Brunett



Yes, jag är brunett nu med blonda slingor! Det var Saids syster Foffo som fixade åt mig..tack! <3 :) Trivs mycket bättre i det än blont!


Hjärta



Hade en mysig kväll med älsklingen igår... han bjöd mig på middag, och gav mig även denna underbara ros. Du är så söt! <3 Vill vara med dig hela tiden!


Michael <3



Jajjemensan gott folk! Det blev att se Michael Jackson på bio i onsdags! :) Det kom en liten tår då och då, men för det mesta satt vi och sjöng med och dansade lite smått i stolarna. ^^ Efter det blev det en liten utgång, och trots att det var jävla dött på Picasso så hade vi grymt kul!

Idag var vi på Boda Borg i Oxelösund. Sanna hängde på vilket gjorde hela dagen mycket roligare! :) Vanligtvis brukar man försöka klara så många banor som möjligt, men inte idag! Min grupp, som tillslut bestod av mig själv, Sanna och "Ior", bestämde oss för att klara "Spökhuset"! Jag vet inte hur många gånger vi försökte med den banan..men efter att ha samlat på sig ett antal blåmärken och skrapsår lyckades vi äntligen!
Man känner sig ju inte lite trött nu när man kommit hem... jag har ont i knät, höhö!
Imorgon ska jag vara barnvakt...yey...

Puss och Kram


Hur ska man reagera?!



Mer presenter... fick ett snyggt lila linne av sötnosen. Han vet min favoritfärg! ;) Men usch, det är just det att jag inte vet hur jag ska reagera när jag får sånt! Jag är sån som alltid vill ge tillbaka. Känns dumt att bara tacka och ta emot! Men den var hur fin som helst i alla fall...jag älskar den! Tack! <3

Jaaa vad ska man säga...vi hade en liten tjejkväll hemma hos Johanna igår eftersom Lovisa äntligen kommit tillbaka till Sverige! Det blev vin, och jag vet vad ni tänker...på en måndag?! Men vi var faktiskt tvungna att fira lite. :) Said följde med mig hem så jag var säker.

Jag körde bil igår...Batu tyckte att det gick bra, men själv tyckte jag att det sög! Ett nytt försök ikväll! :)

Puss och Kram


Stanna hos mig



Kan man ha en mysigare kille? :) Fick dessa grymt fina smycken av Said igår...åh, jag vet inte ens vad jag ska säga. Är bara så glad att jag hittat en sån underbar kille. <33 Stanna hos mig!

Ikväll kommer Sanna hem från sin pappa, äntligen! Jag har saknat dig gummsan! <3 

Svar till "Anna": Jag spelade bland annat en av de elaka fångarna i musikalen. Var bara statist utan repliker. Kul att du tyckte den var bra! :) Men vem är du? :p

Puss och Kram 


Då var det slut

Jaha, då var musikalveckan slut. Skönt, men samtidigt ganska tråkigt, så kul som vi haft det! :) Imorgon blir det att städa hela dagen..och som avslut blir det en estetfest hemma hos Josefine! ^^ Weeo! Är inte Kakan med blir jag fan besviken! ;)

Just nu sitter jag hemma hos Said och lyssnar på musik och myser. Jag börjar misstänka att han försöker göda upp mig, så mycket klubbor som han ger mig hela tiden, haha! ;p Och jag har ju inte ens hunnit träna något på snart två veckor. Men klubbor är inte egentligen godis enligt mig...så det kan jag äta mitt i veckan! ^^

Nästa helg ska Sanna hänga med mig och resten av da family till Boda Borg, och damn vi ska ha kul! Eller hur, bruden? ;) Synd att inte Ricko kunde hänga på också...saknar den lilla pricken. Kom hem!

