Milkshake



Milkshake- Kelis <3


Drömmar



Godmorgon!
I natt hade jag en skum och lite obehaglig dröm...:s Jag drömde att Johanna (Min svågers dotter) hade fått någon slags rabies sjukdom. Hon blev helt aggressiv ibland..typ varannan minut. Så varje gång vi märkte att hon blev sådär så var vi tvungna att lägga ner henne i en kista och stänga in henne där. Så var vi tvungna att allihopa sätta oss på locket så hon inte kunde ta sig ut.
Men så en dag jobbade alla, och jag var i skolan...så vi hade varit tvungna att sätta en stor kedja runt kistan...men när jag kom hem såg jag att hon var påväg att komma ut i alla fall. Så jag gjorde ju allt för att stänga in henne där.. Eftersom jag var ensam lyckades hon komma ut i alla fall, och jag kunde inte göra något annat än att hålla mig undan och vänta tills hon blev normal.
Sen vaknade jag! Skumt!

Jag gillar att kolla i drömböcker...vet inte om jag tror på allt de säger, men vissa saker har faktiskt varit sanna!
Men man kan ju även kolla bara för att det är kul...;)

Dagens ord!

Haha dagens ord: Träskmora!

Detta ord uppfanns av min kära vän Sakib när han skulle gissa vilken stad jag sa på engelska...det riktiga svaret var så klart Mora Träsk!

Smått kul sådär :)

Lite småkul

Vad våra hundar kan lära oss...

*Om du stirrar tillräckligt länge på någon så ger de dig lite av sin mat.
*När det gäller sex...lyckas du inte på första försöket brukar det hjälpa att gnälla och gny.
*Var rak mot dina medmänniskor. Visa vad du känner för dem genom att pinka på deras skor.
*Var medveten om när det är dags att hålla tand för tunga, och när det är dags att låta tungan fladdra.
*Lämna alltid lite utrymme i planeringen för en eller annan tupplur!
*Var alltid lite misstänksam när du möter nya människor, morra och visa tänderna först så de får respekt för dig.
*Regnar det på dig så skaka bara av dig genom att ruska hastigt på kroppen. Vänta gärna tills du kommer inomhus så blir du fortare torr.
*Ta alltid en snabb grensniff, det är perfekt för att skapa nya kontakter.
*När du har gjort något fel, erkänn alltid efter att de har släpat ut dig under sängen.
*Om den inte är vår, kladdig och med tungan inblandad är det inte en riktig kyss.

Urusla raggningsrepliker...


*Hoppas att du kan hjärt- och lungräddning, för när jag ser dig tappar jag andan.
*Är det varmt här inne eller är det bara du?
*Här är jag! Vad är dina två andra önskningar?
*Ursäkta mig, får jag flirta med dig?
*Har du en pojkvän? "Nej" Vill du ha en? (Om ja: Vill du ha en till?)
*Har du en karta? Jag är så vilsen i dina ögon..
*Ursäkta, jag tror jag tappade något...min haka!!
*Hej, jag har köpt en ny klockradio, skulle du vilja följa med hem och titta på den?
*Hej, jag är otroligt rik!
*Du är så het att du får djävulen att svettas!
*Är det jag som är full, eller är du verkligen såhär snygg?
*Tror du på kärlek vid första ögonkastet, eller ska jag gå förbi en gång till?
*Ursäkta, kan jag får förföra dig?

Blondinskämt..

Vad är det första en blondin säger när hon vaknar?
- Vem är du?

Vad är blondinens parningsrop?
- Jag är sååå full!!

Vad sa blondinen som låg i badkaret?
- Om du drar ut fingret, sjunker jag då?

Vad säger en blondin efter multipla orgasmer?
- Bra jobbat, grabbar!








Just a friend



Just a friend- Mario Vasquez <3


Juletid, snart här!





Jag älskar den här tiden på året! Allt är så mysigt! ^^ Synd bara att nästan all snö har försvunnit nu...hoppas det kommer tillbaka!
Jag längtar verkligen till jul...i år extra eftersom jag då kommer få träffa Eve! ^^ Haha Samuel kommer väl vara lika hyperaktiv som förra året, när julklapparna skulle delas ut. Så fort han fick en julklapp skrek han nästan av glädje, och sen var det bara att lägga den i sin hög och vänta på nästa! :P OCh om han inte fick en till direkt blev han sur! Gullunge!
På tisdag ska jag åka med Janne och handla julklappar! Mys!


Godmorgon!

Igår kväll satt jag och kollade på "Insomnia" med Minna och Janne. Den var ganska bra, men ändå somnade jag tidigt! Janne hade tydligen suttit och pratat med mig, men så märkte han sen att jag satt och sov, haha!
Just nu bränner jag lite skivor, och sen måste jag städa mitt rum lite. Mattan blir så dammig fort! Speciellt när två katter jämt ligger och rullar på den. ^^
Sen ska jag kanske kolla igenom matte lite, eftersom jag har nationellt prov på onsdag.

Vi måste träffas snart Mixy! ^^ Och då ska vi parta, haha! Skulle va kul att träffa Sakib också...^^ Så synd att ingen av er bor här i Katrineholm...:/ Ni två är bäst! ^^

Nalle Puh Äger!



Jag fick en chokladkalender av Minna idag! Tack! <3 Nalle Puh också...han är så söt! Många tycker att Nasse är sötaste, och visst...jag kan verkligen hålla med om att han är grymt söt! Men Puh är klart bäst! Han har alltid så bra funderingar och idéer...och sen hans sug på honing...^^ Nalle Puh kommer aldrig bli dålig!
Hihi så har jag ju också en liten kramig Nalle puh som jag fått av Faj! ^^ <3

Kroppen är äcklig



Fick denna söta bild av Eve nyss! Söto!
Och jo Eve...blodpudding är visst gott! ^^ Alltid gott! Om man nu inte tänker på vad det innehåller vill säga... men jag är inte så jäkla känslig för sånt som tur är. Det jag inte klarar av är nålar..och att se folk opereras på tv och så..blä!
Jag tycker seriöst att vi ser så jävla äckliga ut innuti...allt blod och inälvlor...euw!



