!

Den där kvällen var något som behövdes. Nu vet jag vad som krävs för bättre tider.

Lyckad jul

Julen blev lyckad! :) Det var bara min familj, Erkki och Said, men det var ändå riktigt trevligt! God mat...härlig stämning...kan inte bli bättre! ^^ Fick även en hel del kul och bra saker i julklapp..bland annat en ny mp3, en Michael Jackson t-shirt, en bok som heter "Det okända" och en snygg väska! :) Skulle gärna ta kort på vissa saker, men mobilen som jag lånar för tillfället har ingen speciellt bra kamera, tyvärr! :/

Yes..jag har fått urinvägsinfektion än en gång! Imorgon blir det att ringa och boka tid på vårdcentralen. Yey..

Nu ska jag och Said snart se på Mission Impossible, som han aldrig sett förut! :o Jag vet! Hur kan man ha missat dessa tre bra filmer?! Hm...

Hoppas alla haft en bra jul!


Puss och Kram

Stressdag på stan!

Imorgon är det julafton, så jag följde med älsklingen ner på stan så han kunde köpa de sista julklapparna. Det tog sin lilla tid, men nu är det klart! :) När vi väl var klara och stack hem till honom för att hämta hans kläder började stressen igen, ty hans byxor var sönder av någon skum anledning. Han skyller på mina katter! -.-' På grund av detta var vi tvungna att nästan springa ner på stan för att köpa nya byxor, och samtidigt hinna förbi systemet och hämta upp alla påsar vi lämnat inne på en affär. (Vi ville ju inte gå omkring hela dagen på stan och släpa på alla klappar) Som tur var hann vi precis, och Said hittade ett par riktigt snygga jeans till imorgon! Åh, han kommer vara så fin! Det kommer nog jag med för den delen... har faktiskt en svart klänning! :) Förvånade? Jag med... men nu har det ju faktiskt kommit lite fler klänningar i min smak. :)

God jul !

Bara en termin kvar?!

Jag hatar att vara bakis! Men man får väl skylla sig själv egentligen.. höhö! :) Sitter i alla fall just nu hemma hos Saids mamma och bara degar. Tittade nyss på en sjuk film om en mördande tomte haha! "Santa's slay"... den var väl sådär måste jag säga.

Åhh det är så grymt skönt med lov! Äntligen! :) Jag tänker verkligen njuta under dessa veckor...och sen är det dags att kämpa aset av sig igen. Bara en termin kvar i skolan?!! Jag fattar det inte...det har gått så otroligt fort! Visst är det skönt och spännande, men samtidigt sätter det ju en sådan stor press. Vad gör man efteråt? Vad ska man plugga vidare till? Vart? Det är så mycket att tänka på! Mmm...

Puss och Kram

Snacka om lättnad!

I veckan hade vi matteprov, vilket jag kände mig ganska säker inför eftersom det handlade om ekvationer. Dock fick jag totalblockering i skallen när jag väl satt där och skulle räkna. Jag vet inte varför!! Kan skylla lite på förkyldningen, höhö... det är värst att göra prov när man är förkyld enligt mig! -.-'
I alla fall gick jag omkring och hade lite halvt ont i magen...Sandra...IG...? Det går inte! :o
Stötte på min lärare dagen efter, och hon ville visa mig resultatet... allvaret på hennes min sa "IG varning!" Men självklart skulle det ju stå VG på pappret! Jag hade fått vissa poäng för uppgifter jag inte gjort helt klart.. och jag av få hade lyckats sätta MVG uppgiften! Jag vet inte ens hur jag reagerade, om jag reagerade alls! Totalchock! En lycklig totalchock! Ni anar inte hur glad jag blev... ååh happy day!

Nu sitter jag och äter lite mat hos älsklingen... han ligger och sover, eftersom han legat och glott på film hela natten. Jag fattar inte hur han klarar det! Tror inte ens att han själv gör det... Men det är bäst att han skärper till sig när han börjar plugga! :)
Snart ska jag till skolan... vi börjar ju klockan två! ^^ Aahh...det kallar jag sovmorgon!

Puss och Kram


Sista veckan

Jag fattar inte att det redan är söndag! Helgerna ska alltid gå så himlans fort! -.-' Varför? Men nu är det ju bara en vecka kvar i skolan, så det är ju något positivt! ^^ På tisdag har vi matteprov, och för första gången känner jag mig ganska säker. Ekvationer är ju lite av min grej inom matten! Ikväll och imorgon blir det i alla fall lite repetition för säkerhetens skull.