Puss och Kram

Mm



Jag tycker om Dig


Musikal



Eftersom jag ska spela en extrem fjortis i musikalen var jag bara tvungen att ta en passande bild! ;) Hiih, jag älskar att spela fjortis! För skojs skull, lever jag och Linn oss in i rollerna även mellan föreställningarna, höhö! Man är så töntig... :)
Musikalen går faktiskt bra måste jag erkänna. Mycket roligare än en massa läxor i alla fall! I tidningen stod det att vissa hade tyckt att den inte kändes helt genomtänkt...hm, kanske de har rätt..jag har ingen aning! Det är inte jag som varit med i manusgruppen, men jag tycker ändå att de som var det har gjort ett bra jobb! :) Jenny sa att vi inte skulle haka upp oss på det, och det gör vi inte heller! Jag bryr mig inte speciellt mycket om den är bra eller inte...jag har i alla fall kul! :)



En av höjdpunkterna på dessa dagar är ju maten... alla vi estetare delade på åtta familjepizzor och en maaaassa cola...yum! ;) Det tog ett tag innan man kunde ställa sig upp efteråt!



Efter maten blev det att sova middag...:)



Dagens citat: "Nu har jag superkissinerat!"




Puss och Kram


Uppdatering!

Förlåt, förlåt, Murat! Hade jag haft en egen dator hade jag bloggat varje dag... såå ja...det är julafton snart! ;) Om jag fick önska mig en enda sak i jul skulle det faktiskt vara en ny bra dator. ^^ Tyävrr har jag inget smaskigt att berätta för dig idag...känns lite tomt på händelser. Det kommer! ^^ 

Emma kommer bo hos oss nu varannan vecka...varför hon ska göra det är inget jag tänker skriva här. Men det är kul tycker jag! Nu saknar vi bara Eve, så skulle alla systrar vara samlade. :)



Snart kommer Said över en stund...pojken hade lite trökigt! :)

Puss och Kram


Nu börjar det likna något, Katrineholm!

Oh, jag har så grymt ont i hela kroppen idag! Kanske inte är så smart att gå omkring en hel dag med tygskor. Eftersom det nu är en hel del repetition av musikalen får vi ju inte sitta speciellt mycket. Skönt att det är över snart...jag saknar nästan de vanliga lektionerna..men först och främst saknar jag lov, och det är inte alls långt kvar nu! :)

Jag och Minna var på stan idag och köpte en vinterjacka åt mig, och för en gångs skull tog det inte flera timmar innan vi hittade en bra. Jag och shopping fungerar inte direkt ihop, om jag inte råkar ha en massa pengar att spendera!
Lindex har tydligen börjat totalrenovera såg jag idag, och jag måste säga att det blir riktigt snyggt! Det kändes som om man var i en storstad när man gick in där. I storstäder brukar ju butikerna vara mycket mera fresh och bekvämliga att gå in i... något man inte direkt kan "uppleva" här i Katrineholm. H&M kommer öppnar ju här snart, så det var väl därför de kände att butiken behövde en liten extremt stor renovering. ;) Det fanns även en massa intressanta kläder där för en gångs skull! Om fler butiker här i stan blev så snygga kanske det till och med skulle vara kul att gå på stan... ;)

Idag beställde vi studentmössor, oh gode gud det var mycket svårare att bestämma designen än jag trodde! 
Självklart valde jag, och säkert alla andra i klassen, den nyaste mössmodellen "Brilliant" med läderskärm, snyggt mönstrad sammetsband och en invändig ficka att lägga ID-kortet i...snyggt ! ;) Vi är ju de första som får använda dem..suck on that! ;P Det bästa är att vår linje hade den bästa färgen, lila! Ah, jag vill ha den nu!

Puss och Kram

Bäst för dig..

Störande! Nu får Isabelle fan köpa mig ett nytt linne... Hon hade "lånat" ett av mina favoritlinnen utan att fråga, och nu är det en massa fläckar på det trots att jag nyss tvättat det! Åh, unge! -.-' Jag ska testa att tvätta den igen, och om den fortfarande är skitig efter det vet jag inte vad jag gör.  
Bortsett från detta känner jag mig ganska munter idag! :) Musikalen rullar på sakta men säkert...imorgon ska jag testa lite kläder. Får hoppas på att Linn frisknat till lite också.

Nu ska jag nog lata mig framför tvn en stund, och senare ikväll blir det power walk! :)

Puss och Kram


Bokat och klart!



