Put it down



Put it down- Tpain ft. Ray J <3


Tisdag...neej!

Tisdag...åh jag hatar tisdagar! Det är den segaste skoldagen i veckan! Vi har två lektioner som är flera timmar långa...och det är inte speciellt roliga lektioner heller. Eller jo, idag var faktiskt bilden kul...vi ska komma på en 3D skulptur som vi tycker ska ställas ut i stan någonstans (Detta kommer dock inte ske, det är bara hypotetiskt). Jag som älskar djur, vill så klart att det ska finnas små statyer av djur. Jag vill ha en ankfamilj som liksom går efter varandra på rad...mamma anka först...så de små ankungarna efter..:D Sen ska det så klart finnas den lilla fula ankungen sist...den sagan är ju så otroligt berörande! <3 Skulle vara så sött att ha såna gjorda i koppar eller sten...som står på ena kanten av fontänen på torget!
Jag skissade upp mitt förslag...men kom sen på att vi även ska göra en modell, och det är ju ganska många detaljer man måste ha med på min modell. Det blev nån slags frigolit jag fick sitta och skära i med en skalpell! ^^ Det var ganska svårt att få de runda formerna, men det var riktigt underhållande måste jag säga. Tiden bara flög iväg! ;D

I kissed a girl



I kissed a girl- Katy Perry <3


Nya kläder



Aa, okej kanske inte den bästa bilden då...men jag gjorde ett försök !
Svarta stuprörsjeans och en grå cardigan, som jag köpte i lördags...^^ Eller aa...Minna köpte det faktiskt åt mig! Tack <3

Snacka om dålig stil


Ibland förstår jag mig inte på folk
...man tror att man känner dem, men de visar sig som totala främlingar, främlingar man inte kan lita på. Jag fattar bara inte hur de tänker...de har blivit så konstiga, eller så är det jag som inte sett dessa sidor förut bara.
Jag måste säga att det ni håller på med är jävligt omoget...att bara ignorera sådär..vad fan är det för stil? Ni ger mig dubbla budskap hela tiden...fan jag pallar verkligen inte med er ibland. Tyvärr!


Tack!

Åh, nu har Janne varit så snäll och fixat en ny strömsladd till min dator! Tack! <3 Har verkligen saknat att få knappra på det här tangentbordet igen...underbart verkligen! ^^ Janne är bäst!




Faj

Åh, jag måste bara säga att jag älskar Faj! Det är så mycket bättre mellan oss nu...får alltid gulliga mess av honom...love it, and love him! ´<3


Det går inte att beskriva

Åh, vad jag känner mig glad nu för tiden! :D Idag känner jag något speciellt...^^ Kanske för att jag äntligen har börjat hitta mitt riktiga jag...det går knappt att beskriva den känslan. Jag har liksom i flera år gått omkring och inte känt mig själv...jag har inte vetat vem jag är. Men nu känner jag mig så mycket mer självsäker...asso ååh...underbart!

Idag har jag inte gjort något speciellt...jag har pluggat lite samhälleskunskap, tråk! Men jag fick det gjort...och det är jag stolt över! ^^ Sen har jag dunkat musik på rummet, haha...allt för att reta upp min svåger Janne! ;) (Jag bor hemma hos min systers familj, för er som inte vet om det.) Han lyssnar på hårdrock, medan jag lyssnar på hiphop och rnb! xO Men alla kan ju inte tycka om samma saker...

Imorgon är det skola...jag har ingen lust egentligen...men man måste ju. En bra sak är ju att vi har idrott inomhus! Äntligen säger jag bara! Det har blivit så kallt ute nu...usch, jag vill ha sommar lite till! Hihi!


Han satt och snackade lite med sig själv

Imorse var jag hos tandläkaren och fick goda nyheter! Det behövs bara ett eller två tandläkarbesök till...så blir jag av med min tandställning! ;D Fick extra starka gummisnoddar, så det drar en aning i tänderna...xO Men det betyder bara en sak...mina tänder blir vackrare! ;D

Åkte till skolan efter det, och vi hade bara en lektion kvar...men jag och Linn stack hem från den, för vi hade inget att göra där. :) Har varit duktiga och gjort våra uppsatser! Jag skrev om Trojanska kriget...intressant faktiskt! :)

Nu har jag suttit och kollat på när Janne och rörmokaren har fixat i vårt nya badrum...haha den där rörmokaren verkade ha jävligt skön personlighet...han satt och snackade lite med sig själv då och då. Ska bli skönt att få en dusch hemma igen...då kan jag börja träna igen! Orkar inte träna på gym eller så...kör styrka och sånt hemma istället. Kanske sticker ut och joggar ibland...eller kör lite dans på rummet haha! Men trots att jag ska träna hemma, så ska jag träna ordentligt! Ska nog träna måndag, onsdag och fredag! :D

Ikväll ska vi äta tacos! Jag ska inte äta någonting innan dess....måste spara plats! ;) Ooh..och imorgon ska Minna, Isabelle och jag ha en liten tjejdag...vi ska åka till norrköping eller eskilstuna och shoppa! Minna betalar! ;) <3 Ska nog köpa ett par snygga stuprörsjeans om jag hittar några...:) Kul kul! Känner att jag behöver lite nytt i garderoben!


