Jag kan stolt berätta..

Många av läxorna är nu gjorda och jag kan äntligen börja slappna av en aning i alla fall. Oh så skönt det är att kunna pusta ut och bara känna sig allmänt glad! :) Jag är GRYM! Älskar mig själv just nu! ^^ Ska bara skriva en liten text till individuella, så är jag klar med pluggandet för den här helgen.

Jag kan nu stolt säga att jag och Said är förlovade/gifta på arabiskt sätt. :) Detta gjordes den 7 Januari, och anledningen till att jag aldrig skrivit det här tidigare är helt enkelt för att det kändes en aning konstigt...bra, men konstigt. Men nu skulle jag kunna berätta det för hela världen! :) Fick en jättefin klocka av honom, och av hans familj fick jag hans mormors ring. Det känns så bra!

Nu ska jag upp till min lilla lya på vinden och dunka musik tills mitt hjärta börjar slå i takt!

Puss och Kram 




Pluggis?

Ja, vad ska man säga? Kanske jag är en pluggis..? Har precis lagt till Naturkunskap B, vilket jag behöver för att öka chanserna att kunna utbilda mig till det jag vill. Första lektionen är idag eftermiddag faktiskt! :) Det känns väl aningen nervöst och stressigt, men en fördel är ju att jag har Minna hemma. Det går nog bra!



Linn underhåller sig själv på lektionerna genom att sniffa spånskiva...



Said har nu sovit bredvid mig ett antal nätter, så inatt var det aningen jobbigt att somna utan honom. Hans doft fanns dock fortfarande kvar på min kudde. :)

Puss och Kram


Tråkig kväll

Barnvakt iväll...kul! Det blir att sitta framför tvn och glo halva natten tills någon kommer hem. Går jag upp till sängen och sover är jag rädd att jag inte vaknar ifall Samuel gör det. Det känns ju sådär...
Imorgon tänker jag plugga och sen gå ut lite tror jag..måste ju träffa Bruce! :) På söndag blir det promenad, förutom om det snöar! Jag skiter i om det är is på vägarna och hela marken är vit, bara det inte snöar mer!

Men nu ska jag ner och spela lite tv-spel tror jag!

Puss och Kram

En vägledare

Nu har jag äntligen fått det ur mig... och nu vet jag äntligen hur jag ska börja för att göra allt bättre. Dessa 15 minuter av erkännande var nog en av de skönaste stunderna i mitt liv. Tänk att få en vägriktning kan göra allt så mycket lättare. Att istället för att stå vilsen och fundera på vilken väg som är bäst, låta någon annan som vet och kan, ta det beslutet.
Tydligen är detta problem vanligare än vad jag trodde...önskar att "du" också kunde inse det. Men jag tänker göra allt jag kan för att detta ska försvinna ur min skalle, för att lätta på mitt hjärta, för att lätta på ditt. Om du bara ger mig tid, så klarar vi det här. Det är mitt mål! 

Det gick bra!

Intervjun gick toppen! :) Jag har ju ifs gjort den där intervjun en gång förut, så det skulle vara konstigt om det gick dåligt den här gången. Dock är chansen att få jobbet ganska liten...200 sökare och de behöver bara 20! Men, man får väl hoppas på det bästa och söka vidare till andra ställen under tiden man väntar. :) Jag har mina små planer...

Älsklingen är sjuk... :( Jag vill ta hand om honom, men jag vill helst inte sova hos hans mamma när jag har skola imorgon, och stackaren orkar inte ta sig hit. Ännu en ensam natt! :/ Hoppas han blir bättre snart...

Puss och Kram

Grattis älskling!

Det blev en lyckad kväll igår och grattis älskling! 26 år...nu börjar du bli stor pojke! :)
Kvällen började i alla fall med att jag, Minna, Isabelle och Samuel åt lite mat och fikade hemma hos Saids mamma. Vi var en hel del folk där, så det blev att trängas litegrann...men men! :) Av sin syster fick han en snygg och varm jacka, vilket behövdes! Av mig och resten av familjen fick han en skjorta och en huvudkliare, precis vad han ville ha, haha! ^^ Valet av skjorta verkade lyckat i alla fall. Jag var ju så grymt nervös att han inte skulle tycka om den... 