Nu har Sandra och Sanna bokat en girlz night på lovet! Först ska vi njuta av lite pizza, och sen blir det bio. Självklart ska vi se filmen om Michael Jackson! ;) Kvällen kommer nog avslutas med någon drink på Picasso med förhoppningsvis trevligt sällskap. ^^ Åh, jag längtar! Det verkar bli en toppenkväll med min habibi!

Puss och Kram


There's nothing



There's nothin- Sean Kingston ft. Paula DeAnda <3


Lucky me

Shit, vilken tur man kan ha då! Jag som kände mig helt sjuk igårkväll och förväntade mig en två veckor lång förkyldning, känner mig faktiskt jävligt frisk idag! :s Linn däremot har gått och skaffat sig 39 graders feber och extrem förkyldning, stackarn. Får hoppas på att hon frisknar till, och verkligen inte smittar mig!

Imorse var jag i alla fall på Riskettan på trafikskolan, vilket är en föreläsning på ca fyra timmar om alkohol, droger och trötthet. Det var väl inte direkt höjdpunkten på dagen, men helt hemskt var det inte. :) Det mesta var ju ganska självklart...
Nu ska jag bara vila magen lite, och sen blir det träning!

Puss och Kram


Damn, boy!

Åh, vilken grymt kul fredag jag hade! Mycket dans med härligt sällskap! :) Satt först som ensam tjej med Said och tre av hans kompisar. Det roliga var att så fort en bra låt spelades började alla digga med, haha! Härliga killar!
Jag och Sanna dansade med Said hela kvällen, oh gode gud...den killen kan dansa! Inte ofta man hittar killar som det är så kul att dansa med. :) Själv tyckte han att vi två var bäst på hela dansgolvet...så när han försökt dansa med andra personer, kom han alltid tillbaka till oss! (A)
Tyvärr slutade kvällen lite konstigt med slagsmål och skit, men det ordnade sig ju tillslut som tur var. ^^

Idag har jag städat rummet ordentligt! Vi får väl se hur länge det håller sig så fint...det brukar inte hålla så länge, hehe! :p Usch, jag börjar känna mig aningen snuvig...hoppas det inte blir värre än såhär, det är ju snart musikal! :o
Vi får se om det blir någon promenad med Sanna idag...i så fall får hon faktiskt öka takten lite, annars kommer jag ju gå ifrån henne. Vi får även se om det blir någon filmkväll med Teimur ikväll... mycket på G!

Puss och Kram


Haha! Säkert en ganska rolig syn

Idag vet jag inte alls vad som händer...jag känner för att gå ner på krogen och bara ta det lugnt, men samtidigt vill jag bara sitta hemma och titta på film med någon. Kanske ska till Tommy och se film...kanske till Teimur...kanske jag ska hänga på Sanna och Jenny lite? De ska ju tydligen ut och kolla läget bara. Åh beslutsångest! :/ Jag får helt enkelt fundera vidare på det där... :P

Ja, jag gissar på att det hade varit ganska kul att se mig idag på väg hem från stan. Jag var vrålhungrig och visste att vi inte hade annat än mackor hemma, något jag verkligen inte ville ha, så jag hämtade lite mat från donkan. Efter en hel veckas träning förtjänar jag det! ;) I högklackade skor gick jag med en tung väska, en stor påse med träningskläder, mobil i ena handen och en mugg med läsk i den andra! Jag kan ju säga att jag inte var lite trött när jag väl kom hem!
Men nu är det dags för mat!

Puss och Kram

Jag vet inte vad

Yes, idag blev det en promenad för mig och Sanna. Det skulle ha varit en powerwalk, men eftersom Sannas ben är aningen kortare än mina så blev det inte det för min del. Istället fick jag småjogga lite för att få upp pulsen. Att det regnade gjorde ju inte saken bättre! Jag kände mig verkligen som en blöt vante...Men men! Det hindrar inte mig! :)



Mr X: Jag kan inte fatta att jag föll offer för din otroliga charm! Jag hatar det, samtidigt som jag älskar det... det är nånting med din blick som får mig att smälta. Jag älskar din närhet även om jag i bakhuvudet vet att jag inte borde! Åh, jag vet inte ens vad det är jag känner! Jag hatar dig..och jag får rysningar när jag ser dig. Tänk om du var lite annorlunda, då hade jag... ja, jag vet inte ens själv.

