Att jag kunde känna något sådant...

Det var inte som vi trodde...vilket egentligen är positivt, men ändå vet jag inte riktigt vad jag känner. Är jag glad eller ledsen? Lättad eller sorgsen? Det är nog lite av båda tror jag, om jag känner rätt. Jag måste säga att jag själv är väldigt förvånad över mina känslor och tankar om detta... Det var inte alls såhär jag trodde det skulle bli.
Jag får bara hoppas på att detta elände försvinner från min kropp så jag slipper gå till någon läkare och ta blodprov. Blir ju yr bara jag tänker på det... :( 
Ikväll blir det nog en liten utgång med Said tror jag... och samtidigt ska jag lämna lite musik till Bruce! :) Stackarn har väntat på det ett tag nu. Kvällen kommer nog dock inte bli speciellt lång, eftersom jag imorgon ska städa på Harrys efter allt partande ikväll. Samma sak på söndag! :) Denna gång får jag hoppas på att det inte finns några spyor! Urk...

Puss och Kram

5 månader

Idag har det varit vi två i 5 månader :)

Smärta

Mitt huvud snurrar, hela min kropp nästan ömmar och är som spaghetti och ibland kommer lite illamående...och ovanpå allt det där ligger en gnutta sorg, som jag knappt ens skälv kan förstå finna där. På fredag ska jag tillbaka och kolla upp vad jag och vissa andra anar att det kan vara. Vilket svar jag än får kommer jag inte bli riktigt nöjd. Snart ska jag i alla fall till skolan och uthärda en lång och ganska tråkig dag...sen ner på stan och lämna in Cv, kanske göra teori, köra och till sist dans. Jag kommer sova gott i natt!!

Puss och Kram

Jag minns inte dig..

Bara två veckor kvar till påsklovet, men ovanligt nog sitter jag inte och räknar ner dagarna. Kanske har jag insett att det bara får tiden att stanna till. På lovet kommer i alla fall Eve och resten av the Özbalcis! :) Jag gissar på att Murat fortfarande är lika barnslig...ingen idé att förvänta sig något annat, höhö! Men jag gillar dig ändå, Murat...utan den där barnsligheten hade du ju inte varit du. ^^ Då får de ju träffa Said också! Jag vet inte riktigt vilket som gör mig mest nervös...att de får träffa honom, eller att han får träffa dem. Vi har iaf bestämt här hemma att den veckan ska Said få komma hit och laga lite libanesisk mat åt oss alla, så då kanske han lyckas göra ett gott intryck på dem, haha! Jag tror nog att iaf Eve kommer gilla honom oavsett om han kan laga mat eller inte. :)

Tydligen går det en tjej i min naturkunskapsgrupp som jag umgåtts med när jag bodde på Näsnaregatan. Det var ett tag sen, så jag var tyvärr tvungen att erkänna att jag inte kände igen henne riktigt. Dock berättade hon om en massa saker som vi gjort tillsammans... det är saker jag minns att jag gjort, men inte med henne! Gud vad hemsk jag känner mig! Jag minns nästan alla andra som bodde där, men inte den flickan... Hur illa kan det vara?! Aja, kul att hon kände igen mig i alla fall! :)

Puss och Kram

Melissa Horn- Sen en tid tillbaka

Jag fick ett litet låttips av Bosse för ett tag sen... En låt som han tyckte påminde om mig! Sant! :p

Melissa Horn- Sen en tid tillbaka

Sen en tid tillbakaSen en tid tillbaka har jag varit trött, försökt att vara allt på samma gång.
Det är så mycket man kan göra, och borde, och vill..mitt i allt så ska man räcka till.
Sen en tid tillbaka har jag varit tom, försökt att hitta spår som leder rätt.
Ja det finns så mycket måsten, att vara bra på det man kan...och mitt i allt så ska man vara sann.

Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler... och samlat damm på min guitarr.
För allting jag skriver, det blir ändå för kort, och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort.

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst, försökt att känna efter hur det känns.
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van, men jag har tröttnat på att vara likadan.
Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag, och försökt att vara nån till lags.
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där, och snart så har man glömt vem man är.


Sandora ja Sandora...

Ikväll blir jag barnvakt, och förhoppningsvis får jag sällskap av Ricko. Kanske man kan baka något? :) Jag känner mig ganska sugen på något sött... något med choklad i alla fall!

