Hjärta

Det börjar verkligen bli höst nu...



...och det gillar vi inte!
Men det är tur att man då kan komma hem till en liten hårboll som denna!

|
|
v



Puss


Förlåt!

Okej då, min helg blev väl inte direkt så vit som jag egentligen hade planerat.. men jag lovar att det blir skärpning nästa helg! Hade det i alla fall grymt kul med Said och Jolle. Singstar!! Jag tror jag aldrig vågat ge mig på singstar förut, men däremot har jag aldrig haft så dåliga motspelare. Sorry grabbar... ;)



De borde nästan starta ett nytt pojkband, eller hur?! :D



...Eller kanske inte...

Resten av min helg har spenderats framför datorn, hihi! När man väl börjat är det svårt att sluta! ;) 

Puss


Nördigt

Nej, det blir en vit helg för mig denna vecka tror jag. Eller i alla fall halvt...det blir ingen utgång, men jag sitter med ett glas cider och spelar lite på internet. :) Bingo!!
Jag vet inte riktigt hur länge Minna och jag suttit framför det här spelet och nördat oss... länge i alla fall! Och jag har inga tankar om att lägga ner nu! ;)

Lite senare blir det nog att ligga framför tvn och stoppa i sig onyttigheter. Snart börjar allvaret..


Mina nya träningsskor!

Nu har jag äntligen ett par bra skor att träna i! Tack Minna! :) <3 Invigningen blir nog redan imorgon beroende på om jag ska dricka ikväll, och i så fall hur mycket. Mina bakis-dagar ska spenderas i soffan!! ;)



Schnygga va? Ja, jag vet att jag igår sa att träningsskor är fula...men det här var ju ändå ett av de snyggare paren.

Johanna blir 18 år idag, så grattis på henne! :) Det blev lite fika nyss, och nu väntar vi på maten. Oh, jag är så hungrig... JAG ÄLSKAR MAT!

Puss


Min idol

Ibland önskar jag bara att jag kunde leva som Svampbob...



Det finns väl en viss liknelse...eller? :)


Varför annars har man systrar?

Guess what!! Min kära syster Minna har fått för sig att hon tänker betala för ett par nya jogging/walking skor åt mig, så jag behöver inte vänta till september! Snart kan jag äntligen sticka ut på mina promenader och joggingturer, och lite senare kan jag äntligen börja träna ordentligt igen på hälsogymmet! Ooooh jag börjar få abstinens! ;D



Sandora är glaaaad!! Kanske dags att klippa sig...?


Jag kan!

Imorgon har vi ett födelsedagsbarn här hemma... hela 18 år... aahh jag minns när jag var så ung. :)
I alla fall fick jag uppdraget att baka bullar...något jag inte gjort sen jag var liten, om ens det!



Stora och kaneliga, det är så vi vill ha dem!


I need...

Det första jag ska göra när jag får pengar i september är att köpa ett par jogging/walking skor! Jag kan inte fortsätta jogga och gå raska promenader i ett par vanliga sneakers, det går bara inte. Mina stackars smalben får ju alldeles ont... :( Intersport har ju ganska bra priser nu på en del skor, så det blir nog att kika in där. Fram till dess får jag helt enkelt nöja mig med styrketräning hemma på rummet...det gillar vi inte.



Visst... de är billiga och säkert bekväma, men kunde de inte ha haft en lite snyggare design? Jag stör mig på träningsskor...de är allihopa näst intill likadana. Lika fula.


10 månader

Idag har jag och min äkskling varit tillsammans i 10 månader! Dock ska vi inte fira det så speciellt, utan vi väntar till oktober då vi firar ett helt år istället. ^^ Just nu är han på jobbet och jag sitter i sängen med Kalle i knät och lyssnar på regnet. Jag tror till och med att det åskar... Jag gillar! :)

Jag förstår inte hur långsamt augusti ska gå... tar det någonsin slut?? Vill ha september! Det är då jag får pengar, och förmodligen då jag kan börja träna på hälsogymmet... Tänk att tiden ska gå så långsamt när man vill ha något.


