Lördag kväll

Vad kan man göra en kväll som denna? :) De andra ska kolla på melodifestivalen som vanligt...vet inte om det går något annat bra på tv ikväll. Annars får jag väl sitta här vid Minnas dator istället och loda mig...:)
Vi åt nyss jättegod mat! Tacopaj number one! Det negativa med tacopaj är att man ofta råkar proppa i sig en aning för mycket...känner fortfarande att jag knappt kan stå rakt, hehe! :)

Jaaa...jag har väl inte gjort speciellt mycket idag. Jag har städat rummet lite och läst SOLO... jag gillar verkligen att läsa såna tidningar! Vecko revyn är nummer ett på min lista, men SOLO duger också. :) Skulle vara riktigt kul att jobba som journalist på en tjejtidning, jag som gillar att skriva. Funderat på att starta en egen ganska länge nu... får la se vad som händer i framtiden! 

Puss och Kram

Magical



Magical- Jessica Mauboy <3

En söt liten visa



"Katten har en vän, bollen heter den. Sjung den om igen..."
Jag har fått den visan på huvudet, så jag går omkring och sjunger den hela tiden! -.-' Visan är från Monsters Inc för er som inte visste det, hehe! :)

Det blev segt igår! Samuel somnade ganska tidigt i soffan, och sen gick Isabelle ner och la sig... jag vågade inte bära upp Samuel, så fick ligga i soffan och sova jag också. Minna och Janne kom hem senare än jag hade förväntat mig, ty de skulle även efter bion ut och ta några öl.
Så där låg jag och Samuel i en varsin soffa och sov som grisar när de äntligen kom hem! Vet inte vad klockan var då, men det var i alla fall efter tolv.
Jag gick upp för att lägga mig, men kunde av någon anledning inte somna om, så jag låg och pratade en stund med Evelina i telefon! Trevligt, trevligt!


Idag har jag städat rummet lite smått, och som belöning får jag äta choklad ikälll, hihi! :) Känns skönt att man kommit igång att träna ordentligt, så man slipper få ångest under helgen när man proppar i sig en massa gott.
Jag har fått mer utslag! Denna gång ploppade de upp på min höft! Usch, jag får verkligen rysningar bara jag tänker på det... det ser ut som en massa små myggbett som sitter tätt intill varandra. Blä! Kliar gör det också! :(

Puss och Kram

Barnvakt

Ja...som jag nämnde förut så är jag barnvakt just nu. Både Samuel och Isabelle sitter nere i vardagsrummet och kollar på bolibompa, så det är ganska soft för tillfället! :)  Hoppas bara Minna och Janne kommer hem innan Samuel ska sova...har verkligen ingen lust att lägga honom. Det blir bara en massa tårar och skrik, eftersom han har svårt att sova när inte mamma och pappa är hemma. Det är förståeligt! <3

Förflyttade mig just till Minnas laptop, som inte är lika seg som Isabelles dator! Jag saknar min dator...och jag vill ha pengar så jag kan köpa en ny. :/ Men det sker nog inte förrän i sommar... men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge? :)

Puss och Kram

Soldier



Soldier- Eminem <3

Nya skor :)

Godkväll, gott folk! Nu är det fredag igen, och jag har avslutat min vecka perfekt med att köpa ett par grymt snygga skor från Belle's shoes! :) De kostade 199 kronor, men Minna betalade hälften eftersom jag är så snäll och är barnvakt idag igen, så att de två ensamma kan gå på bio. Tyvärr kan jag inte visa här hur skorna ser ut, eftersom jag inte sitter vid min dator... kan inte föra över bilder från min mobil till den här datorn utan att först behöva installera en massa skit. Men jag kan i alla fall säkert säga att de är snygga! De är bruna också...vilket jag aldrig trodde jag skulle kunna köpa någon gång! :o

<3

Du gör mig glad...

Heartbeat



Heartbeat- Pharell ft. Nicole Scherzinger <3

Försvinn snö, försvinn!



Jag måste tyvärr informera er, mina få men kära läsare, om att min dator för tillfället är sönder av någon konstig anledning. Jag har ingen aning om vad som hänt, men det är något windowsprogram som försvunnit bara sådär! Man kan installera om det, men grejen är ju den att vi inte ens kommer in på datorn. Positivt nog känner Janne en kille som kan mycket datorer, och som ska kolla på den nu! :) Hoppas det löser sig! Även om jag hatar min dator, så älskar jag ju den...min vardagliga kompis! :)
Så fort jag fått jobb och pengar ska jag lätt köpa en ny dator!

NU! Nu känner man att våren är på väg! Jag blir verkligen glad när solen tittar fram och man verkligen ser att all snö är på väg att smälta bort. Blir inte ni? :)
Imorse när jag skulle till bussen var det dock väldigt halt på vägarna...var nära på att trilla på ändan ett antal gånger! Tur att jag inte tog på mig mina SNYGGA stövlar, hihi!
Just nu är jag barnvakt åt Samuel, ty Minna är på yoga och Janne är på bandy. Snart tror jag Isabelle också ska sticka...hon ska sälja korv med farmor haha! Hon kommer nog säkert stå där hela sitt liv tills hon är 70 år, och sälja korv. Hennes drömyrke? ;)


Jag fick tillbaka min uppsats om slotten, inom kulturhistorian, och gissa vad för betyg jag fick!? Mvg så klart! Ett solklart Mvg! ;D Jag måste säga att jag är stolt över mig själv! Jag behöver knappt anstränga mig för att få så betyg..^^
Magda tyckte även om mitt självporträtt, och jag kan ju faktiskt inte göra annat än att hålla med henne om att den blev riktigt snygg! Självförtroende på topp!

Puss och Kram

Rain



Rain- SWV <3

Lilla gris



Vaknade upp imorse och såg denna lilla gris ligga på min skrivbordstol och snarka..^^ Mysigt!

Några extra timmars sömn imorse, men har ändå känt mig en aning trött. Blev ännu tröttare efter besöket hos skolsyster..jag och Linn skulle kolla våra kliande utslag, och fick ett varsitt allergipiller som skulle dämpa klådan en aning. Det gjorde den verkligen! Men den gjorde även så att båda vi kände oss helt yra och lulliga. :s Kunde ha trott det var lugnande piller hon gav oss haha!
Hon kunde inte direkt säga vad det var som gav oss dessa utslag, men jag fick en tid till skolläkaren. Jag ska dit imorgon, så får vi se om hon kan kolla vad det är.


Blev hämtad av Janne efter skolan, ty han skulle skjutsa mig till Willys. Jag hälsade på Mattias (butikschefen), och frågade när man fick reda på om sommarjobbet. Jag skulle ringa honom i nästa vecka, eftersom de då skulle börja kolla på alla sökande. ^^ Jag måste ha jobbet!

Puss och Kram


För en fräschare mun!



Den här är riktigt bra faktiskt! Man känner sig extra fräsch i munnen efter sköljning, plus att den inte är lika stark som den blå! :)

Listerine total care - 5 av 5! Tummen upp!

Semla!



