Resultatet

Yep...det blev 32 av 70 rätt.. till mitt försvar var det frågor från hela boken, med andra ord frågor om sådant jag inte ens läst något om. ^^ Så nu blir det att läsa på en hel del, så testar jag att göra testet på tisdag igen. Förhoppningsvis går det lite bättre!

Puss och Kram

Söndag

Igår blev det liten filmkväll hemma hos Johanna..mysigt, mysigt! Vi tittade på "Män som hatar kvinnor", men tyvärr måste jag säga att jag inte blev speciellt imponerad av den. Trodde den skulle vara bättre!
Klockan var väl runt ett när jag kom hem, och eftersom jag inte var trött än satte jag mig och kolla på ännu en film.. nu blev det "What happens in Vegas".. den var lite bättre. :)
Idag ska jag städa rummet för första gången på lääänge, så det är verkligen dags nu! Måste även plugga lite teori! Har jag musik så kan nästan vad som helst bli kul! ;)

Hoppas alla haft en bra helg!

Puss och Kram

Fredag

Idag blir det bara ett kort litet inlägg.. :)

Trots att det gått en och en halv vecka i skolan känner jag ändå fortfarande motivation till plugget!  Engelska C går bara bättre och bättre också, great! ^^
Idag hade vi bara en lektion som började kvart över två, så snacka om sovmorgon! Kändes kanske lite onödigt att gå på den lektionen, men vafan...då hade jag något att göra i alla fall. När jag kom hem drog jag och Minna ner för att köpa skor. Det blev ett par svarta tygskor för min del!
Nu ska jag göra mig i ordning lite smått, och sen dra ner på krogen och kanske ta någon öl eller något med Sanna, och förmodligen Johanna. ^^

Puss och Kram

Lever han?!

Kan det vara sant?! Lever Michael Jackson fortfarande trots allt?! :o

Gå in på www.expressen.se och checka in videon där man förhoppningsvis kan se Michael Jackson vid liv!



Det blev ingen klippning idag, ty min frisör var sjuk... det får istället bli på onsdag nästa vecka. Tråkigt att behöva göra det dagen efter skolfotot, men men! Det är ju bättre än aldrig.

En kort dag i skolan blev det idag, så jag sitter hemma nu och väntar på att klockan ska bli fyra, så jag kan åka ner till trafikskolan.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu...öken i skallen...

Puss och Kram

True Blood säsong 2



Äntligen är det snart dags för säsong 2 av True Blood! I can't wait! ;D Sanna måste se till att se första säsongen också, hon som nu helt plötsligt blivit intresserad av den serien. ^^


För min del har det varit en lång, tröttsam och jobbig dag idag... vi stod, precis som igår, och målade av en nakenmodell... Dock var det lite bättre än igår, eftersom jag fick teckna istället! Färg är inte min grej! ;) Tyvärr gjorde jag nog henne lite besviken när jag sa att jag inte alls tänkte söka in på konsthögskolan, som hon ville att jag ska göra.
Efter att i flera timmar ha stått och tecknat började benen nästan vika sig. Trots detta var jag stark och GICK hela vägen till stan med Ricko! Starkt jobbat! Att jag klagade över att jag hade ont i benen är en helt annan sak... ;) Väl nere på stan stötte vi på Hacci, något jag inte blev förvånad över alls! Den människan är nog ute på cykeln varje dag.
Eftersom jag vid halv fem skulle på teorilektion, var jag tvungen att äta något, så självklart blev det ju donkan. Vad annars?

Nu har jag precis fört över en massa låtar till den mp3 som jag fick av Erkki. Det är en enkel liten mp3, som jag bara tänker ha för tillfället tills jag har råd med en ny...men nu kan jag ge tillbaka Haccis i alla fall. Plus att den här har mkt mer minne..hihi! ;)
Imorgon blir det en liten tripp till frisören.. vi får la se vad han hittar på för något. Självklart vill jag behålla längden...men vill ha lite mer frisyr, om man säger så. Nu händer det bara och är i vägen! Usch!
Någon gång ska jag färga håret också..tror på någon blond, för utväxtens skull. :)

Puss och Kram

Äntligen är du hemma!