När klockan började närma sig tio började alla dra sig hemåt, jag och Said gick ner mot Picasso. Han hade hyrt hela undervåningen för honom själv och alla han bjudit dit. Det ni, höhö! ;) VIP!
Johanna Stråhle kom dit också, oh gud vad jag har saknat den flickan! Det var så längesen vi hördes av! Nu får vi fan se till att hålla kontakten! :) Eller vad säger du, bruden?
Christer och Calle träffade man också på! Även det två små prickar man inte träffat på ett tag. Alltid trevligt att träffa trevliga personer... :)



Jonas: Jag är harmonisk... :)
Said: Vadå, är du gravid eller?
Jonas: Nej, för fan! Inte hormonisk...harmonisk!




Jag och Said försökte få ut katterna i morse, men det gick väl inte direkt bra. De har inte vågat gå ut nu på hela vintern, klenisar! Men samtidigt förstår jag dem...vem vill egentligen gå ut i snön?! Inte jag i alla fall, trots att jag ibland måste. 
Just nu är Said i badhuset med Jonas och Fredde tror jag...ikväll kommer han hit igen, ty han har faktiskt lovat mig en massage! Jag har ju fått en sån ordentlig träningsvärk i hela kroppen.
 
Nu ska jag nog se till att städa rummet litegrann... imorgon blir det att plugga samhälle. Hoppas alla får en trevlig helg! :)

Puss och Kram

 


Intervju

Yes! Intervju på McDonalds på måndag! Hoppas att jag får jobbet denna gång...

Tio minuter kvar tills dagens sista lektion börjar, och efter det blir det gym! Grymt skönt! :) Hoppas jag hinner träffa älsklingen en stund ikväll också...

Puss och Kram

Det är underbart

Ouff! Jag är sällan hemma nu för tiden, och sitter därför inte heller så ofta vid en dator, tyvärr! Men nu har jag tio minuter på mig att skriva lite smått i alla fall innan "Det okända" börjar. :) Yes, jag kanske är en liten flummo som tittar på såna program...men det är jag stolt över, och jag tackar min ännu mera flummo-syster Eve för det! ;)


"Jag tänker bara på orden balle och fitta..fyfan...!"
"Men det är ju roligt... "


Nu har ju skolan börjat, och faktiskt känns det ganska bra! Nu har man ju i alla fall något viktigt att göra om dagarna... Även Said har börjat skolan nu för första gången på ett antal år. Hoppas det går bra, älskling! Vi får hjälpa varandra om det behövs. ^^ Puss! Tråkigt dock att vi inte hinner träffas lika mycket nu...han är ju helt slut på kvällarna, och det förstår jag att han är! Att behöva stå i typ två timmar och vänta på ett försenat tåg gör nog inte saken bättre på något vis...
Imorgon kommer även min träning igång igen...vi får se hur det går! Jag gissar på att jag kommer ha en aning träningsvärk dagen efter, höhö!

Det känns så himla bra nu! Allt mellan oss har bara blivit bättre...det har blivit underbart! Jag älskar dig så otroligt mycket!

Nu ska jag dra till tvn och nörda mig lite! :)
Ha det bra!

P.s. Jag har fått låna  Foffos ena mobil, så nu går det att ringa till mig! ;)

Puss och Kram

Kärlek och saknad

Nu börjar jag verkligen sakna Ricko! Att bara byta några ord via telefon kändes så underbart, vad skulle då en kram betyda?!
Said saknar jag också...trots att vi senast sågs för några timmar sen känner jag bara för att hålla om. Patetiskt kanske..ohälsosamt...men är man kär så är man! :)

Puss och Kram

Längesen jag skrev, jag vet!

Och jag ber om ursäkt för det! :)

I måndags gifte sig Sery och hans tjej, oh det var så sött! Jag och Said var vittnen så klart! :) Vi firade lite efteråt med champagne och en god och mysig middag. Tyvärr var hon tvungen att åka hem till sitt hemland igen imorse...hon hade bara varit här på besök i två månader, men hoppas hon kommer hit snart igen. Om 5 månader har hon studerat klart, så då kommer hon förmodligen tillbaka! :) I like her!
Jag och Said följde så klart med hela vägen till Stockholm för att säga hej då. En kall och ganska jobbig biltur hade jag förväntat mig, men min älskling underlättade allt när jag fick ligga och sova i hans famn med en filt över mig. ^^ <3

Någon dag..du och jag...

Nu ska vi äta!

Puss och Kram


RSS 2.0