Aahh vad gott det ska vara! Nästan så att jag vill ha en till! ;D Men nej, nu ska jag låta bli...har inte tränat på flera dagar nu. Vi skulle egentligen gå idag, men det blev så sent...orkar inte såhär sent på kvällen, sorry! <3

Puss och Kram


My house



My House- Cassie <3

Fettisdagen!

Tjo igen!
Kom nyss hem efter en liten kort promenad till Ica. Jag fick pengar av Janne så jag kunde skicka brevet och köpa mandelmassa & vispgrädde. Fettisdagen idag ju! Det betyder SEMLA! (Eller som Samuel kallar det, Slemma!) Jag älskar verkligen semla...det är otroligt onyttigt med all grädde, men snuskigt gott! ^^

Din bild kommer på onsdag enligt kassörskan! <3


Jag har städat mitt rum lite smått, så det ser lite fräschare ut än förut i alla fall. Inga kläder eller skolböcker på golvet längre, hehe! I helgen ska jag vara lite mer noggrann och dammsuga! Kanske till och med svabba golvet, om jag orkar! :)


Puss och Kram




Sent ute



Lite sent, jag vet! Men jag började med den innan lovet faktiskt...gjorde klart den idag. :) Haha jag kan ju alltid ge den till någon nästa år? Vem vill ha? ;D

Idag skulle vi ha slutat halv ett, vilket jag tyckte var tidigt, men istället fick vi sluta halv tolv! :o Fatta vad skönt!
Så när jag kom hem åt jag lunch, och satte mig sedan och gjorde lite engelska. Vi ska ha en redovisning imorgon om ett land. Jag och Linn ska berätta lite om Indien! :)

Har pratat ut lite med Faj om allt, och det känns bättre nu. ^^ Han kommer inte glömma mig, och han tycker om mig trots allt...<3

Eve, har ni skickat över pengar till Minna eller? Jag har inte kunnat skicka brevet än...har inga pengar för tillfället! Ska försöka skicka idag. <3

Nu ska jag städa rummet lite, och senare ut på promenad med Fruttis och Myzan! :) Skönt, men kallt! När ska vintern komma till sitt slut?! Våren, jag saknar dig!

Puss och Kram



Han är..



En stor idol, en livsstyrka. Det är vad Eminem är för mig. Det låter kanske larvigt, men det är sant...hans musik har hjälpt mig en hel del genom mina svåra år.
Det är många artister som tilltalar mig, men Eminem kommer alltid ligga på topp för mig.


"Sometimes you feel tired, feel weak. And when you feel weak, you feel like you wanna just give up. But you gotta search within you, and gotta find that inner strength, and just pull that shit out of you, and get that motivation to not give up, and not be a quitter...no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse."

När känslorna tar över



Ibland går man in i väggen... den vägg som är fylld av ånger, minnen och känslor. Det blev en del tårar förut, och jag tänkte att jag kanske inte var så stark som jag trodde... jag ändrar den tanken nu. Jag vet att jag är stark, men alla har vi väl svåra stunder. Det är svårt att gå vidare när allt blivit så annorlunda. En liten sak kan ändra tillvaron totalt, vilket ibland kan vara ganska läskigt. Ärligt talat vet jag inte riktigt hur jag ska göra för att ta mig vidare...jag har fastnat i mina känslor, men jag vill ändå inte släppa taget.

Vad gör man när man känner sig totalt förvirrad? När man vill hitta en utväg, men ändå vill man stanna kvar i eländet? Jag vet att det inte är likadant längre...undrar om det någonsin kommer bli det. Jag vill honom all lycka...det är sant! Men jag vill att han ska hitta den lyckan hos mig... han nämnde fest och inom en sekund rann en tår. Jag är rädd för att han redan ska gå vidare och hitta en ny kärlek.

Jag kommer aldrig glömma

Welcome to Detroit city



Welcome to Detroit city- Trick trick ft. Eminem <3

Lyckad första dag

Okej, igår lät jag väl ändå ganska positiv om att skolan skulle börja igen? Nu tar jag tillbaka det! Kunde inte sova inatt, somnade typ halv fem, så var ju inte lite trött imorse! :( Har därför varit på ganska dåligt humör hela dagen...

Stackars Myzan har fått öronnflammation...<3 Hoppas det blir bättre! Men då betyder det att det inte blir någon promenad idag hoppas och tycker jag! Jag har verkligen ingen ork...jag vet att jag lovade, men jag hade inte planerat att ligga och vrida mig i sängen tills det bara var två timmar kvar. :( Vet även att du var vaken längre än jag, men jag är inte lika morgonpigg som du är. :) <3

Ne, nu ska jag faktiskt lägga mig och vila till lite musik... godnatt!
Puss och Kram

Go too far



Go too far- Jibbs ft. Melody Thornton <3

Åh, du heliga...



Japp, nu är Samuels nya rum klart och han har redan flyttat in! Måste säga att det blev riktigt mysigt! Men jag gissar på att redan imorgon kommer det vara leksaker över halva golvet haha! ^^ Han verkar tycka om rummet i alla fall!

Söndag, vilket betyder godis för min del. Det har varit ett riktigt skönt lov, men imorgon börjar skolan igen...usch! Nee...inte helt usch, kommer bli ganska kul att träffa Bosse igen i alla fall! :)
My ville dra med mig ut på promenad idag, men nej! Inget ska komma ivägen för min slappsöndag! Det är ju min heliga dag! :o


Strax ska jag äta, och sen måste jag gå ner till Ica och köpa ett kuvert...ska skicka bilden jag gjorde till Murat. Bra att han blev nöjd med den!
Kanske ska vara med Fruttis och Myzan sen en stund också..får la se vad som händer!

Puss och Kram

Beställning avklarad!



Varsågod, Murat! ^^

Sexy Moves



Sexy Moves- Blero <3

Äkta kärlek...:(



Jag ÄLSKAR Grey's anatomy!
Hade inte sett det på ett tag, men kollade på det nu i veckan...jag kan allvarligt inte sluta tänka på allt med Izzie och Denny..jag blir ledsen när jag tänker på det! Blev ju så glad när man såg hur mycket de älskade varandra.. Fan att han skulle dö...och att hon ska se honom som spöke...:'(


Igår var det trevligt, och äntligen fick jag träffa Tobbe! ;D Jag har inte gjort så mycket idag...mest suttit framför tvn, kollade bland annat på Rambo. ^^
Vi åt pizza nyss, så jag känner mig aningen proppad för tillfället..jag som hade tänkt att stoppa i mig hela pizzan..kunde bara få i mig tre fjärdedelar..!
De andra ska kolla på Melodifestivalen ikväll, så jag får sitta själv och kolla på filmen "Hot chick"...den verkar faktiskt ganska kul! ^^

Jag lovar inget, Murat, men jag ska försöka få till den som du vill ha den..;p Ni får skicka till min mejl ett exempel på hur texten ska se ut!