Igår kom älsklingen Ricko äntligen hem, efter ett antal veckor! Vi tog en promenix hem till Sanna, där vi lagade grymt god mat och tittade på film. OKej..nu ljög jag lite, förlåt! Det var Sanna och Ricko som lagade maten...jag åt! ;) Till mitt försvar var jag upptagen med att plugga teori..mycket viktigt! Och faktiskt var jag med och handlade ingredienserna. :)
Bäst att du kommer hit och lagar den maten åt mig någon gång hun! I love! <3
När det mörknat, vilket det gör ganska tidigt nu för tiden, drog jag och Ricko oss hemåt. Jag måste säga att det var en riktigt mysig kväll med er två... har saknat min Ricko-björn! :) <3


Idag var det grymt jobbigt i skolan! Vi har modellveckor, så det enda vi gjorde idag var att måla, måla och måla! Självklart ska vi göra samma sak imorgon...toppen...
Efter skolan tog jag mig, trots onda ben och fötter, till gymmet! Med andra ord känner jag mig aningen trött i kroppen nu...men så ska det va! Och trots detta har jag lyckats vara extra duktig och pluggat engelska. ^^
Nu ska jag bara ta det lugnt...

Puss och Kram

Detta måste göras om!



Fredagen var en kväll att minnas, trots att det inte hände något  SPECIELLT! Det var bara en grymt trevlig kväll med flixen! :) Till en början var det bara jag, Sanna och Johanna..och hundarna så klart...men senare mot kvällen rörde vi oss som vanligt ner mot stan och Picasso. Ovanligt nog blev det inget dansande för vår del den kvällen, utan bara softande med trevliga människor. Två killar som Sanna känner försökte lära Johanna lite turkiska... vi kan väl säga att det si sådär...men bra försök, gumman! ;)



Johannas grymt söta hund, Nero! :) Milton är lika söt, men ville dock inte vara med på bild...:/ <3


My darling Sanna posade lite för kameran! ;)


(Bilden blev lite suddig, jag vet!)
Vi spelade lite Guitar Hero.. observera att Johanna inte har på sig samma linne som i första bilden! Flickan bytte till det linne hon fick av mig! ;) Passade underbart, gumms!


Jag kallar det vänskap..

Puss och Kram

Vad tror ni det heter lördagsgodis för? ;)

Idag var det, trots att det är lördag, upp tidigt för att vara barnvakt. Minnas pappa Erkki ska flytta! :) Jag och Samuel tog en tur ner mot stan. Vi började med att gå till utställningen på biblan, något han blev väldigt imponerad av, och det är ju inte så konstigt heller! Efter det gick vi såklart och köpte lördagsgodis...en lördag utan godis..det går ju inte! ;)
Jag är fortfarande barnvakt..undrar när de andra kommer hem. Samuel sitter framför tvn just nu och äter lite av sitt godis. Själv vet jag inte vad jag ska göra förutom att sitta här som en annan nörd... ikväll blir det i alla fall tjejkväll hemma hos Johanna! Det blir bara hon, jag och Sanna, men vi kan ju ha grymt kul i alla fall! :) Flickan ska även få testa ett linne av mig som jag inte längre använder...vi två har ju typ samma storlek.


Igår tränade jag för första gången på över en månad, så jag har ju inte lite träningsvärk idag. Men det är bara bra! Jag måste säga att jag nästan saknat den känslan lite. ^^

Puss och Kram

Where is he?! ;o

Sitter i skolan nu och inväntar terminens första svenska-lektion. Som ni säkert vet älskar jag svenska, men nu börjar hungern ta sin plats och jag känner mig inte lika uppspelt. Turligt nog är detta dagens sista lektion! Linn sitter bredvid och framför lite, för vissa, otrevliga kommentarer, om vad jag ska skriva. Vad hon säger tänker jag inte nämna.. :) Jag tror att en viss person börjar bli aningen trött..eller?

Dagens kommentar:
Vi sitter och väntar på Bosse, då Linn säger: "Vart är vår stålman?"




