Låt mig vara

Nehe, det blev ingen dans idag tyvärr! :( Hillevi hade tydligen råkat skada ryggen på någon vänster, stackarn! Jag hann komma halvvägs upp för trappan när några andra i min grupp lunkade ner och sa att det var inställt. Men, men! Lite träning fick jag i alla fall på promenaden hem, så inga fällda tårar! ^^

Idag fortsatte vi gå igenom musikalen på scenen, och det visade sig att jag ska vara på scen mycket mer än jag trodde! Skräck! Visserligen har jag inga direkta repliker som tur är, men just nu känns det ändå lite halvdant hehe! Jag är ju inte direkt van att stå på scen utan en massa rörelser till musik. På tal om det, så har vi lyckats (med hjälp av filuren Jenny), få till något mycket snyggare än dans! Så glad jag blir! :) Men vad det är säger jag inte... ;)
Usch, jag vågar ju knappt gå ner på stan längre. Jag orkar inte träffa den där människan mer! Visst, han är ju snäll...men också skrämmande! Efter att ha träffats några gånger ute får han för sig att vi är bästa vänner..?! X) Och snälla du... sluta kalla mig för "Vackraste blomman i Katrineholm"..

Ikväll blir det Grey's Anatomy, och sedan True blood! Längtan!

Puss och Kram



Feedback



Feedback (remix)- Janet Jackson ft. Ciara <3


Åh, du härliga människa!

Åh, vad det ska vara knas i musikalen! Tänk om planeringen angående dans och musik hade gjorts lite tidigare? Aja, jag litar på Jenny när hon säger att det alltid går att ordna! HON är nog den enda som lyckas få mig lugn när det gäller detta. :) Snacka om att jag älskar den människan! Finns det någon som är mer glad och härlig än henne, då blir jag riktigt förvånad!

Ja, vad mer ska man säga? Dagarna rullar på i sin lilla takt, och jag kör mitt vanliga race med varannan dag träning och varannan dag teori. Jag ska förmodligen köra lite idag...så vi får se hur det går! :) Det har ju gått relativt bra hittills, så det är nog ingen fara. ^^ Men nu ska jag bara slappa framför datorn.

Puss och Kram


Ta det som en komplimang

Jaha, tydligen tycker Murat att Eve liknar sjöstjärnan Patrik, i Svampbob...Men Eve... att han tycker du liknar honom ska du bara ta som en komplimang! Han är ju hur söt och skön som helst! :) Man vill ju bara lägga ner honom i fickan!
Appropå Eve och Murat så satt jag nyss och tittade på ett litet videoklipp från midsommar, då Janne och Andreas sjöng karaoke i garaget. I bakgrunden hörde man dessa två filurer från Skåne skratta, och jag måste säga att jag kände en viss saknad. :) Det var ett tag sen man träffade dem..


Sanna var här nyss och tittade på film med lilla mig. :) Det blev filmen "From Hell"...en film jag inte sett på flera år! Ganska bra faktiskt.
Nu ska resten av familjen äta korv med bröd...jag åt det till lunch, så för mig blir det någon smörgås lite senare istället. Men nu ska jag ner och titta på tv, tror jag! :)

Puss och Kram


Gillar inte att vara sjuk

Idag blev det ingen skola för min del, tyvärr! Och ja, jag menar det verkligen när jag säger "tyvärr", tycker inte om att missa skolan. Visserligen missade jag ingenting eftersom att jag på matten redan ligger före med flera veckor, på engelskan tittar vi på en film jag redan sett, och på svenskan kan jag jobba ikapp hur lätt som helst. Men ändå! Det känns lite sådär att vara hemma...men samtidigt skulle det väl kännas lite sådär att gå till skolan illamående och med dunkande huvud. Jaja! Jag har i alla fall tagit en ipren nu, så det börjar släppa en aning, skönt nog. Sanna verkade ha ganska tråkigt, så hon kommer över hit om en stund. Alltid kul med lite sällskap! :)

På fredag har Johanna inflyttningsfest, så jag hoppas på att kunna joina! :) Fredagen därpå har Jossan också inflyttningsfest har jag för mig, så får se om jag kan och orkar gå på den också. Vi två kommer ju bo ganska nära varandra! ^^

Men hoppas alla haft en kul och mysig helg! :)

Puss och Kram


Sexy Bitch



Sexy Bitch- David Guetta ft. Akon <3


Vitt vin + Ostbågar = Great!

Sådär! Vad sägs om det? :) Jag blev i alla fall ganska nöjd med resultatet...!