Puss och Kram

Pinsamt

Jaa du Eve..du är allt pinsam när du är full...^^ Haha nej då, men det kan jag vara...om det blir för mycket vill säga! Det mest pinsamma jag gjort på en fylla...hmm, vad kan det vara? Jag minns faktiskt inte...har inte festat så mycket på senaste tiden... hahaha jo nu minns jag! Detta var längesen! Tror det var på valborg, och jag var nere på djulö med Myzan, Frida och Larsson... jag blev alldeles för full! Det kan jag lugnt säga! Vi hade gått hela djulöallén på väg hem...så fanns det två små bänkar utan ryggstöd. Haha jag satte mig ner där, och inom en halv minut hade jag ramlat baklänges ner i diket! Shit, det vill jag helst inte minnas! Jag hade verkligen ramlat bakåt med benen rakt upp och gjort en bakåtkullerbytta! xD HAhaha! Nej gud vad pinsamt... bra att man kan ha lite mer kontroll nu för tiden! :) Nu blir det mer dans när jag får i mig alkohol!

Best best



Best best- Missy Elliott <3

Jävla..

Asso det är sjukt...i flera dagar har det kliat i min hårbottnen och nacken..trodde det var en hårspray jag inte tålde, men vaknade upp i morse av att jag hade kliande utslag på magen också! :s Det är nog lakanen som kanske inte är tillräckligt sköljda..så jag måste bädda om sängen senare. ^^

Jaha, fick ett mess av Myzan nyss...fest ikväll! :) Vart vet vi inte riktigt än, men en stark gissning på att det blir hemma hos Larsson..! Är riktigt sugen på att festa..eller i alla fall att umgås med folket! Hoppas att det är lite fler folk där än förra gången i alla fall hah! Då var det ju bara jag, Myzan, Fruttis och Larsson. Vill att Tobbe ska vara där! ^^ "Det går ju aldrig!" Åh, Putte också...shit vad längesen det var man träffade honom! Fan att han flyttade till Stockholm...:(

Aja...nu ska jag nog ta och tvätta lite och bädda om sängen.

Puss och Kram


Där har ni sanningen



Det känns bra att ha dig tillbaka, känns bra att veta att du fortfarande tänker på mig. Dock har känslorna kommit tillbaka, och hur mycket jag än vill ha dig tillbaka så får jag inte. Du säger att du också har känslor för mig, vilket både gör det lättare och svårare. Det blir lättare eftersom jag då vet att jag fortfarande betyder något för dig. Men det gör det även svårare, för då vill jag ha dig ännu mer.
Många tänker nog att jag inte bör hålla kontakt med dig, eftersom det blir så jobbigt, men jag kan inte släppa dig. Jag vill ha dig i mitt liv. Jag kan inte sluta hoppas. Distansen förstör allt och jag önskar verkligen att saker och ting vore annorlunda.
Jag är så jäkla kär i dig!
Under den senaste tiden vi snackat med varandra har jag sett en förändring...du börjar äntligen inse vad det var jag pratade om. Jag blir så glad, för jag märker att du kämpar... Du har varit ovanligt gullig och rar.
Du är och kommer alltid finnas i mitt hjärta.

Ja, det hör ni nu... jag är fortfarande kär i Faj!  Jag erkänner det! Nu vet jag att det inte är kärleken jag är kär i...det är i Faj... och ja, han har varit en idiot ibland, men ändå kan jag inte sluta.. Jag vet att han har ett hjärta av guld. Han kanske inte är den killen som skulle köpa en ros varje fredag..men han har ändå något speciellt som får mitt hjärta att smälta ibland. Jag vet inte vad det är än... vet inte om jag någonsin kommer kunna förstå vad det är. Han är öm, rar, kärleksfull... han behöver bara hitta sig själv.
Men ni behöver inte vara oroliga, vi kommer inte bli tillsammans igen, på grund av distansen. Jag klarar inte av det mer. Men hade han bott närmre hade jag inte tvekat att försöka igen. Jag tänker på honom direkt när jag vaknar...tänker på honom när jag ska sova... tyck och tänk vad ni vill...jag kan inte styra mina känslor. Jag vet att detta är äkta! Jag har inte varit mer säker på något.

Done it to me



Done it to me- Brick & Lace <3


Jobbintervju

Jaha...idag var man på jobbintervju på donkan.. Det var inte alls som jag hade föreställt mig! Jag hade ju tänkt mig en enskild intervju där de frågar en massa om varför man vill ha jobbet och så..  Det var i grupp, där vi skulle diskutera om vad som är en bra och en dålig service. Det var typ allt...  Känns inte som att jag har en så stor chans att få jobbet, faktiskt. De skulle anställa 5 personer (om de nu inte verkligen hittar fler de vill ha), och de hade redan anställt 2 personer från en tidigare intervju. Men jag ska inte vara helt negativ! Jag ska i alla fall vara stolt över att jag fick komma på intervju...det var ca 150 personer som hade ansökt, men de som hade verkat mest intressanta hade fått komma. ^^
Får jag inte det jobbet, får jag hoppas på att jag får sommarjobbet på Willys i alla fall! :)

Jag har annars inte gjort så mycket idag... var ensam hemma, eftersom de andra var i Köping, hos Erkki! Jag har mest legat i soffan och kollat på film.. tråkig dag!
Kom nyss på att det redan är torsdag...lovet är snart slut! :( Det har gått så fort...vill inte tillbaka till skolan än..!


Nu ska jag ner och fixa något att äta till middag! De andra åt risgrynsgröt, vilket jag inte tycker om! :o Blä! Antingen blir det bara en macka och lite yogurt för mig, eller så kanske jag lagar till något enkelt...^^

Puss och Kram

One night stand



One night stand- Mis-Teeq <3

Fashion!



Visst passar han perfekt i mina stövlar? ;D Hihi ni skulle ha sett när han skulle visa dem för Minna och Janne! Han ställde sig framför dem och gjorde värsta posen och ba "Kolla vad jag har!" ;D
Sweety!


Jag har sovit, sovit och sovit idag! Vaknade vid tolv av att de andra skulle åka till duveholmshallen på aktivitetsdag...jag gick ner och åt lite frukost, satte mig vid datorn ett tag, och sen ner i sängen igen. :) Gick ner för att äta lunch, pannkaka! Sen upp och lägga sig igen! Sista gången vaknade jag av att My kom upp på mitt rum haha! Vi hade bestämt att vi skulle ut på promenad strax innan fyra, jag somnade halv fyra! Smidigt, Sandra! Men, men...det var bara att stiga upp, byta om, och sen ut och gå! ^^

Puss och Kram

Såhär tränar jag styrketräning hemma!

Om man vill träna styrka kan det vara bra att gå till ett gym, men om man inte har tid, ork eller lust för det, så går det lika bra att träna hemma! :)

Det första man ska tänka på är hur van man är vid att träna. Om du inte tränat speciellt mycket på ett tag, ska du börja lugnt och försiktigt. Börja inte med att göra 50 upprepningar vid varje övning, utan det räcker med 10-15 stycken! Träna högst varannan dag, ty din kropp behöver vila och återhämta sig. Det är under vilodagarna som alla celler byggs upp!
Om du tränat en vecka och känner att du vill och behöver öka på lite, så lägg bara till 5 upprepningar! Det räcker! Du kan lägga på 5 fler varje vecka, eller bara fortsätta som vanligt.