Sådär, då var man hemma! Nu ska jag plugga teori och sen baraaa slappa! Hinner inte skriva så mkt mer just nu....Minna måste ha datorn en stund.

Puss och Kram

Och så var det igång!



En ny termin och nya tag har nu inletts, sakta men säkert. Trots att det bara gått en dag i skolan, och den för våran del var väldigt kort utan någon riktig lektion, känner jag mig redan på G!
Okej, dagen började väl inte så himla bra för mig eftersom jag lyckades missa bussen...Nej, jag försov mig faktiskt inte, utan det var min klocka som tydligen gick aningen fel. Stressat sprang jag hem igen och bad Janne om skjuts eftersom han ändå precis skulle ta Samuel till dagis. "Sorry!" Envisa Samuel skulle ju cykla till dagis på sin nya cykel! För att göra en lång historia kort... jag fick gå!-.-'  Däremot kan jag glatt meddela att jag hann precis i tid!

Vår "lektion" bestod nästan bara av mentorstid. Vi fick ett helt häfte med olika scheman, eftersom de ändras nästan varje vecka. På bilden ser ni schemat för vecka 35-36...soooft? Ja, tack! :) 
Och ja, ni läste rätt gott folk! Vi ska göra musikal! Sist jag var med och gjorde musikal var jag såklart med i dansgruppen...ingen tvekan om den saken! Men denna gång vet jag inte riktigt vad jag vill göra...hmm...

Puss och Kram

Wow!

Sista dagen på sommarlovet, och jag & Sanna ska fira den med kebabrulle och tv-spel! ;D Jag sitter just nu och väntar på henne..hon skulle köpa med sig på vägen hit. Tack gummsan! <3 :)
Shit...sista året på Duveholm... är det bara jag som tycker att åren gått himlans fort?! Det känns som vi nyss började på den skolan...som om vi nyss var minst, och nu helt plötsligt blir vi äldst! (Vi räknar så klart inte med lärarna!) Och snart är det vår tur att sätta på de vita, silvriga eller guldiga mössorna och skina av stolthet! Min mössa ska absolut vara vit... det har jag redan bestämt! Det måste ju vara traditionellt! ;)


Jag känner mig...lycklig!

Puss och Kram


En bra och en dålig nyhet..

Vi börjar med den bra nyheten! :) Igår råkade jag få ett samtal av ingen annan än Ricko! Älsklingen ville berätta att han antagligen kommer hem nästa måndag! Var så längesen jag hörde från honom, att jag inte ens till en början fattade att det var han! Ååh happy day...

Och nu till den inte alls lika kuliga nyheten... Fajs kompis blev avrättad i helgen av något gäng... vad ska man säga? :(

Nu är det över..

Dessa 10 veckor, som i mina ögon känts som högst 5, har kommit mot sitt slut! Vet faktiskt inte om jag vill skratta eller gråta längre...det känns skönt att komma tillbaka till allvaret, men ändå bara oändligt jobbigt. Trots att sommarlovet känts riktigt kort, har det varit grymt kul och skönt! Som jag sagt förut, har det blivit en heeeel del festande...en hel del! Men som jag kanske också sagt förut, känns det bara skönt att det är över.

I lördags försvann min mp3... men så snäll som Hacci är, så får jag låna hans mp3 tills jag har pengar till att köpa en ny. Så nu är det otroligt viktigt för mig att skaffa ett extrajobb... ny mp3 och ny dator.. ajajaj!

men nu måste jag cykla ner på stan snabbt!

Puss och Kram

Weo!

Snart är det fest! ;D

Pencil Miracle!



Lite dålig kvalité på videon, men det är det faaan värt! Jag är inte det största fanet till "How I met your mother", men den här scenen gick fan inte att sluta skratta åt! Sjuk humor? Yes! ;D

Pencil Miracle! :o <3

En sak i taget!

