Jag ska aldrig mer lita på mig själv

Tro det eller ej, men jag klarade inte teoriprovet...ett poäng ifrån godkänt!! Hur illa kan det va?? Så mycket som jag har övat, och ändå kände jag knappt igen en enda fråga. Usch, jag blir så irriterad. Jag lyckas hjälpa andra att ta körkortet, men inte kan jag ta det själv... Det är alltid så för mig. Så fort jag är säker på att jag kommer klara något, då går allt bara fel... Men det blir väl att plugga mer helt enkelt och hoppas på bättre lycka nästa gång. Då SKA jag klara det!! Nästa vecka har jag uppkörningen också. Jag vågar inte hoppas på något. Jag ska tvivla på mig själv...då kanske jag klarar det.

Facit till min provbok är borta!!

"Jag är en kebab!"

Grymt kul fest igår där det bland annat ingick kebabdans, sexställning för fyra och diktläsning om homosexuell kärlek. Kebabdansen tillägnades ingen annan än Said, gott folk! :P Det kunde inte ha blivit bättre! Alla dessa tre hemmakvällar var verkligen värda den här lördagen, det kan jag lätt säga! :)
Vi åkte sen till Harrys och dansade en hel del, vilket var kul förutom när en tjej spydde på golvet, höhö! Alla märkte det dock inte och dansade igenom det, haha! "Det var lite halt..."

Nu ska jag snart ut och gå lite med Fofo.

Puss

Lite mysigt

Lite chips, lite fanta och lite yatsy på datorn... Det är vad jag kallar en nästan lite allt för mysig kväll...

Nya kleeeder från Ellos

Igår kom mina nya kläder från ellos, och jag älskar dem! Här är lite bilder...









Ett snyggt bälte till den där, och voila! :)

Benpass

Nu har jag precis duschat efter ett benpass på gymet, och jag måste säga att det finns nog ingen skönare känsla än denna. Känner mig mycket mer alert, avslappnad och glad! :) Imorgon ska jag träna överkroppen, längtar redan! Snart ska Minna och jag se på true blood...och jag tror jag måste äta något... känner mig aningen hungrig.

Imorgon har jag en hel del saker att göra. Jag måste på möte på Educuts och ställa några frågor, jag måste lämna in mina slutbetyg till viadidakt eftersom jag ska plugga distans, jag ska hinna träna, och avslut på dagen blir att vaxa benen hemma hos Fofo. Hoppas och tror på en utekväll på lördag, första gången på tre veckor faktiskt, så lite fin och fräsch vill man ju känna sig. :)
Det blir nog en bra dag...

Puss

Kramis

Nu ska jag nog ta en promenad ner till gymet. Efter det blir det mat och myspys med Kalle, om han nu har lust vill säga...skulle tro att han är lite småsur på mig som inte varit hemma så mycket de senaste dagarna. Stackarn! Det blir extra kramar ikväll! :)

Puss

DENNA MÅSTE MAN SE!!

Kan det bli bättre??! Det roliga är att det är sant! HAHA!


Show them to me



Så jäkla klockren grabb!

Show them to me- Rodney Carrington


Hata väckarklockor

Varit på möte med Eductus, och ska fortsätta gå dit varje tisdag tills dess att jag fått ett besked om när jag ska börja studera. Jag kommer i alla fall få en liten ersättning för dessa dagar fram tills dess. ^^

Svar till Evelina: Jag ska nu studera distans, bara läsa upp några ämnen. Matte C & D, Bilogi A & B, Kemi A & B, Fysik A & B. Sen när jag är klar kan jag söka till veterinärutbildningar. :) Svårt att komma in, men det är värt ett försök!

Svar till Mikaela: Nej, jag brukade aldrig få speciell träningsvärk förut eftersom jag alltid höll igång det... men nu när mina muskler har vilat så länge så lyckades jag få det. Men man får mindre träningsvärk om man stretchar ordentligt, vilket jag dumt nog inte gjorde haha! :)

Nee, jag känner för att sova... Johannas jäkla väckarklocka förstörde min morgon!! Eller kanske inte själva väckarklockan, utan själva Johanna! Hon har ju så jäkla svårt att vakna till den där väckarklockan, så jag får ligga och banka på väggen och ropa på henne tills hon vaknar och stänger av skiten. Det roliga är att när hon väl gjort det somnar hon om igen, och inom 5 minuter ringer klockan igen. Nästan så jag får lust att slå den i huvudet på henne. Det hade varit okej om jag hade haft sovmorgon, men nu var det så att jag skulle upp vid halv nio, och när jag blir stressad och vet att jag ska upp om en liten stund så kan jag inte somna om. Blä!


Jag känner mig handikappad!

Jag förstår knappt själv vilken träningsvärk jag har! Kan det göra såhär ont?? Jag har visst fått klara mig utan träning längre än jag trodde. Jag känner mig näst intill handikappad. Att ta av på mig kläder tar en evighet...att bara sitta här och skriva är ansträngande för mina armar. Fy!
Idag blir det i alla fall ingen träning för mig... vilodag! Jag tror att största delen av min eftermiddag kommer spenderas här i sängen med Johannas dator i knät...om jag får låna den så länge vill säga. Vill ha en egen!! :( Men eftersom jag snart förmodligen ska börja studera på distans så kommer jag få studiebidrag istället för aktivitetstöd, vilket innebär 1700 kr mindre än jag hoppats på. Varför ska livet vara så hårt? Jag behöver ju pengar... 1000 kr i månaden...pfft!! Ja, men jag får väl helt enkelt försöka hitta ett extrajobb. Blä...