Miss your touch



MIss your touch- Paula DeAnda <3

Plugg



Jag sov ovanligt bra i natt! Vaknade mitt i natten och var säker på att jag säkert snart skulle behöva gå upp..kändes som jag hade sovit i flera timmar...men hon var bara två! ^^ Snacka om skön känsla!
På morgonen hade vi matte...jag räknade lite på ett gammalt nationellt test från 2002, eftersom vi har nationella i matte nästa vecka! Shit, shit...känner mig inte självsäker just nu! Får hoppas på det bästa! ^^
Så hade vi idrott idag också...jag hade glömt kläder, men var med i alla fall...det var inget ansträngande. Jag och Linn spelade lite kubb! Hon vann...men det var endast tur! ;D
Japp...så hade vi ju också historia...yeey... vi sa till Emma att vi inte kunde läsa det där häftet..hur reagerade hon tror ni? Jo, självklart tittade hon på oss alla som om vi vore stora idioter... ppftt...

Jag spelade guitarr hero när jag kom hem! Kunde inte låta bli! ^^ Har snart klarat 100% på alla låtar på easy...^^ Yeey mee!
Nyss pluggade jag lite...tråkigt..och ja jag vet vad ni tänker..."Pluggar hon på en fredag?!" Men det är faktiskt bara på helgen som jag har mest tid och ork att plugga, så...;)

Är det inte underbart ibland?

Har kommit in i den där perioden som alla vi kvinnor älskar...månadens bästa vecka! -.-' Så mitt humör går lite upp och ner hur som helst just nu...:/ Plus att jag får kramper i magen då och då! Haha i skolan var jag ibland tvungen att sitta och halvt hyperventilera! :P Och killar...ni har faktiskt tur! Ni skulle aldrig kunna hantera smärtan!

Saknar dig, Faj <3 Han var så jäkla smart...han hade skola idag, men ändå var han uppe till fem imorse! :s Men det är väl lätt att vända på dygnet när man går i skolan två dagar i veckan...men ändå! Jag vill ju snacka med honom...snackade förut idag...men just nu när jag har mens blir jag extra nojig och saknar honom extra mycket...eller...saknar ju alltid honom, men är känsligare just nu. :/

If you want me



If you want me- One less reason <3


Trasig ros



Jag vet, jag uppdaterade inget igår...men jag hade faktiskt varken ork eller tid. :)
Jag slutade skolan tidigt, men när jag kom hem hade jag bara ork för att spela guitarr hero! Och vid halv fem skulle jag till SE Trafikskola med Minna och Janne på handledarutbildning. Minna och Janne kom senare, så jag hann göra ett syntest där också...positivt! Jag behöver inte ha glasögon när jag kör! Men kommer ju ändå oftast ha linser så..^^
En annan rolig sak var att jag och Minna kände vår utbildningslärare, Marie! De två jobbar tydligen ihop, och så har Marie varit med på några av våra svenska lektioner förra året. Hon kom tydligen fortfarande ihåg mig och min muntliga redovisning som hon var riktigt stolt över! ;D

När vi kom hem runt halv nio gjorde de som ville, ihop några mackor, eftersom det var lite sent att laga mat. Jag gjorde så klart ihop en äggmacka! Mums! Ägg är det bästa man kan ha på en macka!
Men aja, tillbaka till gårdagen, klockan tio satt så klart jag och Minna och kollade på True blood! <3

Idag var faktiskt en ganska kul dag i skolan, först hade vi kulturhistoria, och eftersom jag och Linn typ var klara kunde vi bara sitta där och kolla i böcker. Efter det hade vi bild...och idag började vi med att göra ett självporträtt. Men det behöver inte vara en bild på en själv, utan det kunde vara vad som helst, som representerade en själv! :) Jag har börjat skissa på en kobra i stan som nästan skyddar en ros. Att kobran ska vara i stan och inte i skogen beror helt enkelt på att jag inte tycker om skogen! Visst, det kan väl vara fint...men ni som känner mig...insekter!
Som vissa vet står orm för förändring..och det tycker jag passar in på mig..ty jag har gått igenom så stora förändringar med mig själv. Och sist men inte minst rosen...den ska vara trasig och så, men ändå ska den nästan lysa. Att jag vill ha det så beror på att jag gått igenom mycket i mitt liv, men ändå klarat mig så pass bra. ^^

Hihi den bilden blir lite lik min tatuering jag ska göra någon gång...:) Jag ska ha något ord...love, hope eller strength...och sen en sån där liggande ros framför. Snyggt!

På svenskan hade jag och några andra muntlig redovisning, och det gick bra! Enligt Bosse var det "Toppen!" Jag ska känna mig stolt! :)
Resten av lektionen satt alla vi och snackade om hur vi ska göra med Emma...ingen vill ha henne som lärare! Vi lär oss inget så...och nu har vi fått ett häfte på 12 sidor med text på fram- och baksida. Den texten ska vi läsa igenom och svara på några frågor som även är med där. Grejen är att hon säkert har dyslexi eller något...för hon kan inte skriva eller prata så vi förstår! Hon skriver fel hela tiden...ingen fattar texten!
Vi bestämde att imorgon på historian ska alla säga det till henne att vi vill ha ett nytt häfte som vi kan läsa! Låter bra!

