Det gick bra!

Oh, jag är så stolt! :) Uppvisningen gick bara bra och alla verkade riktigt nöjda, både publik och dansare! Det var väl inte värsta stora grejen, men det var nog ändå väldigt kul för dem att stå på scen. Alla hade ju inte gjort det förut. :) Skönt också att det är gjort!

Nu har jag tråkigt...inget att göra. Det blir väl att spela spel på datorn eller något. Kanske går över och hälsar på Said lite, han är ju ensam. ^^

Puss och Kram

Dans dans dans

Imorgon smäller det!! Jag hoppas verkligen på att mina "elever" har övat och är redo för morgondagen! :) Jag själv kommer vara nervös ska jag säga er, och ändå är det inte ens jag som ska stå på scen. Appropå det! Lördagen den 9 maj har min klass vernissage, plus att jag har dansuppvisning med DUD. Kanske jag hinner vara med på en av uppvisningarna i alla fall... Venissagen är i alla fall inget jag får missa. Aja, det löser sig! Eftersom det är Janne som fixar ljud och ljus på dansuppvisningen så kommer ju han också få sticka därifrån för att kolla på vernisagen. Mycket mycket mycket... jag blir tokig! :)

Jag var tvungen att gå hem från skolan idag... kände mig helt konstig i kroppen, och jag känner fortfarande av det lite. Det blev i alla fall en tupplur tills jag var tvungen att åka tillbaka till skolan för att förbereda inför imorgon. Trots den här konstiga känslan i kroppen har jag lyckats träna idag, så jag känner mig inget annat än stolt!

Puss och Kram

Jag är glad

Tråkigt väder, hade hoppats på lite sol. Tråkig dag, måste plugga mer men har faktiskt ingen ork för det. Hur många veckor är det kvar nu till sommarlovet, studenten och min 19-års dag?! Tiden går så långsamt, men samtidigt alldeles för fort. Man hinner inte med någonting längre! Men jag tänker vara på bra humör idag... det är en bra dag idag! :) Trots det tråkiga vädret tänker jag le. Det känns mycket bättre om man bara ler lite. ^^

Det blev en liten promenad med Said genom stan idag, och nu sitter jag här... Han jobbar, något jag gärna skulle göra nu faktiskt. I veckan ska jag i alla fall försöka hinna med att fortsätta söka jobb. Tror jag vet vart jag kan ha en chans efter vad jag fick höra igår...

Imorgon är det naturkunskap direkt på morgonen, något jag faktiskt längtar till. Ämnet är intressant och kul, läraren är en av de bästa och jag har fått kontakt igen med en gammal kompis där. ^^ Vad som händer resten av dagen orkar jag inte ens tänka på. Sena dagar...

Kanske det är bäst att jag pluggar lite mer idag i alla fall, så jag slipper känna stressen bita mig i röven imorgon!

Puss och Kram

If we ever meet again



Timbaland ft. Katy Perry- If we ever meet again <3


Hemmakväll

Ensam hemmakväll med katterna.. kan det bli mysigare? :) Chips, en massa läsk och allmänt tråkiga tv-program, det är allt jag har ork med ikväll. Vi har ju kämpat med mitt rum idag! Inte mycket kvar nu faktiskt...några väggar som ska sättas upp, lite lampor och mörkerläggningsgardiner. Dessutom ska jag få en helkroppsspegel, precis vad jag behöver och vill ha! :) Det är nästa helg som Johanna blir min rumskompis...igen! Eller egentligen blir hon ju inte direkt någon rumskompis eftersom det blir två rum. Lite störande dock att jag måste gå igenom hennes rum för att komma in eller ut från mitt.

Snart är det ju studenten! Man måste ju börja planera en massa saker! :o Almanackan som ska ställas ut i skolan, vart champagnefrukosten ska hållas och personligen måste jag hitta ett par skor, underkläder och någon snygg vit liten väska. Jag vill ju inte släpa på någon stor klumpig väska hela dagen och kvällen!

Puss och Kram


Grattis syrran!

Grattis Evelina! 28 år...snart är du ju gammal! :) Hihi nej då, det är långt kvar innan du blir gammal. Undrar om du ens någonsin kommer bli riktigt "gammal". 28 år men man kan tro att du fortfarande är 21! ;)

Vi får se om det blir någon utgång för mig ikväll. Tveksamt... Men först ska jag måla rummet och sen träna. Hoppas Fofo inte jobbar allt för sent ikväll. Mycket roligare att träna med henne! :)

Puss och Kram

Vad vill jag?

Nu är ansökningarna om högskoleutbildningar inskickade. Något som jag trodde skulle bli en lättnad lyckades på något vis bli något alldeles otroligt jobbigt. Kommer jag inte in på mitt förstahandsval så blir det svårt att välja vad jag vill plugga till. Vad vill jag?! Jag vill båda, men samtidigt inget av dem... båda har för- och nackdelar. Oh du outhärdliga beslutsångest... Jag har mina planer, men att komma dit är det som tär på mig. Hur gör man? Vad krävs av mig? Mycket som krävs, det vet jag...men vad? Jag måste samla in information innan jag gör mitt val.
Det blev nyss en powerwalk genom stan med Fofo, och nu sitter vi bara och latar oss. Det känns verkligen bra! :) Att träna varje dag har verkligen påverkat mig till det positiva. Framför allt har jag blivit piggare! ^^ Imorgon blir det gym!