Nej, nu är det slut på det här! Jag måste lära mig att sluta stressa... det är ingen brådska! Jag ska bara ta det som det kommer, och ta råd och tips från Minna och Janne på vägen. Allt behöver inte bestämmas idag! :) Känns skönt att äntligen kunna tänka så... som om en stor sten har lättat från mitt hjärta. Jag måste lära mig att tänka så lite oftare...inte alltid, men ibland! En sak i taget..

Kapitlet var lite längre än jag trodde, haha! För när jag skulle testa att göra provet kom en massa frågor jag aldrig läst om. Det var då jag insåg att det inte står "Kapitel 1" osv...utan det står på proven vilka sidor det gäller! Till en början var det grymt tråkigt...en massa information om hur man skaffar körkort, och självklara saker om regler och sånt.. men sen kom jag till lite mer intressanta grejjor om kylarvätska bland annat. Måste säga att jag är förvånad att jag tycker det är kul att läsa om... teknik och bilar...Sandra... naah, det går inte riktigt ihop! ;p Men jag antar att det mest handlar om att jag lär mig något nytt. :)

Snart ska vi äta lite mat, och sen blir det inget mer plugg för mig...tror jag! ;)

Puss och Kram

Söting!



Var bara tvungen att visa bild på den här lilla tuff-smurfen vi har i huset! :)

Jag har ingen aning..



Sådär! Nu kan jag känna mig aningen stolt över mig själv och min prestation. Jag har läst och skrivit ner det viktigaste ur kapitel 1...dock är jag fortfarande orolig över hur jag ska fortsätta, men har funderat på att göra såhär...Ikväll gör jag provet på första kapitlet, och om jag får något fel så får jag helt enkelt läsa igenom allt och försöka nöta in det. Imorgon gör jag samma prov igen, och om jag ändå har fel så är det bara att göra samma sak igen. Jag tänker nog inte göra provet på trafikskolan förrän jag fått alla rätt hemma! Vad jag fortfarande funderar över är om jag hela tiden ska sitta och nöta på kapitel ett tills jag fått alla rätt, eller om jag under tiden ska börja på kapitel 2... aahhh stress..

Puss och Kram

Stress

Ååh! Jag blir stressad och orolig bara jag tänker på teorin... jag är den slags person som måste ha en strategi och plan över mitt arbete, men just nu vet jag inte riktigt hur jag ska plugga på bästa sätt! -.-'


Plugga! :)

Ja, här sitter jag hemma hos Tommy och förbrukar min tid. Var en sväng på trafikskolan och hämtade alla böcker och material jag behöver för teorin. Måste säga att det känns riktigt bra! Jag får nästan lust att börja plugga direkt! Hoppas bara på att viljan att plugga kan hålla i sig länge! :)
Som sagt sitter jag nu hos Tommy...Josse var här en stund också, men var tvungen att dra för att vara barnvakt. Vi får se hur länge jag är här...finns ju inte direkt något annat att göra för tillfället.


Tyvärr måste jag meddela att jag inte vaknade i tid idag heller... jag blir ju besviken på mig själv! Jag får ge det ett till försök imorgon, men börjar bli tveksam på om jag kommer klara det. Äh! Det är fortfarande sommarlov! Jag klarar mig när skolan börjar! ;D

Puss och Kram

Tomt på ord

Nehe, det blev ingen promenad idag.. Johanna hade glömt bort att hennes farmor fyllde år idag, så vi skulle bara hinna umgås i typ en halvtimma. Vi får ta det någon annan dag, gumms! :)
Så här sitter jag och satsar på att bli aningen trött så jag kan lägga mig i tid ikväll..vi får se hur det går helt enkelt! Usch, nu blev det sådär tomt på ord igen...vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har ju inte direkt gjort något speciellt idag. Sanna är hos sin mamma och jobbar, och Ricko är ju kvar i Finland... hmm..

Puss och Kram

 

Vi försöker igen imorgon!

Godmorgon... det gick inte så bra för mig att vakna tidigt, hehe! :) Problemet var att jag inte alls kunde sova förrän runt tre-tiden imorse. Men jag har ju faktiskt klarat av att tvinga mig upp tidigt på morgonen några dagar under det här sommarlovet, så jag tror jag kan tvinga mig upp sen när skolan börjar också. ^^
Vädret är väl inte det finaste idag, men jag måste säga att jag bara tycker det är skönt! Någon som håller med mig? Det fina vädret kan komma tillbaka på lördag!