Little bird



Min lilla fågel jag gjorde i lera o skolan...^^ Sweet!

Kalle och Hobbe...stor del av mitt hjärta!



Naw...hittade en gammal bild på Kalle och Hobbe...:') De var bara några veckor och hade precis kommit hem till oss!
Är de inte underbara?! De brukade jämt ligga och sova sådär....^^
I love you guys...<3

Kunde inte andas!



Torsdag...bara en dag kvar i skolan! ^^
Dagen har varit ganska seg...morgonen var ett helvete! Skulle precis gå ut för att hinna med bussen när jag insåg att mitt busskort gick ut igår...och ingen i familjen hade pengar att låna ut! Lyckat!! Fick ta min syster Minnas cykel istället...och jag som hatar att cykla! Gå är skönt...men cykla...neej..inte min grej! Plus att det var kallt ute, så halsen blev helt kall och torr...jag kunde fan inte andas! Trots att jag var andfådd som en gris, och håret hade blivit helt förstört, lyckades jag ta mig till skolan i tid, bra!!

När jag kom hem efter skolan satte jag mig och kollade på tv, men det var inget speciellt roligt. =/
Hade förberett mig på att vara barnvakt för Minna skulle egentligen på yoga idag, men det blev inget av som tur var! Minna hade varit tvungen att stanna kvar på skolan, så hon hann inte.
Minna, som jobbar som Iv lärare på min skola har väl sina för- och nackdelar...;)

Bra för puffet!



Wellaflex hårspray, som jag köpte för endast 38,50!
20% extra, relativt bra och en ljuvlig doft till skillnad mot andra sprayflaskor!
Betyg: 3.5 av 5

Trina



Trina is da shiiiet...;O

Några av de bästa låtarna av henne:
**Leaving you**
**B R right**
**Tongue song**
**I do this shit**

Kalle! ;D



Idag var det skola, och vi hade lektion med den bästa läraren på hela skolan, Bosse! ^^ Jag diggar dig, Bosse! ;P
Efter skolan stack jag ner på stan med Frida och My. Vi gjorde inte så mycket...gick mest omkring och kollade lite, och käkade på donkan, nyttigt! (A)
Nu har jag kommit hem och ska väl sätta mig framför tvn och mysa med min Kalle! ^^ Underbaraste kissen ever! <3 Jag vet ingen katt som är så babyaktig som han...^^ Så kan han knappt jama heller som vanliga katter...han piper! :D Min baby! Love you!

Är han inte söt?:) Lägg märke till hans lilla, vita Hitler musche...;)


Falskhet, det pekar vi finger för!

Jag är hemma hos farmor och farfar med Isabelle nu. :) Jag har duschat, eftersom vi för tillfället inte har någon dusch. Och så tog jag chansen att ladda ner lite ny musik eftersom jag inte heller kan göra det hemma. Åh, det ska bli så skönt när badrummet är klart...slippa åka hit för att duscha. Och äntligen ska vi få ett badkar! Extra djupt också, underbart! ;)

Ikväll ska jag titta på Top Model, det är ju ett måste! Någon mer än jag som tycker Fatima ska åka ut? Hon är så falsk! Klagar på allt och alla hela tiden...och hennes jävla kommentarer...aboow...du är helt ute bruden!

<3


Utnyttjar?

Måndag, men ingen skola...vi har studiedagar! ^^ Jag har hela förmiddagen legat i sängen och gosat med lilla Kalle<3 Finns ingen mysigare katt än honom. :) Han ligger fortfarande och sover i min säng men jag måste ut...tanka på mobilen. Känner mig en aning pank...hade ju inget sommarjobb det här året. Okej, jag ska väl inte klaga för mycket, för jag fick ju en massa pengar på min födelsedag och så. :) Men nu måste jag även spara pengar...min dator har pajat helt, så får för tillfället sitta vid Minnas och Jannes dator. Den är...en aning seg...tar typ 5 minuter att komma in på internet. xO
Får hoppas att mamma kommer förbi med lite pengar till mig.. Haha snacka om att utnyttja, men som pappa alltid sa till mig, vad annars har man föräldrar till? ;)

RSS 2.0