Igår hade jag och Johanna en liten myskväll i hennes nya lägenhet. Det blev lite vitt vin och ostbågar, som vi märkte passade riktigt bra ihop, så det tipsar vi om! :)
Vi båda tränar ju en hel del, så vi satt och snackade en hel del om det. Det var efter det samtalet som jag tog beslutet att börja dansa på rummet igen, så det har jag gjort idag! Otroligt skönt måste jag säga! Jag tycker det är så tråkigt att gå på löpband på gym, så den enda motionen jag egentligen får är på dansen. Jag skulle ju kunna springa på löpbandet, men det vågar jag inte! xD


Imorgon blir det väl stress i skolan igen, angående musikalen...det är inte kul alls att dansa när alla andra ger upp så fort det blir lite svårt! Dans ska vara svårt ibland..det ska vara en liten utmaning! Jag som dansat i några år tycker också att en hel del är svårt ibland, men då får man fan ta och öva tills det sitter! Åh!

Puss och Kram

Fortsatt renovering så fort som möjligt

Jag tänkte bara säga att min blogg kommer inte se ut som den gör för tillfället! Ikväll kommer jag förmodligen fortsätta fixa med den. :) Fick iaf till en enkel men ganska snygg header... eller vad tycker ni? Jag har ju inget riktigt fotoprogram, så bättre än sådär kan det egentligen inte bli för tillfället...
Men nu ska jag träna lite dans på rummet!

Puss och Kram

Varför går det inte?

Nu blir jag allvarligt irriterad på bloggen! Varför får jag inte alltid det typsnitt jag vill ha?! Och än en gång frågar jag snällt... är det någon som är bra, och har lust att hjälpa mig med en ny header? :) Skulle verkligen uppskattas!

Puss och Kram


Throw it in the bag



Throw it in the bag- Fabolous ft The Dream <3


Han är skjuten!



Äntligen fredag! Dock blev det en väldigt lång och seg fredag, med en 3-timmars rast. Passade på att träna lite under den tiden, men fick ändå sitta på en bänk ganska länge och bara vänta på sista lektionen.
Fredagen blev i alla fall väldigt intressant till en början! Christian från "Art of Makeup School", besökte oss för att visa lite hur man jobbar med teatersmink. Hanna blev dagens modell! ^^ Han visade även hur man skapar skottskador, blåmärken och sår. Grymt coolt! :o (Bilder på detta finns lite längre ner)


Nyss tog jag en liten powernap med Kalle...otroligt skönt! Vi får se vad som händer ikväll. Teimur ville att jag skulle följa med på en liten fest, men jag känner mig aningen osäker på om jag orkar. Vi får se helt enkelt! :)

Puss och Kram


Marcus fick bli vårt skjutna offer :)


Och såhär blev resultatet!


Addis fick ett äckligt sår :)


Hjälp :)

Jag hade tänkt att förnya designen på min blogg, men vet inte riktigt hur jag vill ha den...plus att jag inte har något av de bra programmen för att kunna redigera bilder. Någon som har lust att hjälpa mig? :)

Puss och Kram

Vem vet inte vem Svampbob är?!

Slutkörd, idag igen! Denna gång beror det dock bara på allmän trötthet, eftersom vi haft en massa lååånga raster idag. Jag råkade till och med få ett litet skratt-anfall på svenskan, men eftersom jag varnat Bosse om det hade han överseende. :) Anledingen till att jag fick detta skratt-anfall var att jag av någon anledning började tänka på Svampbob Fyrkant... fråga mig inte varför! Det vet jag inte ens själv... Däremot har jag en väldigt intressant fråga.. Hur kan man ha missat en stor stjärna som Svampbob?! Bosse hade ingen aning om vem jag snackade om! Hur är det möjligt?! :o


Jag har en kompis som tuggar plast...hihi! ^^


Det är som Eve och alla andra runt om mig säger...jag har blivit mycket lyckligare nu, på många sätt och vis! :) Efter flera års gömd ångest och känslan om att inte trivas, har jag äntligen kommit in på rätt spår. Äntligen har jag hittat rätt människor att umgås med, och därmed fått ett mycket mer positivt tänkande på saker och ting.
NU är jag LYCKLIG!

Puss och Kram

Ett steg närmre



Nej Murat, jag har inte slutat blogga än! :) Jag ber om ursäkt ifall du blev aningen orolig över mig...men jag har knappt haft ork eller tid till att blogga. Jag ska försöka bättra mig, jag lovar! :)

Som ni ser på bilden har jag fått en mikro! :) Skulle vara nice att värma mat eller popcorn på rummet, men jag tror jag sparar den till utflytten. Det är riktigt kul att få såna här saker...man börjar känna sig mer och mer vuxen. ^^ Inte så lång tid kvar tills jag har en egen liten lägenhet... 