Nu ska jag upp och lägga mig i sängen igen... Nej, jag ska inte sova, utan bara...vila ögonen lite! ;)

Puss och Kram

Jag vill också ha..

Usch, vad tråkigt det känns...jag har inget intressant att skriva om! :/ Vaknade i alla fall ganska sent idag, som vanligt! Men det kan bero på att jag var uppe till klockan fem imorse. Först låg jag och kollade på Hemsökta hus, och efter det låg jag och pratade i telefon med Faj i flera timmar. Eller pratade och pratade... jag låg mest och mumlade, och jag tror att jag råkade somna till ett litet tag, hihi! :)
Nyss städade jag mitt rum, trots värmen! Strongt! När jag orkar ska jag se till att tvätta lite...

Imorgon ska jag och Johanna förmodligen ut på promenad... hoppas hon tar med sig hundarna! :) Milton och Nero...grymt söta hundar! Jag vill ha en egen hund att gå ut med... och som de flesta kanske vet, vill jag självklart ha en Collie! ^^ <3

Puss och Kram

Åh, vad lycklig jag blir!

Just det... jag pratade lite med älsklingen Ricko igår på msn, och fick höra två goda nyheter! För det första är det inte alls långt kvar tills han kommer hem från Finland...förmodligen runt den 20! :) <3 För det andra ska han flytta hit till Katrineholm och bo hos sin mormor! Lyckotårar... :') Då kan vi träffas så mycket vi vill! <33

Puss och Kram

Sommar och sol...

Trots att gårdagen började ganska segt, så blev det ändå ganska mysigt tillslut. Jag satt ute på altan och lyssnade på de ganska småfulla vuxna som satt och snackade om allt och inget. När det kom till lite mer ointressanta saker som jag inte orkade lyssna på, gick jag in och titta på tv istället. Det tog dock inte speciellt lång tid innan jag insåg att jag låg och halvsov, och var tvungen att förflytta mig till mitt rum. Jag kan säga att jag sov som en ängel inatt... ^^

Idag är det VARMT, och jag har tråkigt! Hade det inte varit såhär varmt hade jag kunnat städa mitt rum eller gjort något annat kreativt. Jag har försökt få tag i Sanna, men som vanligt är hon dålig på att svara i telefon när man ringer. Skärpning!
Nu ska jag gå ner och dricka isvatten..


Puss och Kram

Men kul då!

Jag som suttit och deppat över hur tråkig den här kvällen skulle bli, eftersom jag skulle vara barnvakt, fick nu reda på av Minna att de kanske inte alls ska ut till öltältet! Jag kunde ha varit ute och träffat folk! :o Blääää...


Borrow U



Borrow U- 40 Glocc ft. Akon <3

Dagens hjältar :)

Aahh jag känner mig så himla glad idag! :) Hade en riktigt kul kväll igår med alla flixen! Vi var först en massa folk hemma hos Johanna.. trångt i den lilla mysiga lägenheten! Det hände väl inget speciellt där, utan vi bara lyssnade på musik, snackade och sjöng lite Singstar haha! Jag förlorade mot Johanna, men till mitt försvar så kunde jag bara refrängen... kunde inte ens melodin i verserna. (A)

Jag, Lovisa och några fler rörde oss ner mot öltältet vid halv elva-tiden. Där mötte jag Josse och Bosse! ;D Inte samtidigt då... :) Jag såg att du har taktkänsla, Bosse! Härligt! ;)
När Johanna äntligen hade fått ut allt folk från lägenheten mötte vi henne på stan. Såklart gick vi till Lilla och senare till Picasso.. Och självklart dansade jag, Lovisa och Johanna en massa på Picasso! :)
En liten stund innan de stängde gick vi ut och träffade lite folk, och vi räddade även en liten igelkottsbebis som låg i en av de stora rabatterna på stan. Den kan ju inte ha hoppat upp dit, så någon måste ju ha lagt stackaren där! Lovisa var ju så elegant och hade svarta handskar på sig, så hon fick äran att plocka upp igelkotten och förflytta den till en säkrare plats. Tvätta handskarna nu gummsan! :o <3
Sen hände det inte så mycket mer den kvällen...Ikväll ska jag vara barnvakt, så Minna och Janne får vara nere på öltältet en stund. ^^