Ingenting

Det var väl det jag trodde... läkaren tyckte att allt såg bra ut. Det ska alltid vara så för mig! Nej, jag tycker inte att jag känner efter för mycket och blir inbillningssjuk. Igår hade jag svårt för att gå normalt på grund av smärtan. Aja, jag ska väl bara vara glad att det inte verkade vara någon äggledarinflammation eller liknande... men som jag fattade det ska jag få en tid hos gynekolog. Just nu känner jag ingen smärta och inga konstigheter, vilket jag också egentligen bara bör vara glad över. Men det stör mig att det alltid ska bli såhär! Kan jag inte bli sjuk på riktigt någon gång??! Nu fick jag sitta i den där obekväma och pinsamma stolen med benen upp i luften..i onödan! Inte kul alls.

Det gör ont...

Ska det alltid vara något fel på mig?? Nu kan det vara så att jag har äggledarinflammation! ;o INTE GILLA! Jag får helt enkelt ta och ringa till vårdcentralen imorgon bitti...

Nu är jag igång!

Nu är det gjort! Mitt första träningspass på hälsogymet är avklarat, och jag är inget annat än nöjd! :) Det märktes dock att jag inte tränat på ett tag. Orkade ingenting! ;o Jag kan ju säga att jag skakar om kroppen nu! Men så ska det vara! :)



Imorgon blir det ett joggingpass! :) I can't wait!

Nu sitter jag hemma hos Fofo och väntar på att hon ska komma hem från jobbet så vi kan börja med maten. Spagge med köttfärssås, yum yum! :)

Puss

Barnvakt

Barnvakt idag då... inget jag direkt brukar älska, men med tanke på vädret så har jag inget emot det. Dessutom blir alla "dåliga" dagar ett snäpp bättre med lite Qingo Bingo på hörnet. :)

Puss


Blandsås

Var i norrköping idag med Fofo och resten av gänget. :) Trots att vi inte gjorde så mycket mer än att irra runt var det rätt kul. Bättre än att sitta hemma i alla fall.
Vi avslutade kvällen på donkan här i stan där jag lyckades äta upp en inte speciellt god såsblanding flickorna hade gjort.

Innehåll: Ketchup, vitlöksdipp, chokladglass, fanta, sallad, dressing

Gott va? :) För att jag klarade stoppa i mig det fick jag en kebabpizza på vägen hem! Trots att jag inte tränat något idag kände jag mig verkligen värd det. Det blir tydligen på måndag som vi ska fixa träningskortet, så tills dess får jag njuta lite! ;)

Nu ska jag sitta och spela lite Qingo Bingo innan jag lägger mig.

Godnatt!

Du var en fin katt

Nu har farmor och farfars katt försvunnit ut världen...det var väl dags...
R.I.P. Charlie
:( <3


I made it!

Yes, nu har jag klarat det! :) Lilla uppkörningen, slutförd! Men Batu den lilla pricken var ju bara tvungen att jävlas med mig... han lurade mig och sa att jag inte blivit godkänd. Jag kan ju säga att jag i den stunden bara ville kliva ut ur bilen och sparka på den lite, haha!

28 september - Teori
5 oktober - Uppkörning

Imorgon ska jag förmodligen äntligen få börja träna på hälsogymmet, det gillar vi! :) Har verkligen börjat få abstinens nu.

Snart gäller det

Körningen gick helt och hållet GREAT! Imorgon ska jag ge mig på lilla uppkörningen för en andra gång, och denna gång ser jag faktiskt fram emot det! :) Jag ska klara det, och inte bli allt för nervös... det har jag lovat lilla Batu, och jag tänker inte svika honom! ;o Tänk om jag får körkortet innan Said...och han som redan haft körkort... ;)

Puss

<3!

Said tog mig in på Guldfynd för att kolla på förlovningsring.... !!

Jag älskar dig...

Whoop!

Sitter ensam hemma hos älsklingens mamma och nördar mig vid datorn. Partymusiken dunkar för att jag ska hålla mig vaken! Får...inte...somna..!! Det är så att jag ska köra tidigt imorgon bitti, och måste därför kunna sova i natt. :) Annars vet man aldrig vad som kan hända när jag sätter mig bakom ratten! ;)
Jag får ta mig en promenad till Saids jobb och hälsa på lite senare för att vakna till lite. <3

VI SOM ÄLSKAR QINGO BINGO, SÄG WHOOP WHOOP!
PUSS

Jag hatar spindlar!

Jag säger ju det! De där jäkla äckliga spindlarna känner verkligen av min rädsla, och gör allt för att jävlas med mig! :( Där låg jag bekvämt i soffan med Hobbe på magen och tittade på lagom underhållande program på tv. En helt vanlig torsdagskväll...eller inte! Självklart skulle det komma en stor långbent spindel krypandes på mitt bröst! Hobbe kastade jag upp i luften och själv ramlade jag ner från soffan. Great! Jag lyckades i alla fall döda den, och allt detta utan ett enda pip från min sida. ;) Lite stolt får jag väl ändå vara över min instats..?



Finns det något äckligare?!!


En underbar homosexuell

Oh, nu måste man vänta en hel vecka till för att se nästa avsnitt av True Blood! :( Jag förstår inte hur en serie kan vara så otroligt bra! Hoppas att den aldrig tar slut...  
Bästa karaktären - Lafayette! Schnyggaste och mest otroliga homosexuella kille genom tiderna! Om man ändå kunde ha honom vid sin sida.. aaahh... ^^ En tjejs stora dröm!



Puss


RSS 2.0