Snart ska jag ner och äta blodpudding, favorit! Efter det blir det träning, även om jag egentligen inte har någon lust...men jag måste!
Och tack, Evelina, för kommentarerna! ;) Du är visst söt på bilderna!

Blondin?

Nyss åt jag mat...kotlett med stekt potatis och sås! Nu ska jag vila magen lite, och sen blir det träna i ca. en och en halv timma! :) Äntligen! Har verkligen saknat träningen! <3

Senare ikväll blir det nog mest att kolla på tv, eller sitta vid datorn och kanske plugga lite. Imorgon har jag muntlig redovisning i svenskan, så jag måste öva lite till det. ^^

Jag funderar på att färga håret blont...bara för att slippa utväxten... Tror ni jag skulle passa i blont? Vet inte hur blont jag vill ha det, men...blont i alla fall!

Papi Lover



Papi lover- Daddy Yankee ft. Nicole Scherzinger <3


Älskade skor!



Idag köpte jag nya skor! Jag älskar dem verkligen! <3 Var tvungen att köpa dem så fort jag såg dem!

500 kr på Din Sko! :)

Snyggingar!



Är de inte söta? ;D Samuel hade varit hemma hos farmor och farfar igår och hittat en massa gamla örhängen som han blev förälskad i, så han var ju tvungen att ta hem dem! :)
Jag själv tycker Janne passar utmärkt i dem! Eller?

Ms. Independent



Ms Independent- Neyo <3


Kan det bli värre?



Hemsk dag!!

Började med att jag knappt orkade gå upp imorse...sömnbrist! Tvingade dock upp mig själv i alla fall... Såg sen att det snöade ordentligt ute! När jag gjort mig i ordning och sen skulle gå ut och vänta på bussen, såg jag att någon tagit min mössa! Isabelle! Så jag fick gå ut och frysa om öronen, tack!
Sen kunde ju busschauffören inte köra! Man höll på att ramla hela tiden!
När jag sedan kom till skolan fick jag ett mess av Linn att hon var hemma idag...blä...får se om hon är hemma imorgon också. Då är nog jag också det...har verkligen ingen lust att gå på foto själv!

Söndag igen..



Idag vet jag inte vad som händer...ska nog mest ta det lugnt! Försöka bli av med den här förkyldningen som jag nu haft i en vecka... har inte ont i halsen längre i alla fall, så imorgon kan jag börja träna igen! ^^

Måste fortsätta läsa idag också! Har snart läst ut den..och shit, jag lovar...jag har aldrig blivit så fäst vid en bok förut! Jane Eyre...toppenbok vekligen!

Sock it to me



Sock it to me- Missy Elliott <3


Sjung ut!



Haha var lite svårt att få en skarp bild eftersom Janne aldrig stod stilla! ^^

Igår var jag ju lite negativ...trodde det skulle bli en hemsk kväll, men jag hade fel! Det var väl bara något tillfälligt jag kände...pms anfall!
Först satt alla i vardagsrummet med en välkomstdrink och turades om att spela Guitarr Hero, vilket var ganska kul att se eftersom vissa aldrig hade spelat det förut! ^^ Sen skulle vi äta förrätt...det var en slags rulltårta fast med pastrami, creme fraiche, yogurt, ärtor och paprika! Det var faktiskt riktigt gott! :)
Till varmrätt blev det potatis och lax (som Janne hade fiskat upp)! Och till efterrätt blev det äppelpaj med vaniljsås! Grymt gott!

Det blev även lite lekar så klart! Först spelade vi Djungel Buzz, och mitt lag kom tvåa, men vi var nära att vinna!! Sen spelade vi Norsk Karaoke! En person har gjort i ordning en skiva med olika låtar, helst låtar som de flesta känner till, och denna person får då inte vara me i leken, utan måste vara lekledare. Så är man två lag...en person går upp och får på sig ett par hörlurar. Det spelas upp en låt, och efter tio sekunder får personen börja sjunga med i låten! Det gäller att få sitt lag att höra vad det är för låt! Om laget inte kunnat gissa efter en viss tid får det andra laget gissa! Och tro mig...det är svårare än vad det låter! Det är inte alltid man har hört låten, och då får man försöka nynna med i alla fall...xD Plus att när man står där med hörlurarna över öronen så hör man ju inte sig själv sjunga...så även om man ibland tror att man sjunger jättehögt så sjunger man lågt, och knappt uttalar orden! Riktigt kul! Från den leken jag tagit bilden som ni kanske förstår! :)



Get down hit the floor



Get down hit the floor- Twista ft. Pitbull <3


Dålig dag

Trodde att det här skulle bli en bra dag, men fick nyss ett pms anfall så blev ett gräl med Janne. Och vi har gäster ikväll också...fan har ingen lust alls! Sitter hellre här hela kvällen...min dator är bättre sällskap än dem just nu. Kommer vara irriterad på de flesta hela kvällen...speciellt Janne och hans jävla snoffsiga syster. Gillar verkligen inte henne...hon går mig verkligen på nerverna..! "Åh, kolla på mig! Åh, lyssna på mig! Åh, har jag inte de finaste barnen i världen?!" Sorry, det har du inte...vad du har är ett par framtida fjortisar!

Har Kalle här nu i alla fall...det är bra..han lugnar ner mig. <3




Godnatt!

Nu ska jag nog sova..börjar bli trött! Har suttit och skrivit på min uppsats om självmord...och jag kan säga att det var svårare att skriva om än jag trodde!

Puss

Ta bort musikprogrammen!



