött...:/
Första lektionen var svenska, och Bosse frågade mig om jag ville vara med i någon slags organisation eller något, där man skriver noveller och annat, och sen i gruppen kommenterar varandras verk. Clara var tydligen med och hon tycker det är jättekul! ^^ Bosse frågade just mig eftersom det helt enkelt skulle passa mig. Jag gillar ju att skriva, eller i alla fall ibland. Men jag tänker inte vara blyg nu...jag har hört det många gånger, så jag säger det...jag är bra på att skriva. :)
Men jag måste fundera lite först... kan ju vara kul och bra på många sätt. Man lär känna nya människor, och så utvecklas man ju inom svenskan. ^^

Mat gick inte idag...det fanns knappt någon plats, och där det väl fanns plats hade massa folk slabbat över hela bordet. Jag fattar seriöst inte vad de håller på med...kan de inte äta som vanligt folk? Man kan ju undra om de slabbar sådär hemma också...?

Efter skolan hade jag tänkt att gå ner på stan för att köpa lite nya och bättre block, men det blev inte av. Jag var för trött idag...har inte sovit så bra inatt faktiskt. :o Det är lustigt...det var som om jag var nervös för att börja skolan igen. Men samtidigt var jag ju inte det. :s Jag kunde inte låta bli och tänka en massa om skolan inatt...det gick helt enkelt inte att somna! Störande!
<3


So what



So what- Pink <3


Träning är toppen!



Idag har jag som vanligt inte gjort något speciellt...känns en aning tråkigt faktiskt. Men men, imorgon börjar skolan igen! Jag känner mig både positiv och negativ inför det. Kul att komma tillbaka faktiskt...känner för att plugga lite! Men så är det ju det där med tiderna...som tur är har jag lite sovmorgon imorgon, och första lektionen är svenska! Wooho!

Vecka 4 ska jag och Linn ha egen idrottslektion, så jag har idag mixat i ordning en skiva som vi kan använda. Jag försökte så klart få in mest låtar med bra beat i, så man verkligen kan träna. Var lite svårt eftersom jag lyssnar på hiphop...techno och sånt är ju bäst till träning, men jag lyckades faktiskt fixa i ordning en bra skiva med musik som jag gillar!

Till er som gillar hiphop och gillar att träna, men är trötta på att hela tiden lyssna på techno...här är en bra musiklista!

1. Get Freaky- Play n Skillz
2. Do it to it- Cherish
3. Candy coated sugar sex- Kaila Yu
4. Deja Vu (Dance Remix)- Beyonce
5. Move shake drop- Dj Laz ft. Pitbull & Flo Rida
6. I love my sex- Benny Bennasi
7. Piece of me (Remix)- Britney Spears
8. Hot N Cold- Katy Perry
9. Who's your daddy- Benny Bennasi
10. 4 my people- Missy Elliott ft. Eve
11. Man eater- Nelly Furtado
12. Stupid Shit- Girlicious
13. So what- Pink
14. Temperature- Sean Paul
15. Girlfriend- Avril Lavigne
16. Celebrity Chick- Ludacris ft. Chingy
17. Four minutes- Madonna ft. Justin Timberlake
18. Move your body- Nina Sky
19. Lady- Crossfire ft. Al Azif
20. Kylie- Akcent

Låtarna är bra för både styrka och motion! Bra beat som man blir glad av! ;)

Grattis

Grattis Samuel! 4 år! <3

You don't have to call (remix)



You don't have to call (remix)- Usher ft. Ludacris <3


En liten dikt








Har inte gjort någonting idag faktiskt...eller jo nyss pluggade jag klart svenska, men annars har jag bara legat i sängen och lyssnat på musik.

Jag är inte så bra på att skriva dikter, men här är en liten dikt jag gjorde inom svenskan:

Låt mig bli rosen i solljusets sken.
Låt mig vara vacker även när natten är sen.
Låt mig få sakna, men även kännas vid.
Du är så långt borta, men ändå precis bredvid.
Marken den skakar och luften är kall.
Ändå står jag ståtligt, för dig jag älska gjort, gör och skall.
En ensamhet och oro förr i luften virvla omkring.
Att känna sådan oro är att känna ingenting.
Men du lät mig bli rosen i solljusets sken.
Du lät mig bli vacker även när natten blev sen.
Du lät mig få sakna, men ändå kännas vid.
Du är så långt borta, men ändå precis bredvid.


Kattdrog?



Hihi jag tog hem några kattleksaker från farmor och farfar, eftersom deras katt blivit gammal och inte leker med dem längre. ^^ Fanns en leksak med kattmynta i, och Kalle är helt galen i den haha! När han väl fått tag i den går det inte att ta den ifrån honom...^^

Be without you


 
Be without you- Mary J Blige <3


Gott nytt år!





Igår kväll var det riktigt mysigt! Alla i familjen körde en grymt kul ordlek, där det gäller att komma på bland annat ett land, en stad m.m. på en viss bokstav som man väljer tillsammans. Kategorierna väljer man även tillsammans innan spelet börjar. :)
Sen blev det grymt god mat! Plankstek! Det var faktiskt första gången jag åt det...jag trodde inte det skulle vara så gott! Plus att det var så fint upplagt! Nu förstår jag Janne...han tjatar jämt om sin plankstek. Haha han höll nästan på att börja gråta efter maten..snacka om förälskad! ^^



En stund efter maten blev det efterrätt! Glass med maränger och lite såna där chokladpinnar. Haha jag vet inte vad de heter..:p Det var också gott!



När alla hade ätit upp sin efterrätt, var det dags för Singstar! Haha jag tycker inte om att sjunga inför folk, men nu var jag tvungen! :o Jag var i lag med Isabelle, och vi två vann så klart! Isabelle älskar ju att sjunga, så hon kunde de flesta av låtarna. Minna hade ont i halsen, så det var lite svårare för henne att sjunga bra haha.



Vid tolvslaget gick alla ut för att kolla på raketerna! Jag tycker det var grymt fint...men det var så kallt, så jag gick snart in igen och kollade istället ut genom fönstret.
Gott nytt år! <3

RSS 2.0