Vi hade besök idag på engelskan av två missionärer från Amerika. :) Väldigt intressant måste jag säga! Jag fick bland annat svar på en fråga jag haft ganska länge när det gäller skolorna i Amerika... Det är nästan precis som i filmerna! Det är tydliga grupper som håller ihop. Turligt nog har vi inte det så i Sverige. Självklart har vi ju små grupper, men det är inte lika synligt som där tydligen. Vi är lite mer neutrala! ;)

"Sandora ja Sandora..." :) Det är vad Saids mamma brukar gå omkring och sjunga hemma ibland. Sandora har blivit mitt nya smeknamn där borta! Jag gillar det... :)

Puss och Kram


Min



Någon dag...


Utmattning



Oh, jag känner mig så utmattad...kroppen är seg, jag har ansträngt ryggen allt för mycket... Men ändå känns det riktigt skönt! Det spelar ingen roll om jag är sjuk eller bara allmänt trött, jag ger ändå 100% på dansen...ja, tills dess att kroppen verkligen säger ifrån vill säga. :) Said får ta och ge mig en ryggmassage ikväll!
Jag undrar hur det kommer gå imorgon på projektarbetet. Det känns ganska bra hittills...dock finns det vissa i gruppen som har lite svårt att lära sig, och framför allt- ge energi! Jag får helt enkelt peppa dem extra mycket i fortsättningen. Det är ju inte speciellt långt kvar!

Naturkunskapsprovet är nu gjort och jag blev inget annat än nöjd med resultatet. Fick nästan VG, vilket min lärare tyckte var förvånat bra gjort av mig med tanke på att jag från början låg så långt efter. Det känns bra!

Ricko har förresten äntligen kommit till stan för att hälsa på! :) Tyvärr kunde jag inte träffa honom idag..hade fullt upp! Vi får se hur det blir imorgon...tror inte vi kommer hinna träffas då heller, ty jag kommer ju inte hem förrän runt sju-tiden. Men är du kvar på fredag...då ska vi avsolut träffas, och jag förväntar mig en stor kram! :)

Nu ska jag sova lite tror jag...det blir en lång dag imorgon... Ibland undrar jag själv hur jag orkar..?

Puss och Kram


Studentförberedning

Äntligen, äntligen, äntligen har jag fått min studentmössa! :) Grymt snygg måste jag säga att den är, men allvarligt...ska den sitta så? Fler i klassen, bland annat Linn, har samma problem som jag. Alltså den sitter precis lagom tajt, men den sitter över öronen så man ser nästan ut som en liten smurf..! Aja, kanske man kan fixa det på något sätt... :) Minna brukar vara lite påhittig! Appropå studenten har jag nu börjat kolla på studentklänning. Minna lyckades hitta en hel del bra sidor på internet. Ikväll ska hon och jag kolla igenom dem extra noga så jag kan bestämma mig för en...jag försökte kolla lite igår, men det fanns ju så himlans många fina! :) Sen måste man ju kolla underkläder och skor också..ooh vad roligt! Lycka! ^^

För tillfället sitter jag nu hemma hos Said och ja...gör inget speciellt. Pricken själv är i Örebro just nu..kanske han lyckas få ett jobb där. :) Hoppas på dig älskling!

Vi har nu börjat med tryck på tyg i skolan, men jag har ingen aning om vad jag vill trycka! :o Gärna något snyggt foto...en söt bild på Kalle kanske? Eller en bild på mig och Said? ^^ Måste också hinna köpa någon stor t-shirt att trycka på!

Kanske man ska ta och äta något snart? Jag ska ju faktiskt träna ikväll!


Music make you lose control

Äntligen kommer jag få stå på scen och dansa till en av tidernas grymmaste låtar! Lose controll med Missy Elliott! Oh jag känner mig så lycklig! Vill dansa på DUD varje dag nu! :) Appropå dans kan jag ju glatt och stolt berätta att projektarbetet går lyckat framåt. Anja har till och med redan bokat aulan för uppvisningen. Dock har jag inte fått reda på tiden än riktigt... vilket kanske jag bör ta reda på!

Ja, här sitter jag med ett glas jordgubbsläsk och känner mig allmänt bekväm. Jag har planerat att sitta framför tvn halva natten och bara vara onyttig. Godis! :) Någon utgång blir det nog dock inte..det sparar jag till nästa helg. Då ska ju Said iväg på kryssning med grabbarna, och jag som itne kunde hänga på eftersom jag bara är 18 år, måste väl också få roa mig? :)

Puss och Kram

...

Engelskan är klar, jag är barnvakt och har allmänt tråkigt! Vad ska man göra? Jag skulle vilja gissa på att det blir tv resten av kvällen. Oh vad segt allt ska vara...

RSS 2.0