Nej nu börjar jag bli riktigt trött på alla dåliga program som går på tv...sing a long...idol...fan lägg ner! Man vill inte kolla på sånt! Det enda bra med idol är auditions...resten suger rent ut sagt! Och han lilla ungen som är med...vafan är han där för? Jo, han hade åkt ut om inte en massa småungar hade röstat på honom...han kan inte sjunga! Ursäkta om jag låter bitter...men har bara blivit så trött på alla program om musik! Det har blivit så mycket nu...går typ inget annat på helgerna.

Juleetiiid!



Snart är det jul...så mysigt!! Jag längtar verkligen! Vi kommer fira den hemma hos oss...24 personer! Haha men ju fler desto bättre! :) Extra mysigt att Evelina och co. kommer hit! Saknar dem verkligen...i alla fall Eve! Min älskade syster yster! Fick ett sms av henne i tisdags...ett riktigt gulligt! Hon skrev att jag var världens bästa lillasyster...och...jag kan ju inte säga att hon har fel om det! ;) Hah nej då! :) Men hon är min bästa storasyster! Älskar alla mina systrar...men Eve är bäst!

Hihi vi ska köpa en kattunge till mamma i julklapp...hon kommer bli så glad!! Så slipper hon vara ensam också...tycker synd om henne. </3

Show me the money



Show me the money- Petey Pablo <3


Mvg Barn!



Idag när jag kom hem från skolan var det fullt ös i vardagsrummet! Janne spelade Guitarr Hero på nästan högsta volym! Trots volymen lyckades jag somna i soffan, fyfan vad trött jag var!
Efter en stund kom Minna hem med en stor Marabou Amigo till mig, och gissa varför?! Jag fick ju Mvg på matteprovet!! ;D Hade 19 av 20 poäng!! Snacka om att jag blev överaskad och glad!! Tack, Minna! <3

Nyss åt vi mat, bakad potatis, underbart!! Det var riktigt mysigt...tända ljus och allt! Dock förstörde Samuel stämningen lite genom att skrika och försöka få uppmärksamhet...men vad ska man göra? :P
Nu sitter jag här i sängen och har en liten lugn stund för mig själv...Hobbe ligger på min matta och sover, gullunge! ^^

Torsdag

Jag klippte mitt hår idag! Själv! :) Haha toppade bara och formade till luggen..och det blev bra! Så skönt nu när man inte har så slitet hår.. ^^
Tror jag måste färga håret snart igen...ska se om det kanske blir någon ljusare färg...börjar bli lite trött på utväxten! Önskar att jag inte var blond...

Usch, vad jag hatar att vara förkyld! Så jobbigt när man ska sova...det spelar ingen roll om man tar nässpray, för när man vaknar upp mitt i natten är man helt täppt igen i alla fall! Jag kan ju lätt säga att jag tar för mycket spray..!! Kanske inte speciellt bra, jag vet...men det är så skönt när nästäppan försvinner!


I'd rather be with you



I'd rather be with you- Beyonce <3


Hjälp?

Idag var jag hemma från skolan igen...kände mig riktigt seg! Känner mig en aning piggare nu, så jag ska nog till skolan imorgon!

Jag läste om att det är många som lider av deperession utan att veta om det. Några tecken kan vara att man sover för mycket, eller för lite. Och sen att man inte har någon lust att göra saker...man bara vill sitta inne...Så om ni känner igen er, försök att söka hjälp så du kan må bättre! :)

Jag tror att Faj kan lida av någon depression...med tanke på att han inte haft så lätt. Jag tänker inte nämna vad han gått igenom...men vad kan jag göra för att hjälpa till? Jag vill ju inte säga till honom att han bör prata med någon...han kan ta illa upp. Det jag kan göra är att visa honom att jag finns här för honom...men vad mer? Någon som vet något jag kan göra? Vill inte att han ska må dåligt <3

Superstar



Superstar- Cherish <3


Snöö!!



Idag har jag varit hemma hela dagen...och nyss kollade jag ut genom fönstret och såg detta!! Underbara snö! Shit jag tycker det är så mysigt!! Åh jul...jag saknar julen så mycket...<3

Snart ska jag vara barnvakt medan Minna åker till yogan...:) ska se om jag hinner ta en liten dusch också!
<3

Hailie's song



Hailie's song- Eminem <3


Amazonas.



Visst blir den snygg?!! Den är ju inte klar än, men....hittills ser den riktigt...riktigt snygg ut!! ^^ Jag är otroligt nöjd!!
Det är ett slags projektarbete vi pysslar med på grafisk illustration...man ska göra en affisch om något inom Sydamerika, och jag ska göra om Amazonas... det kanske jag sagt förut? Men aa...det är inte bara en vanlig affisch..man får använda sig av vad som helst! Jag ska t.ex. använda piprensare som blommor! :)
Jag tänker inte berätta mer om hur den kommer se ut när den är klar...^^ Det får ni se då!! ^^

Tisdag

Blöt, kall och trött...det är vad jag är just nu! Kom precis hem från skolan...tur att man kan åka buss! Det är jobbigt nog att stå i regnet och vänta på bussen..! Plus att vi hade brandövning idag i skolan, så vi var tvungna att gå ut!! Känns en aning onödigt att göra det så ofta...
Nu måste jag plugga sam..sen ska jag bara ta det lugnt!! Hade verkligen ingen lust att gå upp imorse...låg och pratade i tele med Faj till typ fyra imorse. Aja...som man bäddar får man ligga! ;)


Inget speciellt

Idag har jag varit hemma från skolan, men känner mig piggare nu, så jag tror jag ska til skolan imorgon! Vanligtvis skulle jag ha varit på dåligt humör eftersom det är tisdag imorgon...men enligt Linn så har vi inte foto! Yeyy!

Nu har jag kollat på ett antal "Vänner" avsnitt! ^^ Vet int vad jag ska göra nu...kanske gå ner och sega lite framför tvn...hm..