Obs! Se till att du värmt upp kroppen innan du börjar pumpa! Annars är det lätt att man skadar musklerna!

Magen: Det är viktigt att ha en bra magmuskulatur, ty den används i många övningar för att ge stöd och balans. Situps är ju självklart en övning man ska göra för att träna magen! Men vad många inte vet är att när man ligger platt på golvet och gör situps, ger det bara hälften så bra effekt, ty man utför inte hela rörelsen för magen. Lägg en kudde under svanken!

Det finns många olika slags situps man kan göra för att stärka magmuskulaturen. Den vanligaste är ju att ligga med böjda ben och gå upp med överkroppen en bit. (12 st)

Testa även:
- Ligg på rygg med ena benet böjt...foten på andra benet lägger du på knät, så dina ben tillsammans skapar en triangel. Börja med att lägga vänster fot på höger knä, och låt din vänstra arm ligga sträckt ut åt sidan. Nu tar du din högra arm bakom nacken (precis som i vanliga situps), och jobbar dig åt vänster. Du lyfter alltså upp din överkropp och vinklar den åt vänster. Gör sedan samma sak fast åt höger, då du tar höger fot på vänster knä och sträcker ut höger arm. Jobba åt höger! (12 st)

- Ligg på rygg och lyft upp benen i luften. De behöver inte vara helt sträckta! Nu gör du precis som vanliga situps, pressa dig upp! (12 st)

- Sitt rakt med böjda ben och armarna i ett kors över ditt bröst. Luta dig nu bakåt en bit (inte mycket) och håll kvar medd rak rygg i ca 5 sekunder. Luta dig ännu mer och håll kvar. Gör detta tills du ligger helt på rygg. (3 st)

- Sitt på rumpan, luta dig en aning bakåt och lyft upp benen en bit. De ska vara böjda! Börja nu cykla i luften! Till en början kan du räkna till 12 sekunder. (3 st)

Rygg: Det är vanligt att ha ont i ryggen, men det finns övningar som kan förebygga smärtan! Att ha en stabil och stark rygg är viktigt!

Rygglyft är den vanligaste övningen som många känner till. Ligg på mage med händerna placerade på rumpan, spänn magen och lyft sakta upp överkroppen från golvet. Gå sakta tillbaka till utgångsläget.
Om du vill göra det tyngre kan du hålla händerna vid öronen eller utsträckta rakt fram. Du kan även försiktigt vrida din överkropp åt ett håll när du har lyft upp den. Lyft upp, vrid överkroppen försiktigt åt vänster, vrid tillbaka den rakt och gå nu sakta neråt. Lyft upp igen, vrid den åt höger, vrid tillbaka och sen sakta neråt. (12 st, 3 gånger)

- Om du har hantlar kan du göra denna övning! Ställ dig på alla fyra (då menar vi alltså knän i golvet). Håll in magen, men håll fortfarande ryggen rak. Håll en hantel i ena handen och låt armen vara lite böjd. Nu ska du lyfta upp armen så att du har armbågen pekande mot taket, och i axelhöjd. Gå sedan tillbaka till utgångsläget. Byt hand! (12 st, 2 gånger på varje arm)

Rumpa: Alla vill vi väl ha en snygg fast rumpa! Men hur får man den då? Ett tips är faktiskt att gå ut på promenad, ty det tar verkligen på rumpan!

- Stå på alla fyra, med antingen händerna i golvet, eller underarmarna, det spelar inte så stor roll! Gör vad som känns bäst för dig! Se till att du har ryggraden rak!
Lyft upp vänster/höger ben som om du ska sätta fotsulan i taket. Spänn rumpan! Sakta tar du ner benet igen till utgångsläget. Detta gör du 12 gånger, och byter sedan ben. Nu kommer du se ut som en pissande hund! Spänn rumpan och lyft upp ena benet åt sidan så högt du kan, och sakta tillbaka. Gör det 12 gånger och byt ben. Nu ska du göra nästan likadant som första övningen, fast du vinklar foten. Nu ska du tänka dig att du ska sparka hälen i taket istället!

- Ligg på rygg med böjda ben. Lyft nu upp ditt bäcken tills din kropp (fram till knäna) är rak. Se till att skuldrorna är kvar i golvet! Gå sakta ner till utgångsläget igen!
(12 st)

- Stå rakt med fötterna i axelbredd. Böj nu på knäna och svanka som om du ska sätta dig på en stol. Försök komma ner i 90 grader. Pressa dig sakta upp igen. Har du hantlar, så använd dem, ifall du vill ha mer effekt!
Detta tar även väldigt mycket på lår och vader!
(12 st)

- Utfallssteg känner även många till! Även här står du rakt med fötterna i axelbredd. Ta ett stort steg framåt med ena foten och böj på benet tills det andra benets knä nästan når golvet! Observera att jag sa nästan! Pressa dig upp sakta, och sedan ner igen. Ett tips från mig är att se till att man har något att hålla sig i! Byt ben!
Detta tar även väldigt mycket på lår och vader!
(12 st)

Bröst och armar: Självklart är armhävningar perfekt! Om man inte orkar stå på tårna, räcker det mycket väl med att stå på sina knän! Kom ihåg att spänna magen när du gör detta, för att få balans och stöd.

Good Luck!


Skönt bad



Efter min promenad med My idag så tränade jag lite styrka, vilket jag ska försöka göra varannan dag. Sen var jag bara tvungen att lägga mig i ett varmt bad! Vi har ju extra djupt badkar också...jätteskönt! Jag somnade nästan när jag låg där, vilket nu påminde mig om att min bok och mina glasögon fortfarande ligger på badkarskanten! ;o Jag började läsa boken "Psykopaten", men kom inte så långt. Den verkar väl ganska bra, men jag vet inte vad det är som gör det så svårt för mig att läsa... jag tycker mest det är jobbigt. I alla fall början.. Det är mer verklighetsbaserade böcker som jag kan fastna i ordentligt.

Det bränner verkligen i min mun just nu! Vi åt kyckling med ris, gott! Jag blev förvånad när Samuel åt av den heta kycklingen! Han tyckte faktiskt det var gott, vilket för er som inte känner honom, är ovanligt! De flesta småbarn är väl ganska kräsna antar jag... men jag blev så glad när han inte klagade. Äntligen en lugn och skön middag, utan gråt! <3

Puss och Kram



Namnsdag

Idag har jag namnsdag! Hurra för mig! ^^

9 mm



9mm- Akon ft. Lil Wayne, David Banner & Snoop Dogg <3

Läskig dröm

Shit vad jag är trött... somnade ganska tidigt igår, men känner mig ändå jätteseg! Ifs har jag vaknat ett antal gånger inatt, dels på grund av en mardröm! Jag drömde att jag och Minna var på något slags mentalsjukhus för spöken... man fick inte kolla spökena i ögonen, för då skulle de under en natt härja i ens drömmar. Jag hade råkat kolla en i ögonen för längesen när jag var där, så inatt skulle den härja i mina drömmar. Och när jag nu var där med Minna råkade jag kolla en i ögonen igen. Så var jag plötsligt hemma med Frida... jag fick ett mess av det där spöket, och hon skrev: "Säg att du är duktig!" Så jag svarade så klart att jag var det...  då svarade hon "Haha nej! Jag kommer förstöra dina drömmar, den 14 december!" Sen var Frida borta helt plötsligt, och det var bara jag och Isabelle i mitt rum... hon satt och tände och släckte lampan hela tiden..alltid med den där elaka blicken. Jag sa åt henne att sluta, men hon fortsatte i alla fall utan att säga något. Plötsligt började hon skratta riktigt elakt utan att flytta blicken eller blinka. Jag försökte sparka ut henne ur min säng, men hon satt fast på något sätt. Så sa hon: "Kanske du vill bli av med dina knäskålar.." Då vaknade jag...:s Helt sjukt!

