Final curling

Inatt klockan 01.15 kommer jag, Jonas och Said vara fastklistrade framför tvn- Final i curling damer! ;o Oh jag känner mig så peppad! Heja Sverige!!

Som jag sa tidigare blev det idag en liten tur på stan med Fofo, och jag var bara tvungen att köpa ett par gryyymt snygga och sköna skor! Dock är det helt fel väder för dem, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller hur man nu brukar säga. :) De kostade bara 200, men även om jag faktiskt själv hade pengar envisades Fofo om att jag skulle låna pengar av henne, haha sötnos! :)

Puss och Kram


Bowling

Igår blev det bowling med Fofo och Amira, och gissa vem som vann! ;) Höhö, jag har ju övat lite på wii... Appropå Wii så har vi nu ett nytt spel, och det är inget annat än gamla hedliga Mario! Själv har jag dock inte hunnit testa det än..
Snart ska jag och Fofo ner på stan i detta äckelväder. Härliga tider! ;p Jag måste köpa en ny foundation, mascara och fylla på min mobil. Det var månadens studiebidrag haha! 300 av dem ska ju även på måndag gå åt busskort.

Puss och Kram

Man kan inte ha koll på allt

Min måndag har varit alldeles lagom effektiv! Började dagen med naturkunskap B... aggregationstillstånd! Det är ett ord jag nyligen lärt mig, trots att jag kanske egentligen bör ha kunnat det sen högstadiet. Men man kan ju inte hålla reda på allt! :)
Jag har även hunnit ta en liten promenad till stan där jag hämtade ut nya p-piller och sen försökte mig på ett nytt prov i trafikteorin. Det gick väl lite halvdant... Får hoppas på ett bättre resultat nästa gång. :) Eftersom varken Anna eller Batu var inne under tiden jag var där kunde jag inte få svar på en fråga gällande motorvägar. Fick helt enkelt fråga Said om den saken, som förklarade riktigt bra faktiskt. Dock fick jag aldrig något svar på min följdfråga...jag är väl aningen trög antar jag, haha!! x) Men som sagt, man kan ju inte ha koll på allt...

Puss och Kram

Det är vad jag kallar söndag

En riktigt nördig tvspels-dag är vad det har varit idag! :) Tillsammans med Isabelle, Said och även ibland Samsam har jag suttit fastklistrad framför tvn med en kontroll i handen. På toppen av allt det här, en hel del onyttigheter! Det är vad jag kallar en mysig men samtidigt väldigt underhållande söndag! ^^ Denna kväll får avslutas med lite film på Vingåkersvägen, myspys!
Annars vill jag säga att jag är ordentligt laddad för årets sportlov, dock utan något sportande för min del tyvärr... Jag känner mig såå aktiv! Höhö, nej jag håller mig till Nautilus! :) Resten av lovet kommer nog att ägnas åt mycket mys och plugg. Smart som jag var sa jag till Bernt att jag skulle kunna göra provet veckan efter lovet... hm!

På torsdag blir det en liten tur till frissan..weeoo!

Puss och Kram


Alla <3 Dag

Hoppas alla haft en mysig alla hjärtans dag! :) Kanske någon som fick något fint i present? ^^ Själv fick jag en stooor bukett med rosor av min älskling! *Puss på kinden!* Vi hade en liten filmkväll först hos Jonas..stackaren kan ju inte vara helt själv medan alla andra myser. :) Sen gick vi hem till mig och fortsatte kvällen med, jaa..ännu mer film! Det blev nog lite sent kände jag imorse...

Idag var vi och kolla på Madam under jord med klassen. Jag kan ju inte säga att den var dålig, men inte direkt den bästa jag sett. Kanske jag hade uppskattat den mer om vi hade fått en liten paus, den var ganska seg... och platserna var väl inte de mest bekväma heller! Men men! Den dög! ^^

Nu blir det en lång dusch och sen lite tv tror jag...kvällens underhållning...

Puss och Kram

Protest!

Nej, vet ni vad! Nu skiter vi i om jag har ont i halsen...idag börjar dans på DUD igen, och det får jag ju inte missa! :) Imorgon blir det även min lilla dansgrupp och efter det träning. Sjukdomar kan ta sig i arslet!

Vill inte vara sjuk mer

Jag hatar att bli sjuk! :( Man hamnar efter en massa i skolan, vilket leder till stress! Och att sitta hemma utan att kunna gå ut är ju inte heller speciellt kul... Har hela dagen suttit och degat...ingen energi över huvud taget! -.-'
Men imorgon ska jag till skolan. Jag skiter i hur dåligt jag mår! Nu får det vara nog med förkyldningar!
Said den jäveln är och tränar nu...jag vill också... blä!

Puss och Kram

Enta Eih



Enta Eih- Nancy Ajram <3


Det var ett tag sen

Nu har mamma fått reda på om förlovningen, så hon vill att jag och Said ska komma över imorgon så hon får gratulera ordentligt. :) Jag trodde faktiskt inte att folk skulle ta det här så bra som de gör, men det är ju bara en positiv sak egentligen. ^^ Vi får köpa med oss lite fika som vi alltid gör när vi ska hälsa på hos lilla mamma!
Jag har funderat lite på när jag ska träffa pappa igen...det var ju ett tag sen nu. Minns faktiskt inte hur många år det har gått. Självklart vill jag träffa honom snart, men ändå är jag ganska rädd för det... kommer jag känna igen honom? Usch, jag får nästan rysningar... det skulle kännas så konstigt att krama om honom igen. Jag saknar min pappa...

Ikväll ska jag nog vara hos Said lite...jag ska tvinga honom att ha en "Jönssonligan" kväll med mig! :) Han gillade ju "Sällskapsresorna", så detta borde han ju också tycka om. :) Oh, kommer ihåg när jag var liten och alltid tittade på det med pappa, om och om igen. Pappa är, eller var, ju inte så olik Vanheden till både utseende och beteende! :) Nostalgi...

Puss och Kram


Träning med nära och kära

Halva veckan avklarad...nu är det bara resten kvar, och sen är det bara att börja om. :) Det där kanske lät en aning deprimerande, haha! Men det blir ju vad man gör det till. ^^ På fredag ska Said och Foffo börja träna, något jag ser fram emot! Mycket roligare att träna med nära och kära. :) Förhoppningsvis är det inte så mycket folk på fredagskvällarna som det var i måndags... JAg hatar att behöva stå och vänta på maskinernar, och vi ska inte tala om löpbanden! Upptagna hela kvällen! Hoppas på att snön kan försvinna snart så jag kan våga ge mig ut på promenader igen.
Men nu vill Rabbis son Mustafa kolla på tv, så jag kan inte skriva så mycket mer nu...

Puss och Kram

Känner mig inte så säker på bussen

Måndagen avklarad utan problem, och jag känner mig så himlans glad! :) Nu sitter jag i bildsalen och väntar på att bussen ska komma och hämta upp mig. Oh, jag måste bara säga att jag hatar att det ska vara så halt på bussen! Jag, som ofta får stå upp på bussen om mornarna, måste nu för tiden hålla i mig extra hårt för att inte halka eller ramla omkull, eftersom chaufförerna har en tendens att gasa på ganska mycket i kurvorna!!

Ikväll blir det träning, och förmodligen ska väl Said med och skaffa träningskort. :) Efter det blir det nog att bara ta det lugnt framför tvn och lösa lite korsord. Oh det kallar jag kvällsunderhållning!

Puss och Kram

RSS 2.0