Til you do me right



Til you do me right- After 7 <3


Du!



Du är en riktig vän! DIG kan jag prata om allt med! Du förtjänar det bästa i livet

Skulle ni?

Japp, jag blir hemma imorgon...hade 38 graders feber och enligt Janne har jag halsfluss. Vi ska ringa till läkarn imorgon så jag kan få penicillin...usch!

Jag kollade på Sanningens ögonblick nyss...Linda klarade sig inte! Jag tror inte att jag heller skulle det...ens själva testet...jag skulle bli jättenervös redan innan frågorna så min puls skulle ju vara jättehög! Men visst...fick man chansen att vinna så mycket pengar...jag skulle nog kanske kunna tänka mig att vara med...man vet aldrig! ;) Skulle ni? Ifs brukar det ju vara väldigt personliga frågor ibland...frågor som kan förstöra förhållanden och skit...njaaa...svår fråga egentligen om man skulle våga vara med..


Snart ska jag nog sova...eller läsa för det första! ;D Godnatt!

One hit wonder



One hit wonder- Lil Mama <3


Söndag



Idag har jag fortfarande ont i magen...och halsen är mycket värre! :( Känns dock inte som att jag har feber...får se om jag är hemma från skolan imorgon eller inte.

Har inte speciellt mycket att skriva just nu.. det har inte hänt något speciellt idag, och tror inte det kommer göra det senare heller. Känns lite tråkigt...
Jag vill köpa kläder! Men jag tror inte jag har råd med det just nu...fan måste se till och skaffa ett jobb snart! Har blivit att man skjutit upp på det hela tiden... Jag får la försöka komma ihåg att göra det nu i veckan!


Sjuk, sjuk, sjuk

Det blev myskväll! Först god mat i vardagsrummet med tända ljus, och sen blev det lite tv-spel! Efter det fick Samuel och Isabelle gå upp och kolla på film tillsammans, medan vi andra kollade på en film i vardagsrummet.
Nu vet jag inte vad jag ska göra...kanske sova lite...men käner mig faktiskt inte så himla trött. Hoppas Kalle kommer upp hit snart så jag kan mysa med han! Min baby!

Imorgon ska jag städa mitt rum lite, om jag har ork vill säga! Annars blir det mest vila...min feber har gått ner nu känns det som, men man vet aldrig hur det är imorgon.
Puss

Caught up



Caught up- Usher <3


Influensa i magen

Godkväll!
Idag har jag inte mått speciellt bra...:( Har blivit jättetjock i halsen och min mage värker! Jag tror att jag har fått en influensa i magen...tydligen många som har det nu. Imorse när jag skulle gå ner för trappen var det som om jag har sprungit ett maraton! Jag blev jätteyr och såg en massa prickar överallt! Trodde verkligen jag skulle svimma!
Sen när jag skulle tvätta hände samma sak igen..fast nu fick jag även riktigt svårt att andas...usch!! Hoppas det går över snart!

Jag har så klart inte gjort speciellt mycket idag...läste precis lite i boken...snart ska vi äta, och tydligen blir det mysmiddag igen! :) Kanske det gör mig på lite bättre humör!

Myskväll!

Ikväll blev det mys! Först åt vi god mat i vardagsrummet med tända ljus...sen fick Samuel gå upp till Minnas och Jannes rum och kolla på film, medan vi andra spelade lite tv-spel ihop! ^^ Efter det började vi kolla på en film som gick på femman, Firewall. Den var faktiskt ganska bra måste jag säga! :)

Nu ska jag nog sova...är jättetrött, och har börjat få ont i halsen...Igen! Känns som jag nyss var sjuk...:/
Godnatt! <3

Boktips!

Jag vill tipsa er om en riktigt bra bok! "Jane Eyre" heter den...det är en liten blandning av "Askungen" och "Pojken som kallades det"! Riktigt bra! Jag har svårt för att slita mig ifrån den, vilket är ganska ovanligt! Läs den! <3

Tydligen ska den även finnas på film, men jag har inte sett den än...det får jag ta och göra någon gång! Ni med!

Dreamin



Dreamin- Onerepublic <3


De tjänar pengar på att folk dör

Jag såg en film/dokumentär idag som hette "Sicko"! Det är en kille som jämför sjukvården i olika länder, och man får se hur dåligt det är i USA! Jag skulle aldrig våga bo där, med tanke på den sjukvården! Varför ska man behöva ha en försäkring för att få sjukvård?! Och visste ni att försäkringsbolagen där tjänar pengar på att neka folk? Det är som att de tjänar pengar på att döda folk!
De berättade bland annat om en kille som råkat kapa av två av sina fingrar...han hade försäkring, men trots det blev det dyrt! Han fick välja att få tillbaka långfingret för 60 000 dollar eller ringfingret för 12 000 dollar! Vad fan är det för skit?!
Sen berättades det även om en liten flicka som fick feber...och hon blev bara sämre och sämre. Hon åkte in på ett sjukhus, men försäkringsbolaget hade inga kopplingar till just det sjukhuset, så hon var tvungen att flyttas till ett annat sjukhus. Flickan hann dö precis när de kom till det andra sjukhuset... :'(

Se filmen, förstå vad bra vi har!

Godkänt!



Idag när jag kom hem såg det ut såhär på vår tomt! De har sågat ner våra björkar...känns lite tomt nu! Fast en fördel med det är att i sommar kommer man kunna sola bättre!