Drömde en lite roligare dröm efter det i alla fall! Putte var vår busschaufför! Hha! Åh jag saknar Putte..^^ Han ser ut som en liten hamster.. ^^

Puss och Kram

Jag?



Jaa...haha liknar det mig någe? Vi ska göra ett självporträtt på bilden så..jag satt och ritade den här idag..lite liknar den väl?

Come on



Come on- Ben Jelen <3

Kylig promenad



Jag och My var ute på promenad idag! Egentligen skulle Frida ha varit med, men hon hade inte tid...sen stack hon till Niclas.
Vi gick ner till Djulö, och My var ju bara tvungen att kolla om isen skulle hålla! :o Jag blev fan rädd...trodde hon skulle gå genom isen, och jag skulle behöva dra upp henne. Som tur verkade isen vara ganska tjock..hon kunde stå och stampa på den utan något hände. :)
Det var riktigt kallt ute, imorgon blir det två långärmade tröjor på! Det var i alla fall skönt när man kom hem och kunde ta en varm dusch...ahh! ^^

Medan jag var ute och gick var resten av familjen på bio och kollade på Bolt. Jag vill också se den, fast på engelska! Finns så många filmer jag vill se! Valkyria, Rosa pantern 2...sen den där med Brad Pitt...kommer inte ihåg vad den heter. I alla fall den där han blir yngre hela tiden. ^^

Får se vad som händer ikväll...kanske ska vara med My..annars blir det bara att ta det lugnt hemma. Sitta här och nörda!

Puss och Kram


Men...

Ibland önskar jag verkligen att saker och ting kunde ha varit annorlunda...just nu gör jag det. Hur mycket jag än vill, så kan jag inte..jag får inte. Att det ska vara så svårt ibland... det kanske är bäst att ha det såhär ett tag, eller? Det känns ju bra, men samtidigt inte...jag vill ha mer.

Träna, träna, träna!



Nyss var jag ute på en promenad med My och Frida, och nu har vi bestämt att från och med imorgon ska vi börja gå promenad i en timme nästan varje dag. :) Kul att vara flera när man tränar! Det är ett tips ifall man har svårt att hålla sina tränings rutiner... träna inte själv! Ha en eller flera kompisar du kan träna med! Det blir så mycket roligare, och man kan pusha varandra!

Kom in för 15 minuter sen, men fryser fortfarande! Har nästan lust att lägga mig under täcket...men samtidigt inte, för jag har verkligen inte lust att sova. Mycket roligare att sitta vid datan, hihi datanörd! ^^

Puss och Kram

Vilken puls för fettförbränning?

En sak att tänka på när du ska träna för att förbränna fett:

Din puls ska ligga på ca 60% av din maxpuls. Maxpulsen räknar du ut genom att ta 220 minus din ålder.

Good luck!
<3

Checkin my phone



Checkin my phone- Ray Lavender <3


Jag vill ha sommar



Godmorgon! Åh, fatta vad skönt det skulle vara att vakna upp och se det där! Jag har blivit riktigt trött på snön och isen nu.. jag vill kunna gå ut utan jacka...vill ha varmt! :D
Det är så härligt nu när solen tittar fram ibland, för då känner man verkligen att våren är påväg! Eller hur? ^^

Vad händer i sommar för er? Jag tror jag ska till Liseberg med Fruttis och Myzan, eller hur flickor? ^^ Jag hängde ju inte med förra året, förlåt! Men jag lovar att jag följer med i år! I promise!
Annars vet jag inte riktigt vad som händer... Jag fyller ju 18 år på skolavslutningen, så det blir storfest då! ;D


Jaaa.. idag ska jag nog träna lite efter storfrossan igår.. kanske plugga lite eller bara sitta här vid datorn och ta det lugnt. Pratade nyss med pappa i telefon, och så fick jag även prata lite med hans kontaktperson haha. Aw, pappa är så söt...han lät verkligen så stolt när han ropade på henne och berättade att jag var i telefonen. Jag älskar pappa!

Puss och Kram

Vad fan är det här?

En del personer förstår jag mig verkligen inte på.. vad är det ni försöker bevisa för er sjäva när ni håller på sådär? :s Allvarligt...jag förstår verkligen inte! "Jag äger dig och kommer knäcka dig!" Vad fan är det? Jag känner dig inte ens... och jag har inte gjort dig något. Vad vill du? Du kan hålla på hur mycket du vill..jag kommer inte sjunka ner till din nivå. Men jag bara undrar hur du tänker...känner du dig överlägsen när du hoppar på okända människor sådär? Känner du dig maktfull? Jag ser dig som liten..min systerson på 4 år är mer överlägsen än dig. Väx upp...

Jag vet..

Jag vet att du har ett hjärta av guld, men jag vet även att du själv inte insett det än. Jag hoppas att du förstår hur mycket jag tycker om dig, och att jag alltid kommer göra det.
Hoppas även att du finner dig själv en vacker dag..vill dig inget annat än lycka. <3

Fett...



Nu har Fruttis och Myzan precis dragit hemåt, och jag sitter här ensam hemma. Eller jag har ju Kalle! :) Vi satt först och kollade lite på "Bänka er", förra årets revy, som ingen av oss hade sett. Den var roligare än årets, men det negativa med filmerna är att det är svårt att höra vad de säger. :/
Efter det kollade vi lite på "13 days"...men vi kollade aldrig på hela, utan avslutade istället kvällen med att spela Mario cart! My och Frida var så duktiga! ;D



Hihi snacka om att vi var onyttiga! Inte nog med att jag hade köpt chips och godis... Frida hade tillome bakat rulltårta! ^^ De var jättegoda, gumman! Men man blev verkligen mätt...
Hårdträning!

Fan jag är jättetrött... men jag känner inte för att lägga mig än. Tycker inte om att sova när jag är ensam i huset, men vet inte när Minna och Janne kommer hem heller. Inte allt för sent hoppas jag!

Puss och Kram

väntan...