Bakis

Jag älskar ibumetin! Nog var det kul att fira igår, men idag kan jag inte säga att jag varit lika pigg och glad direkt. Jag har nog aldrig haft en sån hemsk huvudvärk. Usch! Det var så att jag nästan ville sitta inomhus med solglasögon. Haha! :) Nu ska jag nog äta något, magen min kurrar lite, hihi! ^^


!!

Han klarade det! Trots en enda veckas plugg så lyckades han med teorin! :) Grattis älskling! Det ska firas ikväll!


Lycka till, älskling!

Idag ska älsklingen göra teoriprov! *panik* Jag blir ju jättenervös för hans skull! Tyvärr tror jag inte han kommer klara det, så lite som han pluggat. :( Men om han klarar uppkörningen så har han ju två månader på sig att göra teoriprovet igen, och då ska han vara redo, det ska jag se till! :) Hoppas dock på att jag får körkortet före honom, hihi!! ;) 

Nu ska jag vara duktig och städa rummet lite...med hjälp av lite musik och en väldigt stöttande Kalle ska jag nog klara det! :) 

BTW... Hobbe fångade en rödhake imorse som han kom springandes med! Kanske det inte var speciellt fresh att se när han knaprade på den, men jag måste ändå säga... duktig kille! Jag blir ju nästan stolt! :) Stackars fågel...  


Vad är det för någe?!

Yes, det blev en tidig morgon idag med rinnande ögon, tryck i huvudet och ett halvdåligt humör. Måste säga att det kändes ganska konstigt att gå upp klockan sju... jag som är van att kunna ligga och dra mig till elva åtminstone. Men vad gör man väl inte för körkortet?! :) Aa, jag kan ju säga att körningen gick rätt så bra...hade inte hunnit vakna till helt ordentligt.. DOCK ingen fara för trafiken! Jag glömde mest bort vart lilla Batu, som hade gått ner några kilo efter en tre-veckors semester med konstant svettning, sa att vi skulle åka.



Vad är det för konstiga grejer Janne odlat?!!

Om det fortsätter regna ikväll blir det nog ingen joggingtur för mig. Okej om det duggar, men öser det ner så stannar jag nog hellre inomhus och myser under en filt. :) Kanske med Kalle...kanske med Said... vem vet, inte du! Vem vet, inte jag! Tudeluu!
Och ja, det är gurkor gott folk! Hur de smakar vet jag inte, men stora är de i alla fall! ;o


...

Nu har jag precis stoppat i mig lax och potatis... Om en timma blir det en rask promenad och styrketräning när jag kommer hem. Jag kommer nog sova gott i natt... ^^ Imorgon bitti blir det upp tidigt...övningsköra! Jag har saknat Batu. :) Den pricken åkte ju på semester i tre veckor. 


Inget speciellt

Jaha, så det är såhär det känns att vara arbetslös... Alla andra jobbar eller går i skolan, och här sitter jag och väntar på bättre tider. Ska det fortsätta såhär måste jag hitta på saker att göra varje dag! Men vad ska jag göra nu då? Hade tänkt att gå till viadidakt, men det känns för sent... de har inte tid efter tolv. Jag går nog imorgon efter repetitionen på trafikskolan. Nee... jag tror jag tänker sätta mig och nörda en stund med tv-spel. What a great day...


Nattuggla

Min honey sover nu...han ser så fridfull ut. Skulle kunna ligga och titta på honom hela natten..men det ska jag inte göra, för det skulle få mig att framstå som lite... kuslig?
Nej, jag tänker nog sitta här vid datorn en stund tills det är dags att lägga sig. Så går det när man tar eftermiddagslurer! ;p Och så går det när man har så tråkigt om dagarna att det inte finns något annat att göra än att sova. Oj vilka problem man har...

Nu är det snart höst...Vad ska man säga om det?