Puss och Kram

Be Kind Rewind



Min Crazy Kotte som jag köpte i Juni försvann efter bara några veckor, och jag har fortfarande inte hittat den... Därför var Minna så snäll och köpte en Crazy Korv till mig istället! :D <3



Igår var det ju utebio i stadsparken, men innan dess umgicks jag lite med Sanna så klart. Och hon verkade ju ha ganska kul med Crazy Korven som ni kan se! :)

"Be Kind Rewind" heter filmen som visades igår, och ja.. den var ganska bra faktiskt! Dock var det lite jobbigt att sitta bekvämt och samtidigt kunna se bra. Myggorna ska vi inte tala om! Jag vet inte hur många myggbett jag har fått på ryggen! Ouff... :/ Men mysigt var det att få ligga under bar himmel och se på alla stjärnor.. ^^
Klockan var väl runt halv tolv när filmen var slut och alla började packa ihop sina grejer. Jag och Isabelle gick hem direkt, ty hon höll på att somna.

Idag vaknade jag vid tolv-tiden, och tog direkt en skön dusch. Får se om jag kanske ska äta något snart...känner mig inte speciellt hungrig än.
Ikväll blir det en kväll hemma hos Johanna med alla flix! Tror inte jag ska dricka något...känner inte för det.. men man ju faktiskt festa och ha kul ändå! :)

Puss och Kram

Grattis på bröllopsdagen

Nu har jag kämpat som en jag vet inte vad med gräsklipparen! Gräset var ju ganska högt, så det tog sin lilla tid... Har även hunnit duscha och gjort mig i ordning lite smått. Ikväll blir det utebio med hela gänget! Det blir väl jag, Sanna, Jonathan, Emil, Jossan, Johanna, Emelie och kanske några fler... Dessutom måste jag vara lite snäll och  ta med mig Isabelle. ^^


Idag firar Minna och Janne bröllopsdag! Grattis! <3

Hehe jag känner att det har blivit en hel del festande den senaste tiden, men det är ju nu man måste ta chansen! När skolan börjar, blir det mer allvar. Inget festande mitt i veckan då, i alla fall inte för min del. Jag och Sanna ska ju plugga ihop också... mycket roligare så! :)

Puss och Kram

Åh, ni är underbara..

Igår blev det hejvilt i stan! Jag, Sanna och Jonathan från Skåne promenerade hem till Emils Jossan, där det bjöds på vin och annat gott. :) Träffade även en ny härlig prick, vid namn Kalle... alltid kul med nytt folk! ^^ Sanna och Josse blev äntligen vänner igen, efter ett litet missförstånd! Great! :)
När klockan var runt elva var det dags att röra sig ner mot stan och öltältet. Dock var vi inte inne där speciellt länge, utan kollade bara läget lite snabbt. Träffade på Johanna bland alla människor! Underbar flicka det där! <3 :)
Eftersom kön till toaletterna där var så himla lång, och Sanna verkligen behövde gå, så var vi tvungna promenera till Picasso. Vakten där var ju inte lite kramglad... :p

Ännu en promenad blev det, denna gång till Harry's! Fullt med folk där, så klart! :) Dock lite jobbigt när dansgolvet var fullt och man var tvungen att pressa sig fram bland folkmassan.
Klockan var väl runt halv två när jag började gå hemåt... jag tog en liten extra lång promenad genom stan...ni vet ju hur mycket jag tycker om promenader. ^^ I tunneln stötte jag på Emelie, som ville att jag skulle komma till Johanna på fredag. Absolut! ;D Åh, jag blir så glad att ha fått träffa så mycket underbara och härliga människor! Jag tror jag aldrig varit såhär glad och lycklig förut. Underbart!