Just nu har jag typ inget att göra... Jag, Frida och My ska ha myskväll här hemma, men båda är upptagna just nu med städning haha. Jag var just vid affären och handlade lite chips och godis... sen ska vi hämta hem mat och kolla på film och snacka lite. Kul kul! ^^ Hoppas de är klara snart... jag har haft tråkigt ganska länge nu, haha! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, eller hur det är man säger. ^^

<3

Alla hjärtans dag



Hoppas alla får en mysig och trevlig alla hjärtans dag! <3

Själv ska jag ha filmkväll med Fruttis och Myzan, eftersom jag annars blir själv hemma ikväll.

Jag förstår dig Frida...<3



This one



This one- Ak'sent <3

Alla hjärtans dag present



Man måste kyssa många sånna här innan man hittar rätt.
Keep on trying.
/ Minna


Tack! <3

Looov! :D



Det var en riktigt kul och trevlig kväll igår! Vi spelade så klart Alias, och till det drack vi goda och snygga drinkar! Bra gjort, Fruttis! <3
Det jobbiga med spelet Alias är att man skrattar så mycket, så när man kommit halvvägs på spelplanen, blir man så himla trött. Det slutade med att alla tre bara satt och glodde...eller aa, Frida fick en hel del skrattanfall då och då. :)



My hade lite roligt med en del godisbitar! ^^ Desperat?



Klockan var väl vid tolv, halv ett, när jag och My började gå hemåt. Alltid så trevligt att gå med henne...^^
Haha ja, som ni ser på bilden hade mitt hår frusit lite! Det måste ha varit från ångan när jag andades! ;D
När jag kom hem ringde Sakib mig, och vi låg och snackade i några timmar. Vi kom fram till att han är lite kvinnlig! ^^
Somnade på störten efter det...och vaknade i morse av en liten lurvig kisse som låg bredvid mig! Kalle! <3
Nu har jag städat rummet, duktigt! Jag hatar att städa, men man blir så stolt när man ser resultatet...älskar när det är städat!

Just det...Nu är det lov!

Puss och Kram

Mahjongg



Jaha, nu sitter jag här och väntar på bättre tider... med andra ord sitter jag och väntar på kvart i bussen, så jag kan åka till Frida. ^^ Jag tror jag ska spela lite Mahjongg Fortuna som underhållning! Det är ett spel jag kan spela hur länge som helst! Toppen! <3

Puss och Kram

Ändrade planer

Nehe.. nu fick jag ett mess av My.. hon sa att Alex var sjuk, så det blev ingen spelkväll tyvärr! Men, men! Man kan väl ha kul i alla fall? ;D Jag ska kanske dra till Frida senare..först ska jag äta mat, och blåsa håret. Jag vågar inte gå ut med blött hår nu när det är så kallt ute! Istappar! ^^
Får la se vad som händer hos Frida...hon ville kolla på let's dance..blä! Haha nej jag tycker faktiskt inte om det programmet... visst, jag gillar dans...men nej...:)

Puss och Kram

I love you but



I love you but- Jeremy Thurber <3

Busted!



Jag måste städa! Det kanske ni kan se? :) Jag har fått för vana att slänga alla mina skolböcker bredvid sängen, när jag egentligen bör ställa in dem i min hylla. Det handlar om lathet. ^^

Mmm..idag var det några som tänkte ha sex inne i ett vilorum vid skolsyster! Jag såg er nog! Olyckligt nog för dem var den dörren låst...undrar om de gick in på en toalett istället! :o

Vi hade historia och samhälle idag, vilket jag vanligtvis brukar tycka är tråkigt... men när man har en sån söt lärare så blir det ju kul hihi! ^^ Japp...jag tycker vår lärare är grymt söt! Det erkänner jag! Martin...från Skåne...^^ Det är något med mig och skåningar haha!
Usch jag kände mig precis som en liten 14 åring när han stötte på mig på rasten och frågade hur jag mådde...haha jag fick typ ont i magen! Shit...detta låter verkligen inte som jag! :o Och Martin är från Sverige också...inte vanligt att jag tycker såna är söta nu för tiden.

Jag har precis tränat och duschat...ska kanske till Alex senare på spelkväll. Längesen jag träffade de prickarna.. känns som det blivit lite knas mellan mig och vissa personer. Missförstånd och annat störande..
Men, men! Hoppas allt är bra i alla fall! Vill inte ha något bråk..

Puss och Kram


Vad vill han?

Nu har han hört av sig igen... han hade skickat ett mejl, men jag vet ärligt talat inte hur jag ska tolka det riktigt. Han vill vara vän med mig, men ändå skriver han en massa minnen och att han fortfarande har kvar något jag skrivit till han... vill han något mer?
Jag säger ärligt att jag fortfarande har känslor för honom...vi var ju tillsammans så pass länge, även om vi inte träffades så ofta. Men jag vill nog inte bli tillsammans igen, mest beroende på distansen. Sen känns det som vi är olika personer också... asso det är så mycket. Han tar livet med en klackspark, men inte jag...jag önskar han kunde se livet mer realistiskt, men visst det är väl svårt för vissa, speciellt folk som lever som han. Nu menar jag inte att det är något fel med hur han lever, men jag menar det att det känns som.. det känns som det inte finns någon i hans närhet som faktiskt kan förklara och guida honom. Jag önskar jag kunde, men då känner jag mig som en mamma för honom... och faktiskt verkar det inte som han bryr sig riktigt. Jag vill att han ska växa upp och ta livet mer på allvar!! Visst, han får ju festa och ha kul liksom... men det finns även viktiga saker i livet. Allt är och kommer inte vara som en dans på rosor. Vissa saker måste man kämpa för.

Åh, jag blir så arg! I början av vårt förhållande var han jättegullig och kunde uttrycka sina känslor, men sen försvann det bara och han blev helt annorlunda. Men nu i mejlet kom allt tillbaka igen! Jag vill bara slå på han! Jag tycker ju om honom... jag önskar jag kunde vara med honom, för jag vet vilken god människa han faktiskt är. Och alla minnen han rabblade upp...blev så glad när jag tänkte på dem... Vad var det som hände egentligen?

Alla som inte dansar är våldtäcktsmän



Alla som inte dansar är våldtäcktsmän- Maskinen <3

Fikastammisar

Ja, som sagt fyllde Janne år igår, och han fick bland annat:




Huvudkliare
- Jag rekommenderar att alla köper en sån! Den är riktigt skön, men jag varnar er, den kittlas ordentligt första gången! ;)



Svarens bok- Den fungerar! Ställ en fråga, ganska utförlig fråga, stryk med handen på boken tills du verkligen känner att du är redo att få ditt svar. Slå bara upp någon sida, så har du ditt svar där! ^^

Av mig och Isabelle fick han en liten kossa med knoppar på benen som man använder för massage, och en vetekudde med örtdoft. Hoppas han gillade det! :o
Jao, vi fick lite gäster hemma igår...det var inget stort spektakel, men ganska mysigt var det väl. Vi åt lite gosiga mackor och sen efter det fick man en semla. Dock hade jag ganska ont i tänderna efter tandläkarbesöket, så det var lite svårt för mig att få i mig den där baguetten..:/

Idag efter skolan tog jag en fika på Sultan's med Fruttis och Myzan...riktigt mysigt måste jag säga! Känns som vi alltid har något att prata om. ^^ Vi satt där några timmar, och nu är var och en hemma hos sig. Jag åt nyss mat, vilket jag inte borde ha gjort... hade tänkt att träna snabbt innan jag stack till Fruttis, men nu kan jag inte det. Har ont i magen! :( Jag får la ta och träna imorgon istället. Vill att isen ska smälta bort så att jag kan gå ut på mina långpromenader igen! Då måste Fruttis och Myzan med! :o


Puss och Kram

Blä..