Idag hade vi nationella i engelska! Det gick faktiskt bra måste jag erkänna...det kändes bra i alla fall! Jag skrev ungefär två sidor, så det var lagom! Förhoppningsvis ger det resultatet mig Mvg i engelska A! ^^
Sen hade vi historia...vi gick en och en och pratade med Emma om provet vi hade förra veckan. Jag låg på Ig nivå, men eftersom jag nu kunde svara på en fråga på provet som jag inte skrivit något på, så fick jag G i alla fall! Godkänt är jag nöjd med! Nu har hon även hört från mig att jag inte kan arbeta på hennes sätt...hon tog det bra och sa att det skulle bli förändringar nästa gång! Hoppas att hon håller vad hon lovat!



Tipsy



Tipsy- JKwon <3


Pullagurla??!!



Idag har jag varit duktig och pluggat kulturhistoria. Jag ska skriva minst två sidor om konstnären Caravaggio, och hittills har det bara gått bra! Jag började med det för någon timma sedan, och har redan skrivit en och en halv sida. Nästa vecka ska jag kolla i skolans bibliotek efter lite mer fakta.

Igår firade vi farmor som fyllde 66 år! Grattis! Hon bjöd på lite smörgåstårta, men jag åt inte speciellt mycket av den, eftersom det var en massa kaviar på. Blä! Men det var mysigt i alla fall!
När jag kom hem gjorde jag i ordning lite mackor, eftersom jag inte ätit någon smörgåstårta. Satte en smörklick på Kalles nos också, som ni kan se på bilden, hihi! ^^ Sen satte jag mig framför tvn och kollade på Efterlyst, där de nämnde ett av de mest skumma namn jag hört! Pullagurla! Det var en mördare från Indien som hette så, och eftersom det handlade om mord försökte man tänka sig det allvarliga, men det där namnet...Minna och jag kunde inte sluta skratta! ;D

Efter det kollade vi på True Blood! Jag blev nästan kär i vampyren, Bill, när de satt i bilen och polisen kom! Det låter skumt, jag vet...men det är något sexigt med de där huggtänderna och hans onda blick! Jag blev nästan förtrollad!
<3





Streetwear




Dagens outfit, streetstyle!

Baggyjeans från New Yorker och vitt linne från yria! <3

Throwed



Throwed- Chris Brown <3


Onsdag

Idag hade jag matteprov, och det gick bättre än jag trodde! Klarade av en Mvg fråga tillome!
Snart ska vi åka och fira farmor, som fyller år...mysigt! Hon bjuder på smörgåstårta! Jag älskar det, bara det inte är tonfisk i... Jag hade tänkt att plugga samhälle idag, men det gick inte speciellt bra..imorgon får Minna hjälpa mig med det!

Linn fick igår reda på att vår älskade lärare, Emma, bara är en vikarie! Det betyder att vi inte kommer ha henne i trean! Då kanske man lär sig något för en gångs skull. :)

Get with me



Get with me (remix)- 3rd Storee ft. Joe Budden <3


Vinnare!



Jag vann!! ;D Oslagbar är ordet!


Bra betyg! :D

Idag hade jag utvecklingssamtal, och det gick väl som jag hade förväntat mig! Jag ligger bra till...Minna är avundsjuk på mig för att jag redan har slagit hennes betyg! Vi kollade på betygen från förra året, asso från kurser jag inte kommer ha mer, och jag hade 4 stycken Mvg, 2 Vg och ett G! ;D Great!
Nu ska jag ner och spela buzz mot de andra...eftersom Janne förlorat varje gång så ville han ha en revanch! Hoppas jag vinner igen! ;) See ya!

Dyrt med tåg!

Jag spelade djungelbuzz med hela familjen nyss, och gissa vem som vann! Jag så klart! ^^
Pratade nyss i telefon med Faj, och det verkar vara lite strul med hur vi ska träffas...jag vet inte om jag kommer ha råd att åka ner till Skåne med tanke på att jag måste köpa en massa julklappar och så...hoppas! I så fall skulle jag fråga Evelina och Murat om jag kunde få åka hem till dem, även om de är här över jul, så jag kan vara där ensam med Faj. Han har inte heller pengar, men han skulle fråga sin mamma om han kunde låna lite. Vi måste ju träffas! Det är så jäkla dyrt med tågbiljetter...fan en enkelresa från Katrineholm till Helsingborg kostar typ 700 spänn minst! DET är dyrt!

Help!

Jag blir så irriterad på det fuktiga vädret! Spelar ingen roll om jag plattar håret och använder vax och sprej..det lockar sig i alla fall så fort jag går ut! Hur ska jag göra..?

Wait



Wait- Ying Yang Twins <3


Öppet hus

Usch, jag måste säga att jag är äckligt trött idag! Kunde inte sova inatt på grund av en viss fluga som surrade halva natten! Sen har det även varit en lång dag i skolan... vi hade vår favoritlärare, Emma! Yeey...
Jag somnade en stund i sängen direkt när jag kom hem, och det var underbart! Extra mysigt också eftersom Kalle låg där!
Ikväll är det Öppet hus på Duveholm, så en massa elever kommer vara där och presentera sin linje för niorna. Man behöver inte vara där, så jag stannar hellre hemma! Någon träning blir det nog inte heller idag..har ingen energi alls! Jag får se till att köra extra hårt imorgon istället! :)



Evelina <3

Söndag...hittills har det inte hänt så mycket, och tror att det fortsätter så resten av dagen. Jag pluggade lite svenska förut, och sen ringde min kära syster Evelina mig! Det är alltid trevligt att prata med henne! Tydligen hade hon och Murat funderat på att komma hit över julen, och Minna tyckte även att det lät som en bra idé!
Jag längtar efter julen...det är så mysigt! Och så får man ju julklappar också! Men jag måste säga att jag inte tycker om att öppna dem när alla sitter och tittar på. Jag måste börja handla lite julklappar åt alla andra nu också...stress! Jag vet inte ens vad folket vill ha!