Köra brum brum bil

Övningskörde lite idag, och det gick rätt så bra! Fortfarande lite ovan med bromsen på den nya bilen, men det kommer väl. :) På torsdag har jag repetition..och den 31 blir det nog lilla uppkörningen, yaay! :) Kanske det kan gå trots allt... Ska se till att köra ordenligt nu! Varje dag om det går! :D

Imorgon kan jag äntligen röra på mig ordentligt! Det blir nog en promenad och sen lite styrka skulle jag tro. Får se om Isabelle ska med ut och gå. Jag måste påminna Janne om att säga upp mitt gymkort så jag snart kan byta gym. Ohhh jag kan inte vänta!! ;D


To make her love me



Rascal Flatts- To make her love me <3


Åh, vilken lördag!

Bildbevis!



Trodde ni inte mig? Varför skulle jag ljuga om något sånt?? Det är väl helt självklart... en lördag kväll... vad annars ska man göra än att lägga pussel? :) HAha, men asso vi är ju bara för jävla duktiga! Vi fick ihop hela ramen! Beat that! Efter det lessnade dock de flesta...Men vi kommer igen! Det kan ni räkna med! ;o


Echo



Menduo ft. Akon- Echo <3


Inte riktigt vad jag förväntat mig

Gårdagen var okej, trots att den blev så kort... Vissa hade ju jobbat och var rätt utslitna. Det var i alla fall min första gång inne på Statt, men jag måste säga att jag hade förväntat mig något mycket bättre. Snacka om litet dansgolv! :o Jag tror nog att jag föredrar Harry's. :)

Ikväll blir det inget annat än... gott folk...håll er i hatten... PUSSEL! ;o Jonas hade en ide om att alla vi ska sitta hemma hos honom och pussla. Mmm... Gubbvarning? Haha nej men det kan nog kanske bli rätt kul i alla fall! Det blir ju alltid roligare om man är många. :)





DETTA kallar jag för kreativitet!


Utgång!

Jag lyckades trots allt piggna till mot eftermiddagen, vilket betyder utgång!! Äntligen kommer jag ut! Alkohol eller inte, det jag bryr mig mest om just nu är luft och okända ansikten. Det är tydligen gratis inträde och åldersgräns 18 på statt ikväll, så det blir nog en tur dit...hoppas på mycket folk! ^^

Imorgon får vi se om jag ska ut med Stråhle. Hoppas hoppas!! Om inte så är inte kvällen förstörd i alla fall... film! Filmen "Sleepers" går på trean klockan nio. Flickor...Brad snyggo Pitt är med! Det bästa av allt...blir det utgång imorgon kan jag alltid spela in den. Ni vet...ny teknologi! ;)

Puss och Kram


Jag vill bli frisk

Vad gör man när man måste ligga hemma på grund av sjukdom..? Ligga i sängen och lyssna på musik...sova...kolla på tv... sitta vid datorn... Nej usch man känner sig helt värdelös! :( Dessutom har man knappt någon att byta ord med eftersom alla jobbar. Blä! Det kommer väl sluta med att jag sitter och pratar med mig själv.  



Okej plan B... i vår ska jag söka till folkhögskola för att läsa upp några betyg, sen söka till veterinär och djursjukvårdare. Kommer jag inte in, too bad... men nu har jag lite tid att fundera ut andra utbildningar som kanske skulle passa mig. :) Får hoppas på det bästa helt enkelt!

Puss och Kram


Att det ska vara så svårt...

Oh, jag känner mig så uppstressad över utbildningar igen! Jag kom ju inte in i Skara för att utbilda mig till djursjukvårdare... Nu funderar jag på att gå folkhögskola för att läsa upp några betyg och sen nästa år söka samma utbildning igen, plus veterinär! Men om jag inte kommer in på något av dessa då heller?! Vad gör jag då? Finns ju sådan utbildning i Danmark, men aa... jag vill ju stanna kvar i Sverige. :( Oh jag hatar det här! Kanske man får utbilda sig till lärare eller något annat i alla fall... Usch! Att det ska vara så svårt att nå sin dröm...