Jag tänkte bara säga att min design på bloggen inte ska se ut såhär... har försökt hur länge som helst nu att få bakgrunden helt svart, men det vill ju inte fungera..-.-'

That's how I go



That's how I go- Baby bash ft. Mario & Lil Jon <3

Lögnare..

Haha jag hade grymt kul igår med Fruttis och Myzan! ^^ Vi var hemma hos Fruttis och flummade, och åt grymt god mat! Du vet att jag kommer hem till dig resten av veckan och äter? ;)
Efter det körde vi Alias, vilket är ett spel man inte kan låta bli att skratta åt! Myzan skulle förklara ett ord, men varken jag eller Fruttis fattade något haha! Jaa, My..vi är tröga, vi vet! ^^

Imorse var jag os tandläkaren...och de har ljugit för mig igen! Skulle göra avtryck idag, men så blev det ju inte...jag hade tydligen en liten glugg mellan två tänder, så den får vara på ett tag till. Visst, bra att de är noga, men de kan ju sluta lova mig en massa saker?

Idag fyller Janne 37 år! Grattis! <3 :) Han har fått det tv- spel han ville ha, så han har tydligen spelat nästan hela dagen. När Isabelle kommer hem ska han få presenten från oss två.. tror och hoppas att han tycker om det han får. ^^
Ikväll kommer det lite gäster, så det kommer nog bli trevligt... vi ska äta semla hihi! Åh vad jag är sugen!

Puss och Kram

Åh, envisa jag..^^



Jag försov mig idag! :o Somnade direkt när jag la mig igår, så jag glömde bort att ställa klockan...oops! ^^ Jag missade bara första lektionen som tur var.
Jag käkade i matsalen med Fruttis och Myzan, och mattanterna blev säkert häpna, eftersom jag inte käkat där på flera månader haha! Jag kan inte säga att maten var god, men det hade jag ju inte förväntat mig heller... men den var ju inte hemsk heller, om man säger så!

Vi hade idrott idag och körde mattrugby. Det är typ rugby, men man gör mål på mattor. Jonas var i mitt motståndarlag, så jag kan ju lugnt säga att jag var en aning skraj. Han är den i klassen som alltid ska vara så hårdhänt och ta i till 110 procent! Haha det var nästan lite kul...jag hade bollen... så kom Jonas och försökte slita bollen ifrån mig, men jag är ju så envis, så jag vägrade släppa haha! Han typ släpade mig på golvet! xD Synd att ingen filmade.. såg nog kul ut när jag låg på golvet och skrek! ^^ MItt lag förlorade dock...:/

Efter skolan gick jag ner på stan för att handla en present åt Janne, som fyller år på onsdag! Tjohoo! Isabelle och jag ska dela på den, så hon ska betala mig sen.
Nyss har jag tränat och duschat, great! Nu tänkte jag gå ner och dricka ett antal liter vatten och bara kolla på tv, tv och ännu mera tv!

Puss och Kram

Max 500



Max 500- Kent <3


Zzzz..



Japp, igår låg jag och Kalle i sängen och sov största delen av dagen...^^ Jag blir alltid så seg på söndagar, plus att när en sån där sötbulle ligger med huvudet på kudden så kan man ju inte låta bli att lägga sig bredvid! ;D Min bebis! <3

Jag snackade även lite i telefon med Sakib en stund.. ^^ Det var ganska längesen jag snackade med honom faktiskt..så det var både kul och trevligt, även om vi inte sa så mycket haha! Sötingen somnade i telefonen som vanligt hihi!
 Jodå, man hörde lite snarkningar i luren... ;)

<3


Stolen



Stolen- Jay Sean

Lägg ner skiten



Igår hade jag inget att göra, så jag var tvungen att sitta och kolla på Melodifestivalen... eller jag rättare sagt och halvsov framför det.. jag säger ärligt att jag hatar melodifestivalen. Dåliga låtar, dåliga skämt...jag vet att jag låter helt negativ nu, men allvarligt... det har blivit för mycket musiktävlingar och musikprogram.

Efter det kom det lite bättre på tv i alla fall.. Rosa pantern! :) Haha fyfan vad bra den filmen är! Men jag tycker att Beyonce inte spelar så bra, haha. Hon ska hålla sig till musiken istället, enligt mig! ^^


Nu dunkar jag musik i mina grymma högtalare...party hos mig nästa helg! ;) Haha nej då...men någon gång i alla fall! Typ när jag fyller 18! ^^
Men fan jag blir irriterad...min dator är helt paj.. allt glappar typ, haha! Men jag får väl skylla mig själv...jag som varit lite oförsiktig med den. (A) Jag ska köpa en ny dator, så fort jag får pengar! ^^




Rakat




Vad är det med håret under armarna egentligen?! Jag förstår inte hur det kan växa så fort... känns som man måste raka sig var och varannan dag för att slippa hårtussen som inte bara gör att man känner sig mindre kvinnlig, utan som även bidrar med den där sura stanken, när deoderanten tagit totalt slut!
Inte minst smickrande heller på sommaren, när man går ute med linne, sträcker upp armen och vinkar glatt åt den där killen man precis träffat och blivit dödskär i.
Eller på idrotten när man spelar basket, och man sträcker armarna högt upp i luften för att förhindra att motståndarna ska sätta bollen i korgen. Bli inte alltför uppspelt när din motståndare lägger bollen i din famn och under resten av matchen håller sig på minst 5 meters avstånd.

Nej... tjejer ska inte ha hår under armarna. Klart att det är bra om man vågar vara sig själv, men någon gräns ska det väl ändå finnas?


Want you back



Want you back- Christina Dolce <3

Base!