Nästa vecka ska mina elever få öva på scen, och dagen efter ska jag själv få öva på en scen. Jag måste säga att kläderna vi ska ha på dansuppvisningen kommer vara ganska speciella, haha! Temat är ju rymden, så ni kan väl ana själva lite hur konstiga man kommer se ut. :) Helsvart med folie runt handlederna! Hihi grymt kul!
I maj händer också en del saker...klassfesterna börjar, vi ska ha utställning och dagen efter det har jag dansuppvisning. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag känner inför allt detta...

Puss och Kram

Jag trodde det gick bättre

Provet sög... och jag tänker aldrig göra om det! :) Det mest störande är att det inte kändes som att det skulle gå så dåligt som det gick. Usch vilken besvikelse! Men, men...mina betyg är ju inte allt för dåliga. Jag har nog en rätt bra chans att komma in ändå. ^^

Jag satt just och funderade över hur mycket träning jag kommer få i veckorna...varje dag om jag håller igång och inte latar mig! :) Jag känner mig grymt taggad! Bara jag orkar med det i mer än två veckor så, höhö vi vet ju hur det där har gått förut. Men nu har jag ju faktiskt några att träna med, så då blir det ju lite kuligare. Weoo! :)

Nu måste jag äta något litet, och bara softa framför tvn... synd att Said nyss stack...vill kramas med honom i soffan. :(

Puss och Kram

Högskoleprovet

Högskoleprovet på lördag då...ååh vilken lugn och mysig helg det kommer bli för mig. Trots all nervositet och oro över provet känns det ändå ganska kul och intressant. Jag försökte mig på ett gammalt prov på internet, men oturligt nog fick jag inte ens 0,1 p...men till mitt försvar så läste jag inte ens frågorna eller alternativen på de tre sista delproven, helt enkelt på grund av uttråkning. Det blir väl lättare att koncentrera sig där än om man sitter hemma i soffan. ^^ Godis och läsk ska jag i alla fall köpa med mig! Jag kommer inte klara mig hela dagen där utan socker! :)

Puss och Kram

Måla

Nu har vi målat klart yttre delen av mitt rum, den del som ska bli Johannas. Tur att jag förmodligen ska flytta hemifrån snart... inge illa menat, Johanna, men vi har varit rumskompisar i tillräckligt många år tidigare.
Igår målade vi några väggar vita, och idag målade jag fönsterväggen lila. Skitnsyggt! Det ska bli likadant i min del av rummet. :) Vi får se om det blir någon träning ikväll...känner mig ganska slö i kroppen nu. Annars får det bli imorgon!

Ps... jag har redan varit inne på den där sidan, Eve! Faktiskt har jag en klänning därifrån. ^^ Har jag förresten sagt att jag nu hittat min studentklänning? Riktigt elegant, snygg och ja... jag älskar den! :) Hanan ska bara göra den lite kortare åt mig, ty nu går den ner till knäna. Inte riktigt min smak!

Puss och Kram

Vad ska man göra på påsken..

I torsdags blev det en liten utgång för mig och Said. Kvällen började på gamla Picasso som vanligt, där vi höll Bruce lite sällskap. Ingen människa nere på dansgolvet! Något måste ju göras åt detta!
Said stack i alla fall efter en liten stund till Harrys, och det förstår jag med tanke på hur tomt det var. Jag stannade kvar en liten stund och hade allmänt tråkigt. Vad jag inte visste var att det var 18 års gräns på Harrys den kvällen!! Tillslut fick jag i alla fall information om det och bokstavligt talat nästan sprang dit! Stackars Bruce..han blev lämnad ensam... :(

Igår blev det Bowling med familjen Johansson, Berglund och Özbalci... Said var också med! :) Och jag kan ju stolt säga att jag fick ett mycket bättre resultat än honom! Höhö! Ingen ide att du försöker skylla på ditt skadade ben...;) Vi vet båda att jag hade varit bättre ändå!
Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll. Resten av familjen har åkt ut till Strängstorp, och det är meningen att jag och Said ska dit lite senare. Men nu vet jag faktiskt inte om jag verkligen har lust till det. Ska jag inte dit så ska jag nog istället till Johanna Stråhle och parta lite. Ingen aning...


Klantskalle

Min pojkvän är en liten klantskalle! :) I tisdags var det ju alldeles underbart skönt väder med solsken och precis lagom med vindar. Said hade bestämt sig för att spendera sin lediga dag åt att fiska och bara ha det allmänt lugnt och skönt i skogen för sig själv. Han hann knappt ens komma ner till vattnet innan ambulansen var tvungen att komma och hämta honom. Han ringer mig och säger att han kanske har brutit benet när han halkat ner för en backe. Jag springer till akuten, och mitt första ord när jag kommer in i rummet där han ligger blev "Klantarsel!" Haha!
Vi satt i alla fall där i ca 6 timmar för att få reda på att inget var brutet, utan att han bara skadat musklerna..! Lite underhållning blev det i alla fall när Fofo kom dit, så både hon och jag kunde reta honom lite, hihi! :) I alla fall fick han hoppa ut från akuten på kryckor. Stackarn.. Smärtan är inte lika stor nu i alla fall, och imorse fick han lite tröst av Hobbe som låg och slickade honom i armhålan. Haha!!

Eve och resten av gänget har kommit till stan nu. Vi får se om jag hinner träffa dem idag..har ju dans ikväll, även om jag faktiskt inte känner för det. Men barnen litar ju på mig! Jag har en plikt!
Men nu är det väl dags att börja röra sig...lektionen börjar snart..

Puss och Kram


RSS 2.0