Ikväll blir det träning i en timma...sen tror jag det blir att slappa framför tv!

Long gone missing



Long gone missing- Trey Songz <3


Samsam



Att man kan vara så söt! Översta bilden är från fredags när vi skulle gå och fira Anette! Praktiskt på många sätt...bra att ha när det är mörkt...sött...och det blir mycket roligare att gå! :)
Undre bilden är ifrån igår..han skulle kolla på Hulken för första gången, och var jätteglad och spänd...men lyckades somna innan han ens hade hunnit bli Hulken för första gången..!

Samsam!

<3

Jag saknar dig !

Lördag kväll

Jag kollade nyss på film med resten av famljen. Det blev "Ingen jiddrar med Zohan", haha den var faktiskt ganska ball! En aning sjuk, men vem gillar inte sånt? :)
Nu sitter jag och lyssnar på "Bad things", som jag gjort största delen av dagen haha! Kan inte sluta! ^^

Imorgon får vi se vad som händer...kanske ska plugga lite sam eller svenska. Träna ska jag i alla fall göra! Det är en sak som är säker! :)

Bad things



Bad things- Jace Everett <3

"When you came in the air went out...and all the shadows filled up with doubt. I don't know who you think you are, but before the night is through...I wanna to bad things with you!"

En av bästa låtarna just nu, till bästa serien True Blood! Se serien, lyssna på låten!


Baby

Nu ligger världens mest underbara ängel i mitt knä och myser!

Let's get married



Let's get married (remix)- Jagged Edge ft. Run DMC <3


Fan...

Det är så jobbigt...mamma ringde hit nyss och ville låna pengar av Minna, men Minna hade inga pengar att låna ut. Mamma blev ju så klart spydig och deprimerad...fan, jag önskar att jag kunde hjälpa henne. Jag vet att hon svek oss...men jag vet att hon ångrar det. Jag borde vara arg på henne för allt hon gjort...men jag kan inte. Jag tycker bara synd om henne...med tanke på vad som hände henne när hon var liten, så kan jag inte skylla allt på henne!
Hon har så mycket problem nu...så mycket att jag blir rädd. Man vet aldrig med henne...man vet aldrig vad hon kan göra. Hon har tagit droger största delen av sitt liv, och jag blir rädd att det nu ska bli för mycket. Jag träffar inte henne ofta..sällan jag pratar med henne, men jag vill inte att hon ska försvinna. Om hon ändå bara kunde ta den hjälp hon blivit erbjuden...

Slagsmål..

Jag tog en tupplur nyss, skönt! Vaknade av att Hobbe gav lilla Kalle stryk! :( Kalle kom upp till mig efter en stund och la sig bredvid mig under täcket. ^^ Myspys!
Usch, Hobbe är så dryg! Han ska alltid ge sig på Kalle! Skulle inte förvåna mig om han var typ...maffian i området!

Nu gör jag inte så mycket...har inte bestämt än om jag ska följa med till Anette eller inte... beslutsångest! Ska kanske ta och bränna lite skivor eller något nu...känner mig så...uttråkad!

Glam Shine!



Köpte läppglans igår! ^^ Sån söt rosa och perfekt glans! Dock tycker jag inte den håller så länge...=/
3.5 av 5!


Hallelujah



Hallelujah- Rufus Wainwright <3


Skum lärare!

Usch, idag hade vi beeptest på idrotten! Haha jag blir alltid så stressad! Klarade inte speciellt mycket...fick ont vid nyckelbenet av någon anleding. Jag brukar få ont där när jag springer ibland. Aja, jag slog mitt förra resultat i alla fall! ^^ Hihi just det...vår lärare hade med sin son idag! Åh, han var så söt! Han sprang också lite, och försökte hinna först hela tiden! ^^

Vi hade även prov i Historia idag..och det första vår lärare sa var att vi inte fick lyssna på musik!! :o Jag har hört att man får lyssna på musik...vissa, bland annat jag, kan inte koncentrera sig speciellt bra annars! -.-' Sen lurade hon mig också...hon sa till mig innan lektionen att det mest var sånt som vi hade gått igenom på lektionerna...okej? Jag klarade typ 5 av 15 frågor! Det var en massa grejer som jag aldrig ens hade hört talas om..:s Hon är verkligen skum...jag vill inte ha henne som lärare längre...!

Har precis kollat igenom bedömningarna som vår mentor skickat hem. Jag ska på utvecklingssamtal på tisdag...jag borde inte vara nervös, för det verkade gå bra för mig!

Idag fyller Jannes syster Anette år, så hon ska bli firad! Får se om jag orkar följa med...hon ska ju bjuda på smörgåstårta, haha så det är en lockelse! ;)


Han är...

Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR Eminem! Jag har lyssnat på hans musik i nästan hela mitt liv, och jag tycker fortfarande att hans låtar är lika bra! Jag älskar honom lika mycket som jag alltid gjort! Jag blir så...jag vet inte..det är något med hans musik som får mig att må så bra! Jovisst...hans texter är lite vulgära ibland, men...jag gillar det! Nej jag älskar det! Hans kärlek till Hailie Jade...den är speciell!

Jag kommer aldrig sluta älska honom...han kommer alltid vara en gud för mig! Tyck vad ni vill om mina åsikter, jag kommer inte ändra mig!

Tror ni på spöken?

Jag funderar ofta på det här med andar och sånt...tror ni på det? Jag gör det...asso, jag tror verkligen inte att vi är ensamma. Det finns så mycket vi inte kan förklara...det är så mycket att det är läskigt!
Det finns inga bevis för att det inte finns andar, så man vet ju aldrig! Det är ju så många som varit med om oförklarliga saker, bland annat jag! Jag skulle vilja vara ett medium för en dag tror jag...lite läskigt men spännande!
OCh nu är det ju bevisat att vi människor njuter av att skrämma upp oss själva! Det ger tydligen samma känsla som sexuell upphetsning...hm!