Okej..gårdagen blev vildare än jag planerat. Jag fick en sådan lust att gå ut och träffa lite folk, istället för att bara sitta inne...så jag, My och Frida stack till Larsson som vanligt, haha! Det var väl inte direkt fest...utan snarare bara en trevlig och kul kväll med vännerna, musik och lite att dricka. ^^

Äntligen slipper jag göra en massa skivor för att kunna lyssna på hög musik! Janne har fixat en stereo med grymma högtalare, som han kopplat in i datorn! Tack! <3
Jag lovar att jag ska använda hörlurar på kvällen..^^

Jag funderar på att ta en härlig dusch...och sen bara ta det lugnt, eller kanske plugga lite svenska. Jag känner mig helt efter i svenskan, även om jag faktiskt ligger typ först. Men jag har inte jobbat något på typ 4 svenska lektioner...tummen upp för det! ;p Bosse har inget större problem med att jag jobbat lite, eftersom jag ligger bra till..men ändå känner man sig...dum.. haha!
Han har knappt planerat klart nästa uppgift vi ska göra, och snacka om att jag sätter press på honom när jag gör klart allt direkt. Han sa iaf att det var en härlig press...^^
Stjärnelev nr 1! ;D




You and me



You and me- J-Kwon <3

Happy day

Yes, då var det än en gång fredag och helg! Är en aning festsugen, men det blir nog inte av den är helgen...känns inte riktigt som rätt läge för det just nu, med tanke på det som hänt. Men, men! Helgen blir ju inte misslyckad för det! Frida och My ringde nyss, och det ska tydligen bli en liten filmkväll hemma hos mig... ^^ Då får de även se mitt rum, eftersom de inte sett det sen det gjordes om. Det betyder att jag måste städa! Kläder slängda överallt på golvet och stolar...det är ju så man skäms haha! Men, men...är man tonåring så är man! ;D

Idag på idrotten fick både jag och Linn oss ett gott skratt! Det var bad, men ingen av oss skulle vara med, så vi körde på pingis istället, och jag kan ju säga att Linn körde på ett tag haha! Jag fick nästan en hård boll i facet! :p

Nuu...ska jag som sagt städa..och sen blir det mat! Köttfärspaj..ååh, så äckligt gott!


In da club (remix)



In da club (remix)- Beyonce <3


Om det bara kunde vara lite enklare



Just nu hatar jag kvällarna...det blir automatiskt att man förbereder sig på att det ska bli jobbigt. Har inte tid att tänka på det på dagarna, så allt kommer på kvällen.. men jag ska vara stark. Jag tänker tillåta mig själv ta den tid det tar..tänker inte pressa mig själv. Men samtidigt är det så jobbigt att man ska behöva tänka hela tiden... jag vet inte ens riktigt vad jag tänker. Allt bara snurrar. Har precis börjat få in det i skallen att det är på riktigt..
Livet suger ibland.

Igår fick jag en kram av Janne, och sen tog han fram ett godsedjur åt mig som jag kunde krama om.. det hjälpte faktiskt! Kramar är bättre än man kan tro!

Annars har dagen varit helt okej faktiskt... skolan är ju alltid skolan, om jag säger så..
Jag äter ju inte i skolan längre.. maten är grymt äcklig! Och ni som såg på nyheterna för några veckor sen om mattanterna som tappat mat på golvet... ni förstår! Jag väntar hellre tills jag kommer hem, eller köper en macka i kiosken.

Efter skolan träffade jag Frida och My på stan, och sen gick vi till järnvägsbufféen! Jag var extremt hungrig och var tvungen att köpa en underbart god kebabrulle! ^^ Haha den söta killen som fixade i ordning min rulle fick stå och lyssna på oss tre pratkvarnar snacka om allt och inget!

Nyss har jag ätit lite mackisar och korv.. måste vila magen lite innan jag går ner och äter en semla! Det är så sällan om året man äter semla, så man måste ju ta chansen nu! Eller hur?

Nej Mixy...Jesus bor inte på Drottningholms slott..

Puss


Liten kort shoppingtur!



Jag gick en liten stund på stan med Fruttis efter skolan idag..min mascara var snustorr så var tvungen att köpa en ny!

Loréal Paris Telescopic mascara, 149 kr- Åhléns



Skön kofta, 199 kr- Axelssons



How many licks



How many licks- Lil Kim <3


Min skål :)



Haha, japp där är den! Skålen jag gjort på keramiken i skolan...^^ Ganska snygg eller? Lite sned, jag vet...men jag är inget proffs!
Vet inte riktigt vad jag ska ha den till... kanske lägga smycken i den...eller bara ha den som prydnad. ^^


Nu börjar jag om



Jaha...då var det slut mellan mig och Faj då.. det var väl dags helt enkelt! Känns ganska jobbigt, men samtidigt som en frihet. Det har ju inte varit perfekt mellan oss om man säger så.. så detta var nog bara bra. Jag tror jag var mer kär i kärleken än i honom. Jag blev, som min kära syster pratade om igår, galen av kärleken! Så galen att jag var beredd att göra vad som helst för honom...offra allt.. även om han var en idiot mot mig. Tänk så blind man kan bli.
Trodde att det skulle vara så mycket svårare att komma över honom, men tydligen inte.. :)

Jag förstår inte killar ibland.. de är fega! Jo, det är ni! Ni kanske vågar häfta er själva i armarna och göra andra smärtsamma saker, men när det gäller känslor är ni grymt fega! Och att kunna prata och uttrycka sig om sina känslor...det är mod och ett nödvändigt medel i ett förhållande.
 Och nej, nu menar jag inte alla killar, så alla behöver inte ta åt sig... det finns undantag..!



Nu är den klar!



Sådär ser min fågel ut nu! Hade ju bara en bild på den i lera, men nu har den blivit bränd i ugnen, och kolla vad fin?! :) HIhi jag är grymt stolt över mig själv!

Bad Girl



Bad girl- Usher <3


Återförening!

Och då var en ny vecka igång... men den har börjat bra! Vi slutade tidigt i skolan idag, eftersom alla estet lärare skulle på något möte. Åkte hem för att käka lite lunch, och tog sen bussen till stan för att träffa My och Frida. Längesen jag träffade dem.. men jag har känt att jag behövt en liten egentid. Skönt att ha tillbaka dem i alla fall!
Vi tre tog en fika på Sultan's norr, där de håller på att bygga om en hel del. Tror och hoppas det blir mysigt! Jag har ju faktiskt jobbat där för några år sedan... prao!
Efter den mysiga fikastunden gick vi ner på stan och kollade lite bara. Det är så grymt kallt, så man försöker hålla sig inomhus så mycket som möjligt! :o Jag vill ha vår...och sommar! Åh, så skönt det skulle vara...bort med den jobbiga vinterjackan!

Snart ska vi nog äta mat, och sen ska jag träna. Hade planerat att plugga också, men det blir nog inte av med det. Det får jag göra imorgon istället! ^^

Break the ice (Remix)



Break the ice (remix)- Britney Spears ft. Fabolous <3


Soffpotatis



Japp, såhär såg min lördagskväll ut! Mycket onyttigt framför tvn! Dock var det inget speciellt intressant eller kul på tv... och när Stand up comedy äntligen började, låg jag redan och halvsov i soffan. Jag försökte hålla mig vaken en stund till, men var tillslut tvungen att gå upp och lägga mig i sängen och SOVA!

Just nu känner jag mig sådär bakfylle-seg... trött, seg, smått ont i magen...och nästan lite kallsvettig haha! Konstigt...för jag har inte druckit på flera månader nu! Kanske en dusch skulle hjälpa...^^
Känns faktiskt ganska skönt att ha varit utan festande på ett tag, men klart att jag blir sugen ibland! Teqla ska ju tydligen flytta till Stockholm, så kanske jag kan åka dit någon gång och festa med henne. Skönt att komma ifrån stan ibland också! ^^

Shit, jag måste träna! Jag känner mig helt ur form! Imorgon ska jag börja träna stenhårt!! Det är ett löfte!


RSS 2.0