Mr Y: Och du...jag blir tokig på dig! Du vet vad jag känner för dig...men det är även en massa småsaker jag stör mig otroligt mycket på! Ohoo...jag vet inte ens vad jag ska säga. Ibland tar du mig med storm, men ibland orkar jag bara inte med dig. Kanske det är för att jag vill ha dig så mycket, jag vet inte... 

Nej fyfan...jag tänker hålla kvar i singellivet ett tag till! Åh!



Jag har inga planer inför morgondagen, men det blir antingen fest eller hemmamys. Kanske filmkväll med Teimur? :) Sanna skulle i alla fall vara med Jenny... men men! Vad som än händer hoppas jag på en lyckad kväll!

Puss och Kram

Träna

Åh,  jag är så jeklans stolt över mig själv! Jag börjar få tillbaka de där snygga magmusklerna igen! Graoow! Åh, jag älskar att träna...det bästa är att jag inte känner att jag behöver vara hur nyttig som helst, då blir det bara tråkigt i längden. Jag äter ju inget godis eller annat snacks mitt i veckan, men juice, saft och kanske lite fika någon gång gör inget, eftersom jag tränar typ 6 gånger i veckan. Kanske inte så konstigt att man har typ fem killar efter sig? ;) Haha neeej nu leker jag fjortis...det är faktiskt ganska jobbigt att ha så många efter sig.

Puss och Kram

Success!

Ja, jag ska väl inte skryta, men...första körlektionen klarade jag galant! ;) Hehe nej, men det gick bra i alla fall, och tydligen tyckte han att jag hade talang. :) Vi får se när nästa körlektion blir av, nästa vecka har vi ju ganska fullt upp med repetition av musikalen. På tal om det så måste jag säga att det var grymt kul att repetera på scen idag. Jag tror Marcus får öva på den där inlevelsen lite mer, haha! Det ser nog lite konstigt ut om du hoppar omkring på scen sådär som en muterad kanin...

Snart är det dans, och jag är taggad! Kanske träffar på Jenny och Said efteråt om jag har tur? De dansar ju i gruppen efter mig. :)

Puss och Kram

Pro Nails



Pro Nails- Kid Sister ft. Kanye West <3


Tack, Samuel!



Kolla vilken fin teckning jag fick av Samuel...^^ Det föreställer mig, kalle, hobbe, han själv och ett äppelträd! Men det behövde jag väl inte ens säga? Det syns ju direkt! Sötingen kommer ju bli konstnär :)

Puss och Kram


Det visste vi inte om dig! :)

Haha! Ibland älskar jag min mentor Magda! Det är inte speciellt långt kvar tills premiären för vår musikal, och det börjar bli dags att sätta upp affischer.

Jenny: "Får man sätta upp den vart som helst?"
Hanna: "Nej, inte vart som helst..."
Magda: "Men jag är ju olaglig, så.. "

Vem säger så?! Haha snacka om störtskön människa!



Snart ska jag plugga lite engelska, och vänta på ett samtal från Sanna. Vi två ska ta en långpromenad idag, vilket vi ska fortsätta göra varje tisdag, torsdag och även någon gång på helgen. Soft! :) Jag har ju förut försökt med att gå promenader, men då kände jag aldrig riktigt för det... men nu jävlar! Jag vill träna hela tiden! Underbart! :)

Imorgon är det dags för min första körlektion...iihh jag kommer göra bort mig totalt!

Puss och Kram

911



911- Wyclef Jean ft. Mary J Blige <3


Obehag

Jaha, då fick man nyss reda på att en kille blev misshandlad och rånad i sjukhusparken här i lördags natt. Det mest obehagliga är att jag gick igenom där bara 2-3 timmar senare. Nästa gång blir det nog en omväg för min del! Den där parken har ju alltid varit obehaglig att gå igenom när det mörknat, men jag har ju aldrig förut direkt tänkt att något sådant skulle ske på riktigt. Usch!