Nu är jag totalt slut! Först dansade vi i skolan, och nu har jag nyligen kommit hem ifrån DUD. Trots att man blir ganska ansträngd måste jag ju säga att jag ÄLSKAR dans! :) Underbart! Men resten av kvällen blir slapp på hög nivå. Klockan tio ska jag och Minna som vanligt titta på "True Blood"! Jag kan knappt bärga mig! Du håller tyst om varför, Sanna... ;) hihi!

Imorgon blir det en föreläsning i skolan. Jag har för mig att det skulle handla om Identitet..varför man blivit just den person man är idag. :) Intressant!

Hoppas alla haft en bra onsdag! :)

Puss och Kram


Måndag

Idag slutade vi redan klockan elva, och det kommer vi göra varje måndag fram till vecka 41! Grymt skönt! :) Träningen idag gick väl ganska bra, men jag mådde väl inte helt toppen efteråt eftersom jag inte hade ätit någon frukost. Jag har bara mig själv att skylla, som glömde frukosten hemma! Men sånt händer! :) Nu har jag i alla fall fått i mig mat så det räcker i några timmar.
Runt fyra-tiden ska jag vara barnvakt i ca en halvtimma, plus att jag har fått äran att laga middagen. Vi får se hur det går! ;) Spaghetti och köttfärssås blir det! Gött... :) Lite senare ikväll ska jag och Teimur se till att ha denna dära lilla filmkvällen. Trevligt trevligt...

Men nu ska jag upp på rummet och plocka lite, och samtidigt lyssna på arabisk musik... :)

Puss och Kram


Stolthet

Jag funderade på en sak igår...alla går och säger att man ska vara stolt över sin kultur, men är det inte bättre att bara vara stolt över vem man är som människa? Jag är inte stolt över att vara just svensk (halvsvensk egentligen), utan jag är bara glad att jag bor här med tanke på den frihet som finns här. Visst, man kan väl vara stolt...men det är så lätt att det går överstyr och att konflikter skapas. Har jag fel?

Puss och Kram

Hon är tillbaka på vägarna

Efter en hel sommar har jag äntligen suttit bakom ratten igen! Både Minna och jag blev ganska stressade, så vi tog en liten fikapaus hos Emma, höhö! :) Hemfärden gick däremot mycket bättre, ty jag lyckades slappna av en aning. Skönt att det är gjort i alla fall! Vi ska försöka se till att fortsätta köra då och då hemma ett tag nu under september, och efter det ska jag även börja köra på körskolan.

Nyss tog jag en underbart skön dusch! Snart ska jag se till att plugga lite teori, och kanske lite matte om jag orkar. Satt faktiskt hela kvällen igår och räknade matte! Grymt kul! ^^ Ligger före i planeringen nu, men det är ju bara bra egentligen!

Hoppas alla haft en bra och skön helg! 

Puss och Kram


Lugn helg




En solig fredag är snart över, men humöret har lyckats hålla sig på topp! I helgen blir det lugn och ro för min del...dock utan filmkvällar. Sanna blev sjuk, och Teimur kom nyligen på att hans kompis fyller år imorgon..men vi två ska istället ta det på måndag! Nu kan du inte ändra dig! ;) Tommy, Jossan och alla ville egentligen att jag skulle komma över på fest ikväll... men som jag sa ska jag bara ta det lugnt. Jag känner inte för att festa...  

Efter all kaos angående dansen i musikalen har vi äntligen kommit någon vart. Skönt! Då kanske jag slipper oroa mig så himlans mycket. ^^ För första gången har jag börjat känna att denna musikal faktiskt kan bli bra! Jag är ju lite av ett slags kontrollfreak, när det gäller mig själv och mitt eget arbete. Har jag inte koll på vad jag gör fungerar det inte bara. Kanske inte den bästa egenskapen jag har direkt...:p

Idag blev det träning! Dum som jag var tänkte jag inte alls på att jag sträckt nacken lite, så jag körde ju på ganska hårt... resultatet blev så klart att smärtan i nacken bara blev värre. Men jag överlever! :)
Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar...grymt hungrig!

Hoppas alla haft en bra dag och får en fortsatt bra kväll! :)

Puss och Kram

 


Det är inte lätt när det är svårt :)

Den lilla åkturen till Onoff får ske i helgen istället! Min mobil har börjat muppa sig en aning, så jag hoppas verkligen att garantin fortfarande gäller.