Äntligen har jag börjat friskna till en aning! Är fortfarande förkyld och lite småhostig, men jag känner mig inte tung i huvudet alls längre. Yey! :) Dock blir det ingen träning imorgon i alla fall... jag känner att jag behöver återhämta mig lite mer.

Och så har vintervädret visat sig... Det är något väldigt fridfullt med snö. Det är vackert! :) Trots det tycker jag att det kan komma kvällen innan julafton istället. Jag orkar inte med snö nu! :/ Och så har vi ju det där lilla problemet med halkiga vägar. Det är nästan så att man knappt vågar gå ut, speciellt med klack!

Puss och Kram


Learn Chinese



Learn chinese- Jin <3


Tröök

Nu blev kvällen tråkig... jag vill inte sitta hemma! Sanna och Ricko är på fest just nu och har väl hur kul som helst. Jag vill också festa med er! :/ Men här får jag sitta med datorn i knät medan resten av familjen sitter och tittar på Idol. Ujujuj... tråk!! Jag är inte van att sitta hemma på fredagar...men man får väl försöka njuta av läget så gott man kan!

Puss och Kram

Sjukling

Yes, jag har åkt på en halsfluss och snäll som jag är har jag smittat älsklingen! :) Nej, han får faktiskt skylla sig själv! Det var han som ville pussa på mig trots att jag varnade honom, höhö! Vi hade en mysig liten filmkväll här hemma igårkväll och bara var sjuka tillsammans. ^^ Skönt att kunna ligga och krama om någon om natten när man känner sig dålig. <3
 
Trots att jag blir yr av lätta ansträngningar har jag lyckats städa rummet ordentligt idag. Var tvungen att ta några pauser då och då, men nu är det klart, så ikväll kanske jag kan slappna av. Jag blir aningen stressad när mitt rum ser ut som ett bombnedslag!
Det blir att vara allmänt onyttig ikväll med choklad och chips som älsklingen köpte med sig igår. Idag kanske jag kan känna smaken av det goda i alla fall, vilket jag inte alls kunde göra igår. Tidens tråkigaste måltider!

Jag åkte på samma nit som dig, Mikzey... Precis när man kommit igång med träningen ordentligt igen ska man bli sjuk. Aja, hellre att jag är sjuk nu än på julafton och nyår. Vad ska ni göra på julafton och nyår? :)
På julafton ska i alla fall jag vara hemma med familjen som vanligt...kanske Said kan vara med? På nyår blir det däremot lite annorlunda. Jag har ju alltid varit hemma på nyår, men det blir nog att parta med Said och vänner. Han snackar om att åka till Stockholm eller Norrköping. Jag är inget stort fan av Stockholm, men varför inte? Det borde väl vara lite bättre än Katrineholm...

Puss och Kram

Wake me up when september ends



Wake me up when september ends- Green Day <3


Även lite shopping åt mig själv i Norrköping :)



Väl i Norrköping tog jag chansen att köpa ett par nya skor, vilket jag verkligen behövde! Snygga, sköna och inte dyra alls heller! :)



Var även bara tvungen att köpa ett nytt navelsmycke. ^^



Söt va? :) I love it!


Julshopping



I lördags for jag och resten av familjen till Norrköping för att julhandla, och titta vilken "härlig" liten barnbok vi hittade! "Tummen upp!" Bara jag som tycker den ser lite...opassande ut?
I alla fall så gick shoppingdagen bra, men med ömma fötter som avslutning. Man har ju inte speciellt mycket pengar kvar, men julhandlandet är i alla fall gjort och det är bara skönt! :)

Den här dagen var dock inte lika lyckad, ty min mobil dog inatt så jag hade inget larm att vakna till, och därmed missade jag skolan. Lyckat!
Nu är jag barnvakt åt Samuel, som sitter och tittar på julkalendern. :)

Puss och Kram


Sacomässa

Sacomässan i Stockholm idag var väl inte veckans höjdpunkt, men viktigt och bra! Lyckades sova en liten stund på bussen och vaknade upp i sthlm med solen i ögonen, härligt! :) Dock måste jag säga att maten vi fick inte var speciellt bra.. en torr baguette! Nästan lite tur att man är van att hoppa över lunchen ibland.
Jag plockade på mig en hel hög med kataloger med information om olika skolor och utbildningar. ^^ Har dock inte hunnit kolla igenom dem speciellt noga än.
Jag sitter just nu hos Said och bara tar det lugnt... han gick nyss till sin mamma för att hälsa på lite. Längesen han träffade henne! :)

Nu ska jag fixa lite med Spotify, och bara ha allmänt tråkigt. ^^

Puss och Kram


RSS 2.0