Min feber har i alla fall gått ner lite tror jag... eller det går upp och ner... Hoppas i alla fall att det är bättre imorgon. Jag vill kunna träna! Ska faktiskt byta gym förresten... hälsogymet blir det! Det är närmre mig vilket kommer ge mig mer motivation att vilja träna. Yey! :)

Puss och Kram

Bläää

Den jobbigaste natten på länge... feber... Jag gillar inte!

KK-Joggen



Igår sprang Samsam KK-Joggen för första gången. ^^ Plats 148 blev det! Jag sprang inte, men jag tänker nog ta en liten runda snart. Isabelle ska cykla bredvid för att hålla mig sällskap... Said kom som vanligt med en ursäkt för att inte springa... egentligen handlar det om lathet! I know it! ;)

Nej, nu vill jag ha ett jobb... jag börjar verkligen bli trött på att sitta hemma om dagarna utan att ha något att göra. Visserligen kan man städa och sånt, men det är inte så kul att göra det varje dag...

Ne nu ska jag ut och jogga!

Puss och Kram


Jag hatar mardrömmar

Godmorgon... eller godmiddag kanske man ska säga? :) Nej...Eftersom jag är van att gå upp vid två tiden så är detta godmorgon för mig! Jag måste verkligen bättra mig när det gäller tiderna. Jag vill ju inte vända helt på dygnet. ;)
Jag hade en riktigt konstig men läskig dröm i natt. Ni som känner mig vet säkert, eller bör i alla fall veta, att jag är rädd för clowner och dockor (och nej rädslan för dockor har inte kommit från den där skräckfilmen). Självklart skulle jag drömma om både dockor och en clown som var ute efter mig. När jag väl skulle berätta för min svåger Janne om vilka som var ute efter att döda mig blev jag bara bestraffad genom att stå i ett rum som skulle vattenfyllas...!! Vad är det för dröm?!? Hemskt! Jag vågade inte somna om förrän jag fått sms från Said och visste att han var vaken. Hur det kunde ge mig trygghet funderar jag fortfarande över... Kanske jag då lyckades tro mer på det realistiska. När hela stan ligger och sover blir det nästan som en annan värld, där man tror att vad som helst kan hända... men så fort någon viktig person i ens liv vaknar och man inte är helt ensam igen, kommer man då undan och når verkligheten igen?
Idag ska jag montera ihop min hylla, städa lite och söka lite jobb. Dessutom ska jag och Said träna ihop! Yey! :) Jag förstår inte... det känns som jag har en massa saker att göra, men så lite tid... varför känner jag mig så stressad?! Det känns som jag inte hinner med någonting nu för tiden, när jag borde hinna med det mesta. Nej, detta är inte alls vad jag är van vid.


Svar till Evelina <3: Ja usch, det börjar redan bli höst! Hemskt! Jag blir verkligen ledsen när jag tänker på det..
Jag skulle inte ha klagat så mycket på värmen! I vinter vill jag resa iväg till något varmt ställe. Jag orkar inte med snön i år. Nej, jag har bestämt mig för att inte läsa folkhögskola. Minna upptäckte att det ändå inte är värt det, ty det hade bara kommit in en enda person från den listan in på den linje jag ville läsa. Det blir att försöka hitta jobb eller praktikplats istället. Jag hade tänkt att ringa till någon veterinär och kolla efter praktikplatser faktiskt. :) Vad jag däremot ska göra är högskoleprovet igen... ^^ Vi såg att min reservplats har sjunkit ner till runt 300...hälften!! :o Fatta om jag lyckas riktigt bra på högskoleprovet...då kanske jag har en plats! :) Kram love ya!

