Ditt stöd

Jag är så glad att Said har fått jobbet tillbaka på SKF. Han verkar så väldigt mycket gladare nu, vilket även gör mig mycket gladare. :) Dock behöver han massage allt oftare, men det får jag väl helt enkelt ta och ställa upp på. ^^

Nu är det inte så långt kvar tills jag får reda på om jag kom in på högskolan i Skara eller inte. Jag vet inte riktigt vad jag hoppas på... självklart vill jag komma in, men det känns ändå rätt läskigt... Skönt nog har jag min älskling som stöd, vilket är det viktigaste för mig. :)

Snart måste jag fixa lunch. Usch jag börjar bli trött på att vara barnvakt... Skönt att det är sista veckan nu.

Puss och Kram

Push Push



Push push- Kat DeLuna ft. Akon <3

Libanes-mat

Det blev lite grillning på midsommar med libanesisk mat. Annorlunda men gott! :) Kocken var ju Said så klart! Efter maten fick vi efterrätt som Isabelle hade fixat, glass med jordgubbar och grädde. Yum! ^^ Jordgubbar är ju något man bara MÅSTE äta på midsommar.
Självklart blev det lite lekar vilket också är ett MÅSTE! ^^ Dock förlorade vi tjejer på kubb, men det var ju faktiskt så att "vi lät dem vinna" så de inte skulle behöva ligga sömnlösa om natten, haha! ;) Vi slog i alla fall de små pojkarna i en liten ordlek. Vi kunde ju inte låta dem vinna allt heller!

Igår hängde jag med Said och Sery för att fiska i Eskilstuna, men det gick väl inte speciellt bra för mig. Ingen fisk... :( Jag tänker skylla på att fiskarna hade tagit semester eller något... Men dagen var ju inte förstörd på grund av några fiskar, jag hade kul ändå! Dock föredrar jag att sitta i en båt och meta. :)

Nu ska jag nog bara sitta och lyssna på skön musik...alltså Rascal Flatts. ^^ Livet är bara så...mysigt ibland...

Puss och Kram


Snart klar

Oh gode gud vilken härlig värme! Mindre härligt att behöva sitta och övningsköra i värmen dock... Men nu börjar jag verkligen känna att det inte är så långt kvar tills jag har körkortet! Vi har bara en sak kvar på listan att öva på, plus halka och motorväg. ^^ Mmm! Måste även se till att bli klar med teorin, så jag har bestämt att köra lite teori varje dag! Allt för att lyckas!

Idag har jag och Said varit tillsammans i 8 månader. Det känns dock som att vi varit tillsammans i ett år ungefär. Vi ska inte göra något speciellt, men det kanske blir lite myspys ikväll framför någon bra film, eller varför inte säsong 4 av Vänner?! ;) Jag tror jag har fått honom att fastna lite för det haha!

Men nu måste jag nog äta något. Min mage låter en hel del. :)

Puss och Kram

Lite pictures



Det här är mobilen jag fått, fast i svart! Schnygg va? :) Jag är så stolt över den!

Tänkte lägga ut några bilder, äntligen!



Min nya frisyr ^^


Studenter!


Linn

Puss och Kram


Student och 19 år!

För vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten! Fyfan vad vi är bra! :) Yes, nu är det gjort och det känns bra! Ska jag vara ärlig var det inte förrän idag jag började känna av det på riktigt. Inte ens igår när vi åkte flak kände jag någon speciell känsla... det enda jag kände då var extrem hunger, trötthet och huvudvärk. Illa! Alla andra verkade ha skitkul, men jag kände ärligt bara för att gå av. Men men! Det blev lite kuligare på kvällen när jag hade fått i mig lite mat och hade kunnat vila upp mig.