Att förbereda småttingarna inför dansen gick väl sådär. Eftersom ingen av dem lyssnar på speciellt mycket hiphop har de inte fått in den rätta känslan än, men förhoppningsvis kommer den snart! :)
Jag måste säga att jag blev lite...chockad när jag hörde att Isabelle skulle börja i streetdance, hon som aldrig direkt varit intresserad av sån musik eller liknande. Men det är ju egentligen bara bra att testa på lite olika saker! Åh, jag längtar redan till nästa onsdag... veckans höjdpunkt!

Imorgon blir det gym direkt efter skolan! Great! ;D Senare blir det väl förmodligen filmkväll med Sanna, om hon har hunnit bli frisk tills dess. Stackaren blev tydligen magsjuk igår, eller om hon bara ätit något dåligt. Krya på dig, gumms! <3

Puss och Kram


Mörka mornar

Då har snart ännu en vecka passerat, och skolan går fortfarande bra! :) Visserligen är det ganska svårt att komma upp vissa mornar, men det får man väl helt enkelt leva med. Faj nämnde igår att han tyckte det var härligt att vintern snart var här, något jag inte höll med om... men nu när jag tänker efter ska det bli rätt skönt med mörka mornar. Är det bara jag som tycker så? Jag menar, det skulle vara skönt med soliga mornar ibland, men inte jämt! Jag vet inte riktigt, det känns mysigare med mörker... ^^ Däremot kan vi skippa snön och kylan!

Dansen igår gick förresten bara toppen! Vi var en hel del tjejer så det blev ganska trångt i salen, men det gör ju inget! :) Vår danslärare, Hillevi som hon heter, hade ingen koreografi till oss än så vi fick istället i grupper hitta på lite eget. I min grupp var jag ensam om att dansat street tidigare.. de andra två hade bara dansat jazz. De var inte speciellt vana vid denna "tunga" stil, så jag fick hitta på det mesta, hehe! Men det gick bra ändå! ^^

Idag ska vi se om Minna eller Janne har tid att skjutsa mig till Onoff så jag kan kolla om garantin på min mobil fortfarande gäller.

Men nu ska jag lära småttingarna dans! :P

Puss och Kram

JagÄlskarDans

Här sitter jag och väntar på att tiden ska gå lite fortare, så att jag kan få börja dansa! :) Härliga tider! Snacka om nostalgi när jag kommer in i danssalen...det var så himlans längesen!
Efter dansen ska jag självklart hem och duscha & äta... Kvällen avslutas med "True Blood" för mig och Minna. Än en gång...härliga tider!

Känner mig så jävla lycklig nu för tiden...vet inte vad det är, men det är härligt! Har hittat så många bra och härliga vänner.
Men nu måste jag snart springa till bussen!

Puss och Kram

I'm back!

Weoo! Ringde nyss till DUD angående danskursen, and guess what? ;o Äntligen ska jag börja dansa igen! Börjar redan imorgon! ^^ Detta är lycka på hög nivå!

Ikväll blir det nog en hel del pluggande för mig... har fortfarnade kvar några uppgifter i Engelska C som Minna måste hjälpa mig med. Fick idag även reda på att vi har glosor i Engelska B till fredag. Dock var det inte speciellt svåra glosor, som tur var!
Jag gjorde om första provet på trafikskolan idag... och jag kan stolt säga att det bara går bättre och bättre! :) Nästan så att jag kan KÄNNA hur kunskaperna ökar! ;p

Ser fram emot alla filmkvällar i helgen! :)

Puss och Kram

Detta är slutet

Idag var ingen bra dag i skolan alls för mig... av någon konstig anledning kunde jag inte sova bra alls inatt, så mitt huvud var en aning tungt idag. :/
Pratade lite betyg med BM...jag fick Vg-Mvg på mina modellbilder! Strongt! :)

Vi har aldrig bett om ursäkt för något...har inget att be om ursäkt för. Allt vi gjorde var att fråga vad som var på gång, eftersom vi fortfarande inte fattar vad du sitter och surar för. I ett gammalt blogginlägg missuppfattade ni mig... jag har aldrig tyckt att vår vänskap inte betytt någonting, den var fin så länge den varade...men tyvärr tynade den sakta bort. Till en början tyckte jag att det var lite synd, men nu måste jag tyvärr säga att jag verkligen inte bryr mig längre. NU är du ingenting för mig.


I helgen blir det myshelg! :) På fredag blir det antagligen filmkväll med Sanna och Ricko... och på lördag har jag bokat filmkväll med Teimur! :) Nice nice!