Men nu måste jag gå ut och klippa gräset.. :)
Puss och Kram

Ricko!



Jag saknar dig älskling...kom hem! :) <3
Sötingen hade fixat håret så fint där... noot! xD PUSS!

Liseberg!



Nu har jag och resten av familjen kommit hem igen efter några kuliga, minnesvärda, men regniga dagar i Göteborg! :)  De andra i familjen måste tycka att det är riktigt skönt att komma hem igen, eftersom de har varit borta i hela 2 veckor. Själv tycker jag också att det är riktigt skönt! Trots att jag bara varit borta i knappt 3 dagar, känns det som jag varit borta i över en vecka.

Väl inne i Göteborg tog det ett tag för oss att hitta Lisebergs camping som vi skulle bo på. Klockan var väl runt halv fyra när vi äntligen hittat och kunde checka in. Liten stuga, måste jag säga! Men trots storleken var den riktigt mysig och fräsch att sova i, och sängarna ska vi inte ens tala om! :o De slår inte min egen säng, men sköna var de verkligen! Dock var det ju våningssängar, och jag fick så klart ligga överst, vilket bara var bra förutom att jag ett antal gånger dunkade huvudet i snedtaket. Jag fick åla mig fram för att komma i och ur sängen, haha! Ibland är det bra att vara smidig! ^^
Runt fem-tiden blev det liseberg, och det första vi åkte var självklart Lisebergsbanan. Vad annars?! ;) Samuel tyckte dock inte om den riktigt... gullunge!
Eftersom vi kom dit ganska sent den dagen, så blev det en heldag där dagen efter också! Jag kan stolt meddela att jag och Isabelle åkte allt! (Förutom barnkarusellerna, vill säga) Trodde aldrig att jag skulle våga mig på "Uppsvinget", men nu skulle jag kunna åka den hur många gånger som helst. :) Great!


Idag blev det en shoppingrunda inne i Göteborg. Där fann jag två snygga toppar..Minna betalade.. tack! <3 Hon tyckte även att jag behövde ett par nya mjukis, så ja... tack för dem också! ^^
Jag har inte tagit mycket bilder alls, och det ber jag om ursäkt för! Jag var för upptagen för att fota... (A)


Här har vi precis kollat in vår lilla söta stuga. ^^


Samuel och Janne åkte båt


Bilden blev lite suddig, jag vet! Här sitter vi i alla fall och väntar på att få se en 3D-film. Inget Samuel tyckte om speciellt mycket dock... lite småläskigt för honom. :)


Självklart! <333


Vi avslutade kvällen med lite spel! :)

Puss och Kram

Det var kul så länge det varade

Jag hade inte tänkt att festa igår egentligen, men gjorde det tillslut i alla fall! :) Jag gick till Johanna som bjöd på lite vin och drinkar. Vi var runt 5 tjejer som satt och lyssnade på musik, drack lite och spelade "Jag har aldrig.."- spelet. Okej det var även 2 pojkar där, om man räknar med hennes två hundar. ^^ Mysigt var det i alla fall!
När klockan började bli mycket rörde vi oss ner mot stan. Först gick vi till Lilla, där det som vanligt var fullt med folk! Dessutom hade jag turen att träffa på Clara i min klass! Ojojoj det var så längesen man träffade den pricken.. vet inte hur många gånger vi kramade varandra haha! ^^
Dock blev det ganska långtråkigt där tillslut, så vi gick istället till Picasso där jag och Johanna dansade en hel del! Grymt kul! Vi avslutade kvällen så klart med en pizza hemma hos Johanna..grymt gott!



Jag anade detta, men hade ändå förhoppningar. Känns skönt att jag har fått det sagt nu, men det sårar mig att känslorna inte är besvarade. Jag trodde ju att det i alla fall betydde något...jag hade fel.



Imorgon bär det av mot Göteborg och Liseberg! :) Dock jobbigt att behöva gå upp så grymt tidigt...jag som är van vid att gå upp vid 2 tiden! :o Jag får la se till att lägga mig tidigt ikväll.

Puss och Kram

RSS 2.0