Eftersom jag inte bara tog studenten igår, utan även fyllde år, fick jag en hel del presenter, hiih! ^^ Jag gillar ju egentligen inte direkt att få presenter och sitta och öppna dem framför folk, men jag uppskattade verkligen det jag fick. Av Saids familj fick jag lite kläder och en ny mobil! Hur reagerar man på det??! Det var ju ingen dålig mobil alls! Tydligen har den bästa kameran, och det verkar vara sant. Jag måste bara lära mig mobilen lite, så kan jag snart börja föra över bilder till min blogg igen! Weeo! :)
Av resten av släkten fick jag en hel del pengar, fina glas och en snygg resväska i precis rätt färg- lila! :)

På kvällen gick jag och Said till Safiren där det var studentfest, och precis som jag blivit sagd av folk var det inte speciellt kul. Det tog en evighet att bara få beställa något, och dansa kunde man knappt göra...alla knuffades bara. Usch nej, inte igen!

Idag mår jag lite halvdåligt om jag ska vara ärlig... bakis! Smart nog som jag är åt jag knappt något på hela dagen, utan låg och sov istället. Detta har självklart lett till att jag mår ännu sämre. Huvudet dunkar mer, och magen är på väg att vända sig hela tiden. Jag har i alla fall lyckats få i mig lite tacos som Fofo lagade. Tack gumman! :)

Just det, jag har klippt och färgat håret! Blonda slingor och lugg! Snacka om förändring! Snyggt är det i alla fall! ^^

Puss och Kram

Munsår

Solen skiner, det doftar sommar, och jag har munsår. Vad härligt livet kan vara, eller hur? :) Jag ska se till att behandla munsåret ordentligt så det försvinner lagom till studenten. Usch!

Jag var på stranden idag med Said och Frida...det var väl inte den bästa stunden i mitt liv av olika anledningar, men bättre än att sitta hemma och uggla. Jag har i alla fall lyckats få litelite färg på armarna, vilket var de få delarna på min kropp som jag blottade för solen. Eftersom jag snart tänker vaxa benen har jag för mig att det inte är så bra att vara solbränd på benen, så jag håller mig till strumpbyxor. ^^

Ikväll blir det antingen utgång eller lördagsmys framför någon dålig film och lite snax. Jag hoppas faktiskt inte mer på det ena eller det andra. Båda sakerna är rätt lockande...

Puss och Kram

Min riddare

Igår var Minna och Janne på konsert, ACDC, så vi ungdomar fick huset för oss själva. Vi hade tänkt en liten spelkväll, men så bidde det icke eftersom vi alla kom hem ganska sent. Jag och Said var ute och fiskade, och jag fångade en hel del, men med Said hjälp så klart! ;) Men vad vi inte ska snacka om är stunden innan vi fick båten i vattnet, haha! Min spindelfobi visade sig, tydligt!! Jag stod verkligen och grät på grund av alla levande och döda spindlar och andra småkryp i min omgivning. Usch vad hemskt det var! Vilken tur att min riddare fanns där och kunde rädda mig! ;P  

Soligt idag, men ändå ska det blåsa kallt...och jag som inte har något underhudsfett, som Minna säger, fryser ju så lätt! Usch... Nu till något positivt.. Min hals börjar bli bättre, så jag kan nog börja träna igen snart. Oh gud vad skönt med sommarlov, då har jag hur mycket tid som helst åt att träna! Snacka om träningsmani...
En annan positiv sak.. Jag och Minna räknade ihop mina meritpoäng förut. Om vi räknade rätt ligger jag runt 15,48 av 20, vilket jag måste säga att jag är rätt nöjd med. :)

Puss och Kram

Stackars flicka

Nu har jag varit sjuk allt för länge. Men vad missar man egentligen i skolan? Betygen ska väl sättas nu, och man har gjort alla uppgifter man ska... Men man ska ju gå i skolan ett visst antal dagar. Det är bara att hänga i helt enkelt. :)

Igår eftermiddag och kväll höll jag stackars lilla Fofo sällskap medan hon jobbade i svettiga kläder inne på kolgrillen. Jag fattar inte att de måste ha långa byxor på sig trots vädret! Usch! Det är nästan så jag hoppas på kyliga dagar för hennes skull.
Efter jobbet hade vi tänkt att fika någonstans, men det var ju typiskt nog stängt överallt, så vi drog till donkan och käkade istället. ^^ Love ya girl!

Puss och Kram

RSS 2.0