Puss och Kram

Så var det på den tiden

Nu har jag storstädat mitt rum i ca 4 timmar! Ska snart ta en lång skön dusch, och sedan ha lite mysigt på mitt rum med tända ljus. :) Hittade min gamla dagbok som jag inte skrivit i på tre år, så den ska jag se till att läsa igenom! Tänk vad annorlunda man tänkte och tyckte om olika saker på den tiden...och tänk alla förälskelser man haft, men som man nu aldrig skulle kunna tänka sig! :o På den tiden blev man ju nästan förälskad i alla killar man tyckte såg bra ut...Nu är jag nästan helt tvärtom, och blir väldigt sällan knappt ens intresserad av en kille. Kanske inte så bra det heller.. hehe!
Men egentligen...tre år kanske inte låter så mycket, men man har verkligen hunnit utvecklats och mognat under den tiden.

Hoppas alla får en fortsatt trevlig söndag!

Puss och Kram

Jaha.. xD

Hehe.. lite lustigt! Precis efter förra inlägget såg jag ju på Duds hemsida att det visst fanns streetgrupp just i min smak! Dock vet jag inte än vilken ålder det gäller... har mejlat och frågat...hoppas på svar! Annars får jag ringa! ^^ Det tog sin lilla tid, men nu jävlar...Happy!

Puss och Kram

Ge oss en chans

Det kanske verkar en aning annorlunda, att en svensk tjej som jag njuter av arabisk musik. Jodå, allesammans, det är sant! Det är något med den musiken som ger mig en sådan härlig känsla, och jag vill bara ställa mig upp och dansa lika vackert som de riktiga magdansöserna. Med detta menar jag absolut inte att jag gett upp den kära hiphopen! Fortfarande vill jag dansa street...något jag tyvärr ej har chans till att göra för tillfället, vilket jag tycker är fel! Varför kan de inte se till att ungdomarna får chans att göra vad de brinner för? Det krävs förbättring! Ge oss chans att utvecklas, och samtidigt få kunna stressa ner...en chans att bara få försvinna från verkligheten. Det behövs. Vi som brinner för just street ska väl få lika stor chans att utvecklas och njuta av stunden, som de personer som brinner för annan dans och andra hobbys?

Puss och Kram


Jävla mensvärk

Idag är jag hemma från skolan på grund av smärtsam mensvärk. :/ Känns väl sådär...vi skulle jobba lite mer med musikalen idag... jag skulle ha haft utvecklingssamtal och efter det skulle jag ha stuckit till trafikskolan och gjort provet igen. Ahh jag hatar mens! Män skulle inte klara det.. ;)

Igår mådde jag däremot bättre! Jag klippte mig..dock ingen förändring på frisyren, ty min frisör tyckte att jag skulle spara ut luggen eftersom man med lång lugg kan göra en hel del med frisyren. Jag kunde inget annat än hålla med honom! :)
På kvällen var jag med Sanna och Ricko. Självklart flummade vi och tittade på tv, vad annars? ;)
Imorgon ska jag till skolan i alla fall, det är en sak som är säker! Har ju bara en lektion, och har jag inte för ont ska jag träna efteråt. :) På kvällen blir det utflyttningsfest hemma hos Jossan!

Puss och Kram

Långa dagar


Detta är alltså vad jag gjorde under modellvecka 1...


...och vad jag håller på med nu, modellvecka 2. :)


Lång dag idag, med både skola och teori. Imorgon är det dock både sista dagen vi har modell, och sista teorilektionen, så tummen upp för det! :) Inte för att jag tycker att någon av dessa två är direkt tråkig...det är bara jobbigt med tiden. Plus att jag har aningen PMS för tillfället, vilket som vanligt leder till att jag blir lätt irriterad på allt och alla, och BARA tänker på sötsaker. Det är så svårt att hålla sig borta från sötsaker nu även mitt i veckan, eftersom jag inte haft tid att träna något. Men från och med nästa vecka... då jäklar ska jag träna ordentligt! Blir det inte av blir jag ju deprimerad..


En god nyhet: Gjorde prov 1 igen på trafikskolan, och denna gång blev jag faktiskt godkänd! Dock bara 58 av 70 rätt, men det tycker jag är jävla bra om man jämför med sist jag gjorde det testet: 32/70. ^^ Får se om jag kanske lyckas få ännu bättre på torsdag, då jag ska göra testet igen.


Nu ska jag strax ner till tvn och dega..det förtjänar jag verkligen!
Hoppas alla haft en bra dag!

Puss och Kram





RSS 2.0