Juicy



Juicy- Candy Hill <3


Tårta!!

Åh, jag är så sugen på tårta!! Idag fyller Linns lillasyster år...så hon får! Ge mig!
Vet inte varför jag är så sugen på det...men fyfan vad gott det skulle vara! Prinsesstårta...kan ingen jag känner fylla år snart?

Trötter

Jag kom nyss hem..kort dag men är ändå jättetrött! Testade att äta ett helt paket med drucsocker imorse..det hände inget speciellt. Trodde att jag skulle bli hyperaktiv!
Försöker plugga lite, men det går inte speciellt bra..kan inte koncentrera mig. =/ Om en stund tänkte jag träna...men funderar ganska starkt på att sova en liten stund först!

Ikväll är det Fringe på tv, det måste jag se! Tycker den där professorn är så härlig haha!
Puss


Linn tyckte de där ögonen såg ut som mina! xD





Ibland suger skolan

Haha jag ritade ögonen...Linn tyckte det såg ut som mina! Haha kanske hon har lite rätt i det..:P

Kom hem sent idag igen...Linn skulle vänta på Sebbe efter skolan, och för att hon inte skulle behöva vara ensam så stannade jag kvar i skolan med henne. Stod sedan och väntade i evigheter på bussen, den hade gått sönder... men det kom en annan buss och plockade upp oSnart ska jag träna..skönt!

 Ikväll ska jag och Minna kolla på den nya serien True Blood, åh jag älskar den! Vampyrer är vackra!


Bang it up



Bang it up- Ciara <3


Linn



Pricken själv! ^^

Booty Music



Booty music- Git Fresh <3


Orkar inte med dig..

Jag förstår mig inte på min lärare ibland...hon förväntar sig att vi ska plugga på lovet och lära oss typ allt om medeltiden?! Nej tack! Nu är det bara tre dagar kvar till lovet...jag har försökt öva lite, men kan fortfarande inte speciellt mycket. Ingen i klassen vet ens vad vi ska kunna! Allt hon har sagt är att läsa allt i boken och kolla våra anteckningar...inte speciellt mycket anteckningar vad jag kan se... och en jävla massa text i boken! Faktatexter om saker som vi aldrig ens gtt igenom!
Asso jag orkar inte...jag orkar verkligen inte plugga...i alla fall inte idag...slutade vid fyra...vill bara ta det lugnt nu ett tag...

Jag vill inte ha kvar Emma...hon är för mycket... Hon kan inte undervisa! Om du tänker undervisa oss..gör det på rätt sätt!

Rosa anka!



Haha visst är den söt? Och det är jag som har gjort den!! Det är någon slags frigolit jag gjort den av...har satt dit de olika delarna med limpistol och lite ståltråd. Läckert! Jag gillar fåglar och ankor...de är fina! ^^




Fly like me



Fly like me- Chingy <3


Stress!

Usch, jag känner mig stressad! :( Har en massa läxor att göra...ska snart vara lite barnvakt...måste hinna träna innan! Jag hatar måndagar...

Listen...

To the people I forgot...you weren't on my mind for some reason, and you probably don't deserve any thanks anyway...

Can't let you go



Can't let you go- Samantha Jade <3


Ännu mer renovering!

Nu har jag bytt bokhylla med Isabelle...nu är det mycket snyggare i mitt rum! Den passar in eftersom den är svart! ^^ Satt nyss och kollade igenom vad jag skulle ha kvar och vad som skulle slängas... Det var en massa block och pärmar som jag aldrig använde...det slängdes! ^^

Jag hittade min gamla dagbok som jag inte skrivit i på jättelänge! Åh, jag måste läsa den ikväll... det är alltid kul att läsa vad man kände och tänkte för några år sen! ^^ Gamla förälskelser som man nu är förvånad över att man hade...:)



Bodaborg!

Oh, jag hade störtkul igår! ;D Men lagen blev inte som vi hade bestämt först...det blev istället jag, Minna och Emma mot Janne, Andreas, Anton och Isabelle! Och gissa vilka som vann...sistah power!! Vi klarade av 9 rum, medan de andra bara klarade av 4 (med vår hjälp!)
Det var halloween tema där, så ja...vi blev skrämda ett antal gånger! Bland annat så var man tvungen att gå in i ett mörkt rum...man skulle hitta några siffor i mörkret. Haha så stod det två person som var utklädda där i mörkret! Fyfan vad jag blev rädd när de blinkade med en liten lampa! Så sa MInna och Emma åt mig att gå emot dem och försöka hitta några siffror...haha så jag gick emot dem, men så var det helt plötsligt bara en vägg där! xD Värsta scary! Men efter en stund kände jag att man kunde gå in som i ett annat litet rum där...haha vad ballt det var! ;D

En annan bana var som en rymdfarkost...man gick in i första rummet, och så fort dörren stängdes gick ett larm igång! Haha det var meningen att man skulle stänga av larmet på ett speciellt sätt, men jag fick ju panik och bara skrek "Stäng av larmet!!!" Haha så Minna fick panik på grund av mig, och bara tröck på en knapp! Så det blev rött och vi var tvungna att göra om den...:P Vi gjorde om den där banan ett antal gånger...men sen kom det en som jobbade där och gav oss lite ledtrådar, som tur var!^^

Åh, vi fick jättegod mat...tacobuffé! Och till efterrätt fick vi glass...chokladpudding och grädde! Eftersom det var gratis tog man chansen! ;) 

RSS 2.0