Skolan idag var grymt seg trots att det var en kort dag. Tack vare min kära lilla Kalle hade jag inte haft den bästa natten, så jag var grymt trött och hade huvudvärk. =/ Därför åkte jag hem för att äta och sova lite innan träningen, så nu är jag pigg och glad! :) Vi får se hur mycket sömn jag får inatt... Men vi har ju sovmorgon imorgon som tur är!

Puss och Kram

What's luv



What's luv- Fat Joe ft. Ashanti & Ja Rule <3


Öh

Asso jobbigt...det är en massa killar som är intresserade av mig nu! :s

En festlig helg



Denna helg har till stor del bestått av party, party! Fredagen gick väl sådär eftersom Sanna mådde dåligt, men sånt händer. Vi tog lördagen åt att moffa framför tvn! :) Mot kvällen började vi göra oss i ordning lite smått. Sanna hade ju inte varit ute på flera veckor och var bara tvungen att gå ut på krogen, så jag ställde upp. Det blev en liten förfest hemma hos Tommy där jag träffade Vanheden själv! :o Nej, inte riktigt...men nästan! Mårten hette han, och gode gud vilken störtskön människa! Han lyfte verkligen upp stämningen, speciellt med sina imitationer av Vanheden! Asso det är otroligt vad likt det var...det var precis som om Vanheden själv satt där. <3 :) 
Runt elva-tiden rörde jag och Sanna oss ner mot stan. Som vanligt satte vi oss vid ett bord på Picasso, där vi mötte ännu en störtskön liten prick vid namn Said. Precis som jag kunde han knappt stå stilla när han hörde en bra låt! Det visade sig till och med att han dansar på DUD i gruppen efter mig. :) Nice nice!
Efter en hel del dansande avslutade vi kvällen hemma hos Sannas farbror.
Kul var det i alla fall, måste jag säga! Jag tror inte jag har haft så kul på ett bra tag!

Nu har jag precis pluggat svenska. Det var ett tag sen man skrev uppsatser och sånt, så det blev lite segt till en början. Skönt att det är gjort i alla fall!

Hoppas alla haft en lyckad helg!

Puss och Kram


Party

Weeo! Då sitter man hemma hos Sanna (eller hennes brorsa rättare sagt) med pricken själv och Jossan. :) Party! De två filurerna sitter för tillfället ute på balkongen och förpestar sina lungor som vanligt. Själv sitter jag här framför datorn som en nörd för att inte behöva lida av passiv rökning.

Nu ska vi göra oss i ordning!

Puss och Kram

Myspys!

Jag är så otroligt sugen på myspys just nu! Det är nästan så att jag är sugen på en kopp te, vilket är väldigt ovanligt för mig. Dock är jag bara sugen på rumänskt och arabiskt te eftersom det har mycket mer smak, men självklart är detta inget vi har i skafferiet. =/ Men te är ju inget måste när det kommer till myspys! Allt man behöver är en bekvämlig soffa/säng, något bra på tv eller en bra film, en skön och gosig filt, en katt i knät och kanske en kopp med varm choklad? ;) För mig låter detta faktiskt väldigt lockande, så jag tror jag ska ta och försöka fixa i ordning det nu...^^

Puss och Kram


Busungar!



Det var en grymt tråkig skoldag denna torsdag, och jag & Linn gjorde allt för att få den i alla fall en aning minnesvärd. Vi är små busungar som klättrar upp på bänkar och tittar in i mystiska rum...hihi! ^^ När vi äntligen fått upp humöret var vi tvungna att åka ner till ängeln och titta på en otroligt ointressant utställning! Usch, fy och blä! Den där timmen kändes oändlig!

Imorgon är det fredag, vilket betyder inflyttningsfest hos Johanna! ;D Åh, vad jag längtar...men det kommer bli stressigt för mig. Jag slutar inte skolan förrän halv fyra, och efter det ska jag träna vilket tar typ en timma minst. Jag måste även hinna äta något och göra mig i ordning! :o Men, men...det löser sig i alla fall.

Puss och Kram


RSS 2.0