Puss och Kram

Utekväll

Yes, det blev en utekväll igår igen... Denna gång blev det förfest hemma hos Lovisa, och sen en liten tripp ner till öltältet. Tråkigt nog var det inte speciellt mycket folk där nere... trodde det skulle vara mycket fler! :o Vi blev i alla fall inte kvar där speciellt länge, utan gick till Riva och shakade lite. :)

Imorgon börjar de flesta jobba...däribland min älskling... guuu vad jag kommer ha tråkigt om dagarna nu om jag inte får något jobb snart! Imorgon har jag däremot en del saker att göra... teori, montera ihop min nya hylla, hämta ut nya p-piller med mera... plus att jag ska träna med Said! :) Det kommer nog bli morgondagens höjdpunkt! Har länge velat träna ihop med honom... ^^

Men nu ska jag ner och kolla på film med Minna och Janne. :)

Puss och Kram

Poker ute på altan



Det blev en riktigt kul kväll igår med grabbarna (Said, Jonas & Sirwan). Gott att dricka och lite poker ute på altan med tända ljus. :) Ni blir väl inte förvånade när jag säger att det inte gick så bra för mig på pokern, haha! Jag skyller på alkoholen! ;)
Efteråt blev det lilla, och en liten kort tur ner till dansgolvet på gamla picasso. Kul att de har fått igång dansgolvet igen, men de skulle nog kunna skaffa en mycket bättre DJ. Hm...

Ikväll blir det öltältet, och kanske lite fest hemma hos Lovisa. Vi får se hur det blir! ^^ Vi har i alla fall lovat att träffa på min granne Anton på öltältet, och jag ska hålla det löftet! :o
Nu måste jag äta något...

Puss och Kram


Nya lampor



Nya snyggare kökslampor! I like! :)
Oh, jag blir allt mer sugen på att skaffa en egen lägenhet att få dekorera och fixa...

Puss och Kram


See that idiot walk


 
Igår blev det promenad med Ricko... Dock blev det lite svårt att hålla takten hela vägen eftersom vi skrattade en hel del. Den där pricken är så söt! ^^ Känns bra i alla fall att jag har någon att träna ihop med... Said ska ju börja träna igen, men han vill inte gå några promenader, så jag får gå med Ricko istället. Ta det inte fel nu, Ricko... det är inget fel med att gå med dig! ;) Tvärt om!
Promenad imorgon igen? :)

Idag har jag fiskat! Och gissa vad, gott folk! Jag fick en hel del småfisk och en stooooor abborre! Ganska stor i alla fall... ^^ Oh, jag är så stolt! Nu har jag precis käkat och duschat. Fresh! Väntar på att Said ska bli klar och komma hit..jag som till och med har köpt choklad till pojken. ^^ Myspys framför tvn! Ah, jag känner mig på topp! <3

Puss och Kram


Ovanligt..

Usch, jag känner mig verkligen konstig... det är ju "den bästa vecka i månaden" för mig nu, så det beror väl på det antar jag. Dock känns det ovanligt konstigt den här månaden... ovanligt svag... ovanligt yr... en ovanlig smärta. Jag behöver choklad... och lite Said också... <3

Puss och Kram

Födelsedagsbarnet



Igår fyllde Fofo år, så det blev lite fest inne på Kolgrillen. ^^ God mat och mycket dans, i alla fall för de andra.... ;) Jag njöt mest av att sitta och titta på istället höhö!

Jag fick även chans att träffa deras besökande och gravida syster från Bryssel, plus hennes barn. Så söta allihopa! :) Kändes dock lite roligt att behöva sitta och prata engelska med dem, eftersom de knappt kan någon svenska. :)

Det blev en lyckad kväll igår i alla fall. Jag var verkligen på topphumör! ^^

Puss och Kram


Mysigaste



Mina älsklingar... <3 Såhär såg det ut när jag kom upp på rummet en kväll. Det mysigaste i världen!

Puss och Kram


Arg med glad

Tror ni inte jag blev lurad eller? Självklart blev jag det! Said ringde mig och sa att han skulle vara tvungen att stanna kvar i Grekland en dag till på grund av något med planen... Så när jag väl satt där dyster och besviken i min ensamhet så kom han plötsligt in i mitt rum! :o Usch, jag blev så arg, men samtidigt så glad! Jag fick min myskväll i alla fall...och den var faktiskt mycket bättre än jag hoppats på. ^^ Jag fick till och med ett par öghängen och ett halsband av honom... tack älskling! <3 :)

Puss och Kram

RSS 2.0